Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
224v έγραψε:το εκ Γερμανίας οχημα είχε ποιοτικες διάφορες κατ αρχήν οπτικές.

Αυτό είναι επιλογή αντιπροσωπείας και μπορεί να γίνεται και τώρα.
Πχ πεεμβε μπορεί να έφερνε τη βασική πλατφόρμα* μόνο και πάνω σε αυτή να έχτιζε διαφορετικά πακέτα εξοπλισμού.
Ενώ στη Γερμανική αγορά να είχε 2 ή 3 πλατφόρμες.

*διαφορά από επενδύσεις, πλαστικά, εξωτερικές λεπτομέρειες μέχρι δυνατότητα προσθετου εξοπλισμού
Άβαταρ μέλους
By Zorz
224v έγραψε:Σαν όχημα λέγω ότι όταν έβαζες πλάι πλάι ελληνικής αντιπροσωπία και το εκ Γερμανίας οχημα είχε ποιοτικες διάφορες κατ αρχήν οπτικές. Μηχανικά δεν μπορώ να ξέρω γιατί θυμάμαι του τα έχωνα για το κόστος που πλήρωσε έναντι του δικού μου που ειχε εξοπλισμό στάνταρ, αυτά που σε εκείνον του τα χρεωσαν έξτρα, ακόμα θυμάμαι τον δεξί καθρέφτη ως έξτρα!!! Οι γύφτοι τον χρέωναν στο γερμανικό!!
Για την μηχανή λογικά ήταν ίδια μεν αλλά ίσως κατασκευής Δευτέρας!!!! Όπως λένε και οι Αμερικανοί.

.

Πιο πολλά κλισέ μαζεμένα από το 'εγώ φρενάρω καλύτερα χωρίς ABS'.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elvet
#842544 Αυτά τα περί διαφορετικών προδιαγραφών των γερμανικών ήταν αστικοί μύθοι, κυρίως από το ΄70-‘80. Δήθεν είχαν άλλες «προδιαγραφές» τα της γερμανικής αγοράς και ήταν χειρότερα τα προς εξαγωγή ειδικά αυτά που έρχονταν στην Ελλάδα και τη μέση ανατολή. Μύθοι που συντηρούνταν κυρίως από αυτούς που έφερναν σαπάκια από τη Γερμανία για να τα πουλήσουν στους ανίδεους αυτοκινητιστικά και τιμωρημένους φορολογικά ιθαγενείς. Ειδικά από τους Ελληνες της Γερμανίας που αγόραζαν από το εργοστάσιο κατ’ ευθείαν και όιχ από αντιπρόσωπο για να πάρουν το καλό. Υπήρχε διαφορά στον εξοπλισμό γιατί εδώ ήταν τόση η φορολογία (ειδικά πάνω από 1299cc) που έρχονταν γυμνά και με βασικούς κινητήρες μήπως και πουλήσουν κάτι οι αντιπροσωπείες. Αν κάποιος ταλαίπωρος ήθελε να εισάγει μεταχειρισμένο με δεξιό καθρέπτη, ζάντα αλουμινίου, ηλιοροφή ή ABS! στο τελωνείο τον φορολογούσαν για λαθρέμπορο. Από τότε είναι και οι μύθοι με τα σπαστά διαφορικά!! των BMW, και άλλα τέτοια όμορφα.
Εχουμε και σωστό τοπικό
viewtopic.php?f=13&t=1022&hilit=%CE%9C%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CE%B9
Άβαταρ μέλους
By Chris
elvet έγραψε:Ειδικά από τους Ελληνες της Γερμανίας που αγόραζαν από το εργοστάσιο κατ’ ευθείαν και όιχ από αντιπρόσωπο για να πάρουν το καλό.

....

Εχουμε και σωστό τοπικό
https://www.petrolheads.gr/viewtopic.ph ... E%BF%CE%B9

Κι αλλο δικαστηριο, δωσε πονο :metalo: :metalo:

Μου θυμισες γνωστο που πηγαινε στον τυρα και του λεγε φερε μου το κασερι "το καλο, απο μεσα" κλεινοντας το ματι, και πηγαινε ο τυρας μεσα και εφερνε το αγιο δισκοποτηρο :lol:

Ποιο τοπικο λες? Το λινκ δε με παει πουθενα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#842683 Πολύ γκάζι!!! :lipsealed: Το πιο εντυπωσιακό πάντως ήταν η πρόσφυση και το πόσο γλυκά έβγαζε όλη την δύναμη στον δρόμο:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Chris έγραψε:
elvet έγραψε:Ειδικά από τους Ελληνες της Γερμανίας που αγόραζαν από το εργοστάσιο κατ’ ευθείαν και όιχ από αντιπρόσωπο για να πάρουν το καλό.

....

Εχουμε και σωστό τοπικό
https://www.petrolheads.gr/viewtopic.ph ... E%BF%CE%B9

Κι αλλο δικαστηριο, δωσε πονο :metalo: :metalo:

Μου θυμισες γνωστο που πηγαινε στον τυρα και του λεγε φερε μου το κασερι "το καλο, απο μεσα" κλεινοντας το ματι, και πηγαινε ο τυρας μεσα και εφερνε το αγιο δισκοποτηρο :lol:

Ποιο τοπικο λες? Το λινκ δε με παει πουθενα

Μια χαρά φουκαριάρα το link, δοκίμασε με browser και όχι το Tapatalk.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
alexandros.K έγραψε:H καινουρια Μ3 ειναι αυτη? :inlove:

Η καινούρια Μ2
viewtopic.php?p=841299#p841299

και αυτή η προηγούμενη
viewtopic.php?p=840803#p840803
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Giuseppe Busso έγραψε:

Η καινούρια Μ2

και αυτή η προηγούμενη

Εχω χασει λιγο το τοπι , με τις καινουριες bmw . Ολες πανω κατω ιδιες μου φαινονται και ασχημες δυστυχώς
Αλλά δεν θα με χαλαγε μια :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
alexandros.K έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

Η καινούρια Μ2

και αυτή η προηγούμενη

Εχω χασει λιγο το τοπι , με τις καινουριες bmw . Ολες πανω κατω ιδιες μου φαινονται και ασχημες δυστυχώς
Αλλά δεν θα με χαλαγε μια :lol: :lol:

Εγώ έχω πάψει να δίνω τόση σημασία στην εμφάνιση, όπως έδινα παλιά. Με ενδιαφέρει η ουσία και τα αμάξια της BMW, παραμένουν καταπληκτικά στην οδήγηση. Μ2 πχ παίζουν σε τοπ λίγκα οδηγικής ευχαρίστησης... Οπότε λέμε μπράβο στη BMW που φτιάχνει ακόμη τέτοια, σε έναν αποστειρωμένο πλέον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#842700 Μπραβο και παλι Μπραβο. Δεν διαφωνω
Αλλά αφου δεν προκειται να παρω , δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Γαμεί! :inlove:

Όντως. Νομίζω είναι ιδανικό μέγεθος και χρηστικότητα. Η Cayman ήταν πολύ πιο δύσκολη στο μπες-βγες και με πολύ μικρό ground clearance. Αν και η Μ2 μου φάνηκε υπερβολική, οπότε μια 240 θα ήταν η ιδανική.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#842925 Στον Χολομώντα με BMW M2 – Στην Τέλεια Διαδρομή
https://www.4troxoi.gr/dokimes/eidikes- ... c0Q6CmaCCk

Εικόνα

Εικόνα

Οι φωτογράφοι μας σε σύνθεση τριών άσων με τον κ. Κώστα Σφίτη ως προστιθέμενη αξία στους Γιάννη και Μάριο Κουσκούτη, ενώ την ομάδα συμπλήρωσαν ο Speed Sector Γιώργος Πετρόπουλος και ο 4Τ Forum Αλέξανδρος Αντώνογλου.

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#842935 Ποιοι ειναι αυτοι? Δεν τους ξερουμε :shifty:

Ωρε ειναι 1800κιλα που γραφει ή ειναι λαθος? :s_omg