Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
AlexJ. έγραψε:Ένα update από Χ2 16d mpack 2019 φίλου
2 καμμένοι κύλινδροι στην 4ετια
Σπασμένη τρόμπα λαδιού στα 2,5 χρόνια
Σπασμενη τουρμπίνα στα 3,5 χρόνια
Τεντωτηρες δεξιού ημιαξόνιου για πέταμα στα 2, 5 χρόνια
Μπαράκια ζανφορ και αμορτισέρ που κοπανάνε άνευ λόγου και σαν επιδόρπιο τσίμπημα λαδιού.

Χμμμ ξέχασα να ρωτήσω αν η τροχαία στροφάλου είναι ακόμα στη θέση της

Το θέμα είναι ότι εκτός των άλλων η εγγύηση αντιπροσωπείας είναι μόνο δύο έτη, τραγικό
Άβαταρ μέλους
By bill33
#842129 τι είναι οι τεντωτήρες ημιαξονίου;
Άβαταρ μέλους
By NiTse
AlexJ. έγραψε:Ένα update από Χ2 16d mpack 2019 φίλου
2 καμμένοι κύλινδροι στην 4ετια
Σπασμένη τρόμπα λαδιού στα 2,5 χρόνια
Σπασμενη τουρμπίνα στα 3,5 χρόνια
Τεντωτηρες δεξιού ημιαξόνιου για πέταμα στα 2, 5 χρόνια
Μπαράκια ζανφορ και αμορτισέρ που κοπανάνε άνευ λόγου και σαν επιδόρπιο τσίμπημα λαδιού.

Χμμμ ξέχασα να ρωτήσω αν η τροχαία στροφάλου είναι ακόμα στη θέση της

Νοθευμένο πετρέλαιο στάνταρ :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:Έγιναν επέκταση μέχρι 5 χρόνια κάποια στιγμή νομίζω.

Επίσημη, εργοστασίου ?
Δεν έχω εικόνα για την πολιτική των ακριβότερων μοντέλων, αλλά στην ταπεινή 116 που έλαβα προσφορά προ μερικών μηνών η εργοστασιακή εγγύηση ήταν διάρκειας δύο ετών.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#842195 Σαμποτάζ συνεργείου ή μούφα βλάβες για άρμεγμα. Ή έχει προηγηθεί χοντρή στούκα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:Σαμποτάζ συνεργείου ή μούφα βλάβες για άρμεγμα. Ή έχει προηγηθεί χοντρή στούκα.

Ή κλασσική BMW της τελευταίας 20ετίας (και βάλε)... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#842223 ούτε φίατ του 70'-80' δεν έβγαζαν τέτοιες βλάβες.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#842254 Ήμουν σήμερα με έναν φίλο που έχει μια X5 μοντέλο 2005 περίπου. 500.000 χλμ πάνω, δεν έχει βγάλει ούτε μια βλάβη!

Βέβαια σέρβις πάντα στην ώρα του. Και όλα αυτά στην Ελλάδα. Την είχε εκτελωνίσει από Γερμανία το 2007.
Άβαταρ μέλους
By markvag
PeterPan έγραψε:Ήμουν σήμερα με έναν φίλο που έχει μια X5 μοντέλο 2005 περίπου. 500.000 χλμ πάνω, δεν έχει βγάλει ούτε μια βλάβη!

Αυτουνού του δώσανε ελαττωματικό, να το στείλει πίσω, να του φέρουν ένα σωστό, από αυτά που χαλάνε κάθε μήνα... :lol: :lol:

BTW, όταν είχα μείνει από φρένα και με μάζεψε η οδική, πιάσαμε την κουβέντα και με ρωτάει ο οδηγός που δουλεύω. Του απαντάω και μου λέει: Τον Τάδε που δουλεύει στην ίδια εταιρεία με την Χ5 (τρίλιτρη βενζίνη πρώτης γενιάς) τον ξέρεις; Βέβαια του λέω. Α, μου λέει, το αμάξι του κάθε 2-3 μήνες το φορτώνω. :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By 224v
#842294 Αυτά που αγοράζονται στην Γερμανία είναι καλύτερα σε προδιαγραφές και ποιότητα γενικά. Ίσως δεν το αποδεχεστε εδώ μέσα αλλά έτσι είναι bon pour l orient οχηματα.

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#842296 Όχι, δεν ισχύει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
markvag έγραψε:
PeterPan έγραψε:Ήμουν σήμερα με έναν φίλο που έχει μια X5 μοντέλο 2005 περίπου. 500.000 χλμ πάνω, δεν έχει βγάλει ούτε μια βλάβη!

Αυτουνού του δώσανε ελαττωματικό, να το στείλει πίσω, να του φέρουν ένα σωστό, από αυτά που χαλάνε κάθε μήνα... :lol: :lol:

BTW, όταν είχα μείνει από φρένα και με μάζεψε η οδική, πιάσαμε την κουβέντα και με ρωτάει ο οδηγός που δουλεύω. Του απαντάω και μου λέει: Τον Τάδε που δουλεύει στην ίδια εταιρεία με την Χ5 (τρίλιτρη βενζίνη πρώτης γενιάς) τον ξέρεις; Βέβαια του λέω. Α, μου λέει, το αμάξι του κάθε 2-3 μήνες το φορτώνω. :s_rofl :s_rofl :s_rofl

:s_rofl :s_rofl
Ρε συ, είναι πραγματικά αστείο αυτό που συμβαίνει. Κοιτούσα χθες το δικό μου, έχει 165Κ. Είναι τραγικό το πλήθος των βλαβών που έχει βγάλει. Εντωμεταξύ, το 80-90% αυτών, είναι από το μπουρδελομοτέρ τους, που ποτέ δεν το έφτιαξαν σωστά και τώρα δεν σου επιτρέπουν και να το συντηρείς σωστά, αφού τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα (βλ. μπεκ).
Άβαταρ μέλους
By GTS
#842303 Απο οτι λεγεται αυτον τον κινητηρα που εχεις εσυ τον παρατησαν λογω πολλων προβληματων και προχωρησαν σε νεα σχεδιαση. Παντως συνολικα το αμαξι σου οπως το θυμαμαι παλαιοτερα ειναι πολυ ωραιο αυτοκινητο και με ωραιο χρωμα. Δεν ξερω σε ποια κατασταση ειναι σημερα.

Φαινεται οτι πολλες εταιρειες επεσαν θυματα των κανονισμων ρυπων. Γιατι ολη αυτη η πολυπλοκοτητα που εχουν βαλει στους κινητηρες εγινε για τους ρυπους.
Άβαταρ μέλους
By AlexJ.
#842308 Τον κινητήρα αυτό τον άφησαν γιατί ο ανταγωνισμός ήδη σφύριζε δυνατά και με μπόλικη ροπή και αξιοπιστία..
Τελευταία προσπάθεια για κάτι μη υπερτροφοδοτουμενο(άρα εκτός ανταγωνισμού για την εποχή)
Από αυτά που βλέπω μετά τα, Ε90 χάλασε πολύ η φάση..