Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#842314 Λογικό είναι να τον αφήσουν, αλλά δεν είναι λογικό να πληρώνεις ένα μπεκ 500€. Αυτό, είναι απολύτως ασόβαρο, αλλά δεν μας έχουν σηνηθίσει σε σοβαρότητα είναι η αλήθεια.
@GTS
Σε καλή κατάσταση είναι μέσα έξω και με σωστή συντήρηση σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Αλλά τι να το κάνεις;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#842323 Μα, δεν έχει να κάνει το πως το συντηρείς ιδιαίτερα... :lol: :lol: Ούτως ή άλλως θα χαλάσει! :lol: :lol: Αν δεν το συντηρείς λογικά θα χαλάει πιο συχνά απλά και θα χαλάνε λίγα περισσότερα πράγματα. :lol:

Εκτός αν είσαι Ο κωλόφαρδος, σαν τον γνωστό του Πέτρου.

Ξέρω βέβαια και περίπτωση Land Rover Discovery (νομίζω 3ης γενιάς) με 280Κ χλμ και βάλε (πολλά εκ των οποίων σε σοβαρό off roading σε διάφορα νταμάρια ανά την Ιταλία, στα οποία συχνάζει ο ιδιοκτήτης λόγω δουλειάς), το οποίο δεν έχει κάνει τσικ! Πέρα από τα σέρβις του, ούτε λάμπα δεν έκαψε! :omg: Αυτό κι αν είναι εξαίρεση! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#842328 To σημαντικότερο πρόβλημα εκ κατασκευής του Ν43 είναι οι υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας πράγμα που γίνεται ιδιαίτερα επιβαρυντικό αν κάποιος γράφει το 99% των χλμ του εντός πόλης.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#842330 Α εντάξει τότε.. :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#842336 Εδω κανένας δεν γράφει το 99% των χλμ του εντός πόλης... :lol: :lol:

Σε επαρχιακούς ναι, εντός πόλης, όχι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
AlexJ. έγραψε:Ένα update από Χ2 16d mpack 2019 φίλου
2 καμμένοι κύλινδροι στην 4ετια
Τεντωτηρες δεξιού ημιαξόνιου για πέταμα στα 2, 5 χρόνια

1) πως καίγεται ένας κύλινδρος; :hmmm:
2) Τι είναι τεντωτήρας ημιαξονίου; :hmmm:
3) bas kise troll ??
Άβαταρ μέλους
By 224v
drdino έγραψε:Όχι, δεν ισχύει αυτό.
Εσύ προφανώς γνωρίζεις καλύτερα πλέον τι συμβαίνει, όμως εποχές 1990 κουμπάρος μου έφερε μια 5αρα από Γερμανία, και την ψάξαμε πάρα πολύ μηχανικά και ποιοτικά σε σαλόνι και λεπτομέρειες σε εξωτερικά στολίδια. Εγώ δεν είχα προσωπικό ενδιαφέρον γιατί τότε είχα φέρει την Prisma 1.6ie, εκείνος όμως επειδή την είχε εισάγει με επαναπατρισμο τότε, ήθελε να δει το δικό του ίδιου εξοπλισμου πόσο θα του χρεωναν εδώ. Κατάλαβε ότι δεν το έφερναν έτσι όπως το αγόρασε τότε εκείνος.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#842359 Ο εξοπλισμός είναι διαφορετικός για κάθε αγορά. Αυτό δεν λέει τίποτε απολύτως όμως για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου, στο ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν, ίδιες προδιαγραφές έχουν για την κατασκευή τους.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#842370 Για εργοστάσια αυτοκινήτου δεν ξέρω αλλά στο εργοστάσιο πλαστικών μια διάκριση υπέρ των καλών πελατών την κάναμε.
Είχαμε διάφορους προμηθευτές πρώτων υλών . Καλούς , μέτριους και φτηνούς.
Στους καλούς πελάτες οι μηχανές δούλευαν με καλές πρώτες ύλες.

Επίσης ήταν μέρες που οι μηχανές παραγωγής δούλευαν άψογα και μέρες που δούλευαν με (μικρο)πρόβλημα γιατί έπρεπε να δουλεύουν 24/7 . Στους καλούς πελάτες ( πχ που πλήρωναν στην ώρα τους ή έπαιρναν μεγάλες ποσότητες) δεν πήγαινε παραγωγή που βγήκε με τις μηχανές στο περίπου διότι τον καλό πελάτη δε θες να τον χάσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Ο εξοπλισμός είναι διαφορετικός για κάθε αγορά. Αυτό δεν λέει τίποτε απολύτως όμως για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου, στο ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν, ίδιες προδιαγραφές έχουν για την κατασκευή τους.

+1
Άβαταρ μέλους
By 224v
#842399 Σύμφωνοι για τώρα, αλλα το 1990 τα εξοπλιζαν τα αυτοκίνητα σύμφωνα με τις επιθυμίες του αντιπροσώπου ώστε να είναι ανταγωνιστικα, πχ υλικά σαλονιού, ραδιόφωνα, δέρματα καθισμάτων A/C.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
224v έγραψε:Σύμφωνοι για τώρα, αλλα το 1990 τα εξοπλιζαν τα αυτοκίνητα σύμφωνα με τις επιθυμίες του αντιπροσώπου ώστε να είναι ανταγωνιστικα, πχ υλικά σαλονιού, ραδιόφωνα, δέρματα καθισμάτων A/C.

.

και τωρα γινεται αυτο,αλλα αλλο αυτο,και αλλο το οτι εχει διαφορετικες προδιαγραφες το Γερμανικο Ολλανδικο Γαλλικο με το Ελληνικο.
Ποτε δεν υπηρχε αυτο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#842402 224 μήπως εννοείς ότι είχε λιγότερες εργοστασιακες επιλογές vs Γερμανικου;
Αυτό μπορεί να ισχύει και τώρα και σίγουρα θα ίσχυε το '90 λόγω δραχμής και γενικότερης οικονομικής κατάστασης.

Αλλά μηχανολογικά δεν έχουν διαφορα αφού βγαίνουν από τα ίδια εργοστάσια.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#842405 Σαν όχημα λέγω ότι όταν έβαζες πλάι πλάι ελληνικής αντιπροσωπία και το εκ Γερμανίας οχημα είχε ποιοτικες διάφορες κατ αρχήν οπτικές. Μηχανικά δεν μπορώ να ξέρω γιατί θυμάμαι του τα έχωνα για το κόστος που πλήρωσε έναντι του δικού μου που ειχε εξοπλισμό στάνταρ, αυτά που σε εκείνον του τα χρεωσαν έξτρα, ακόμα θυμάμαι τον δεξί καθρέφτη ως έξτρα!!! Οι γύφτοι τον χρέωναν στο γερμανικό!!
Για την μηχανή λογικά ήταν ίδια μεν αλλά ίσως κατασκευής Δευτέρας!!!! Όπως λένε και οι Αμερικανοί.

.