Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#842723 Υπάρχει θεός και γουστάρει να βλέπει παιδάκι να σκοτώνονται στη μέση Ανατολή ή να πεθαίνουν από καρκίνο. Να τον χαίρεστε εσείς που πιστεύετε.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
mousatos έγραψε:Υπάρχει θεός και γουστάρει να βλέπει παιδάκι να σκοτώνονται στη μέση Ανατολή ή να πεθαίνουν από καρκίνο. Να τον χαίρεστε εσείς που πιστεύετε.

Σου ειπες κανεις οτι γουσταρει? Μη λες βλακειες
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#842725 Άρα δεν είναι παντοδύναμος.

Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
mousatos έγραψε:Άρα δεν είναι παντοδύναμος.

Αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα και δεν καταλαβαινω πως προκυπτουν
Και επειδη ισως με ρωτησεις γιατι δεν παρεμβαινει στις αδικιες , θα σου πω οτι δεν ειμαι ο καταλληλος να δωσει απαντησεις σε τετοια ερωτηματα. Δεν ειμαι εκπροσωπος Του και δεν ξερω .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
alexandros.K έγραψε:Δεν μιλησαν αυτοι για Αδαμ και Ευα ,ουτε για μπαλιτσες με χωμα .Και επειδη ειχα ρωτησει καποιον που εχει ψαχτει πιο πολυ απο εμενα σ αυτα τα θεματα, μου ειχε πει οτι πολλά στην Παλαια Διαθηκη ειναι γραμμενα λαθος ή μη ακριβολογώντας .
Οσο για το αν ειναι αθωοι ή χαζοι ή οτι αλλο θες, ενας πιλοτος ΠΑ δεν μου κανει για χαζος, ουτε οτι επαθε κοκομπλοκο και τα φανταστηκε και τα πιστεψε κιολας. Μπορει οποιος θελει να ψαξει κι άλλες μαρτυριες , που λενε οτι ειχαν αναλογες εμπειριες . Μεχρι και καθηγητες ιατρικης .
Δεν εχω σκοπο να μπω σε αντιπαραθεση , ουτε ειμαι ειδικος να τα εξηγησω σωστα
Αυταααα
Όταν κάποιος ψάχνει σε λάθος βάση τα συμπερασματα που θα βγάλει θα είναι κι αυτά λάθος.

Αυτός που πιστεύει αν ζήσει μία δύσκολη στιγμή θα ερμηνεύσει αυτά που θα αισθανθεί σύμφωνα με αυτήν.

Παλιότερα που οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο εξαρτημένοι από την θρησκεία συνέβαινε πολύ συχνά να "συνομιλούν" με αγίους, θεό, κλπ.

Στην πραγματικότητα ήταν αυθυποβολή

.
Τελευταία επεξεργασία από PaNick67 και 28 Οκτ 2023, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
224v έγραψε:Χωρίς πλάκα ένας ηλεκτρολόγος στο νησί, έπιανε γυμνο καλώδιο με ρεύμα και εγώ του ακουμπσγα δοκιμαστικό κατσαβιδακι στη καράφλα του και αυτό άναβε !!!!

.

Άκου,για να μην σε πιάνουν κιριζι.

Μου το είχε εξηγήσει ο Μαικ Λαμαρ κάποτε,για να μην ψαρωνω.

Το καλώδιο δεν έχει ρεύμα. :iconcool:

Έχει ψεκάσει το κεφάλι του με σπρέι ιόντων αργύρου και κλείνει το κύκλωμα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
PaNick67 έγραψε:
alexandros.K έγραψε:Δεν μιλησαν αυτοι για Αδαμ και Ευα ,ουτε για μπαλιτσες με χωμα .Και επειδη ειχα ρωτησει καποιον που εχει ψαχτει πιο πολυ απο εμενα σ αυτα τα θεματα, μου ειχε πει οτι πολλά στην Παλαια Διαθηκη ειναι γραμμενα λαθος ή μη ακριβολογώντας .
Οσο για το αν ειναι αθωοι ή χαζοι ή οτι αλλο θες, ενας πιλοτος ΠΑ δεν μου κανει για χαζος, ουτε οτι επαθε κοκομπλοκο και τα φανταστηκε και τα πιστεψε κιολας. Μπορει οποιος θελει να ψαξει κι άλλες μαρτυριες , που λενε οτι ειχαν αναλογες εμπειριες . Μεχρι και καθηγητες ιατρικης .
Δεν εχω σκοπο να μπω σε αντιπαραθεση , ουτε ειμαι ειδικος να τα εξηγησω σωστα
Αυταααα
Όταν κάποιος ψάχνει σε λάθος βάση τα συμπτώματα που θα βγάλει θα είναι κι αυτά λάθος.

Αυτός που πιστεύει αν ζήσει μία δύσκολη στιγμή θα ερμηνεύσει αυτά που θα αισθανθεί σύμφωνα με αυτήν.

Παλιότερα που οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο εξαρτημένοι από την θρησκεία συνέβαινε πολύ συχνά να "συνομιλούν" με αγίους, θεό, κλπ.

Στην πραγματικότητα ήταν αυθυποβολή

.

Σε ρωταω κι εσενα . Πως εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτο που λες? Το εχεις σπουδασει ? Αυτη η σιγουρια σας, ειναι το λαθος σας. Τα βαφτισατε ολα αυθυποβολη και ξεμπερδεψατε
Άβαταρ μέλους
By Serf
alexandros.K έγραψε:

Και επειδη ισως με ρωτησεις γιατι δεν παρεμβαινει στις αδικιες , θα σου πω οτι δεν ειμαι ο καταλληλος να δωσει απαντησεις σε τετοια ερωτηματα. Δεν ειμαι εκπροσωπος Του και δεν ξερω .
Είναι παντοδύναμος, δεν γουστάρει αδικίες, αλλά δεν παρεμβαίνει κιόλας.

Δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε την ανωτέρω συμπεριφορά αλλά παρόλα αυτά τον "λατρεύουμε".

Επειδή, λοιπόν, είμαστε νοημοντα όντα και μέχρι να παρουσιαστεί ένα λογικό επιχείρημα, δύο είναι οι λογικές εναλλακτικές:
- είναι μοχθηρός/ κακός/ σαδιστής
- απλά δεν υπάρχει

Τόσο απλό.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Serf έγραψε:
alexandros.K έγραψε:

Δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε την ανωτέρω συμπεριφορά αλλά παρόλα αυτά τον "λατρεύουμε".

Επειδή, λοιπόν, είμαστε νοημοντα όντα και μέχρι να παρουσιαστεί ένα λογικό επιχείρημα, δύο είναι οι λογικές εναλλακτικές:
- είναι μοχθηρός κακός/ σαδιστής
- απλά δεν υπάρχει

Τόσο απλό.

Σου ειπε καποιος οτι δεν υπαρχει ερμηνια ?? Ειπα οτι δεν ειμαι καταλληλος να την δωσω εγω , οχι οτι δεν υπαρχει ερμηνια
Οσο για τα υπολοιπα ειναι δικα σου συμπερασματα επισης και αν το θελεις αλλιως, οπου εμφανιστηκε , δεν εκανε κατι κακο/σαδιστικο. Απλα εσεις θελετε να εμφανιζεται οποτε νομιζετε εσεις σωστο
Άβαταρ μέλους
By NickTG
alexandros.K έγραψε: Δεν ειμαι εκπροσωπος Του και δεν ξερω .

Άρα δεν ξέρεις και αν γουστάρει. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
NickTG έγραψε:
alexandros.K έγραψε: Δεν ειμαι εκπροσωπος Του και δεν ξερω .

Άρα δεν ξέρεις και αν γουστάρει. :hmmm:

Πολλά δεν ξερω . Ξερω τι λενε οι ανθρωποι αυτοι στα βιντεο. Και ειναι πολλοι
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#842736 Άρα λοιπόν μπορεί να γουστάρει να βλέπει παιδάκια να σκοτώνονται.
Δεν είναι ότι δεν το έχει κάνει και αυτός άλλωστε στη χριστιανική μυθολογία.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
NickTG έγραψε:Άρα λοιπόν μπορεί να γουστάρει να βλέπει παιδάκια να σκοτώνονται.
Δεν είναι ότι δεν το έχει κάνει και αυτός άλλωστε στη χριστιανική μυθολογία.

Η μυθολογια ειναι μυθολογια. Η αληθεια μπορει να ειναι άλλη

Πριν νομιζα οτι ρωτησες αν με γουσταρει. Δεν καταλαβα οτι ρωτας για τα παιδια .
Οι πραξεις Του (που δεν τις πιστευετε) λενε (απο αυτους "που ειχαν αυθυποβολη") οτι εδειξε καλοσυνη/αγαπη
Κακια για τα παιδακια δεν ακουσα
Άβαταρ μέλους
By Serf
alexandros.K έγραψε:
Serf έγραψε:
alexandros.K έγραψε:

- είναι μοχθηρός κακός/ σαδιστής
- απλά δεν υπάρχει

Τόσο απλό.

Σου ειπε καποιος οτι δεν υπαρχει ερμηνια ?? Ειπα οτι δεν ειμαι καταλληλος να την δωσω εγω , οχι οτι δεν υπαρχει ερμηνια
Οσο για τα υπολοιπα ειναι δικα σου συμπερασματα επισης και αν το θελεις αλλιως, οπου εμφανιστηκε , δεν εκανε κατι κακο/σαδιστικο. Απλα εσεις θελετε να εμφανιζεται οποτε νομιζετε εσεις σωστο

Άρα, με την ίδια λογική, ούτε οι ΗΠΑ είναι συνένοχοι των εγκλημάτων του κράτους του Ισραήλ. Απλά δεν έχουμε ερμηνεία γιατί αφήνουν να συμβαίνουν τα εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων ενώ έχουν (κυριολεκτικά) τη δύναμη να τα σταματήσουν.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#842739 Τζαμπα ζητατε απαντησεις απο εμενα παντως . Δεν ειμαι ειδικος . Οτι λενε αυτοι στα βιντεο λεω. Ολοι χαζοι και τρελοι . Οκ
Παμε παρακατω. Ο καθενας βγαζει οτι συμπερασμα θελει