Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
The Ace έγραψε:
2-3 μέρες μετά το τελευταίο μικρό update, έβλεπα και εγώ κάτι τρελές χασούρες, μιλάμε να μην βγάζω μέρα ή να φτάνω σπίτι με το ζόρι στο 5-6%. Προφανώς υπάρχει learning curve και θέλει μερικές μέρες να κατασταλάξει. Σήμερα π.χ. είμαι στις 26 ώρες μπαταρία, στο 52%, με περίπου 1,5 ώρα SoT, τα πάντα όλα ανοιχτά κλπ κλπ. Νομίζω ότι πάει καλύτερα από ότι με ΚΚ :metalo:

Η χασούρα είχε αρχίσει εδώ και κάνα 3μηνο από εποχής kit kat και τώρα μάλλον είναι στο pick της. Τώρα πχ είμαι στο 57% σε 14:44 ώρες και με 1:13 ώρες οθόνη + όλα ανοιχτά. Είναι πολύ αν σκεφτείς ότι 10:30-12 έπαιζα μπάσκετ και μετά άλλο ένα 7ωρο ύπνος. Κοίταγα για μπαταρία χθες, 20€ έχει θα πάρω μία να υπάρχει αλλιώς σκέφτομαι και για κάνα power bank που το χρειάστηκα το 3ημερο που ήμουν Αράχωβα. Θα περιμένω να δω μήπως αλλάξει κάτι τώρα που θα πάω στην cosmote που υποτίθεται έχει πιο δυνατό σήμα αλλά και πάλι δεν προβλέπω θαύματα.

QsisVTS έγραψε:Στο πόσο καιρό έχει πέσει η απόδοση;

Από μέσα Ιουλίου 2014 το χω το τηλέφωνο Γιώργο αλλά γύρω στο Δεκέμβρη άρχισαν να αντιλαμβάνομαι αισθητή πτώση.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#84214 μου φαίνεται λίγο το διάστημα για να μιλάς για τόσο μεγάλη πτώση απόδοσης, βέβαια και το samsung που είχα πριν είχε επίσης μεγάλη πτώση μετά το πρώτο εξάμηνο

θα ρωτήσω και την αδερφή μου τι γίνεται με το g2 της (αν μπορέσω να βγάλω άκρη)

το sony μου πάντως που το χω από τον αύγουστο μου κάνει εντύπωση που είναι ακόμα στα ίδια, γενικά έχω παράπονα με τη ποιότητά του, αλλά στο θέμα της μπαταρίας ευτυχώς συνεχίζει δυνατά (γιατί είναι και unibody και δεν είναι απλή η αλλαγή της, εσύ με ένα 20αρικο βάζεις καινούρια και χέστηκες)
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#84255 >γενικά έχω παράπονα με τη ποιότητά του
για πες

Εικόνα
best colour
drdino, ελπίζω σε εσένα Εικόνα. Ο μπαρμπαpik ΚΟΛΩΝΕΙ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#84256 το μοτεράκι της δόνησης τα έπαιξε (γνωστό θέμα τελικά στα Ζ1) , στο power button η μπογιά έχει φύγει, μετά το κλασικό θέμα με τις εργοστασιακές ζελατίνες που χαράσσονται και οι γωνίες της οθόνης που δεν είναι ips
(ενώ τα χρώματα είναι αρκετά σωστά και είναι αρκετά φωτεινή)

γενικά αυτό το τηλέφωνο είναι Dr. Jekyll and Mr. Hyde φάση

ενώ σε κάποια θέματα είναι αρκετά υψηλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε κάποια άλλα έχουν κάνει παιδαριώδεις βλακείες που δε θα περίμενα να συναντήσω σε συσκευή του '13-'14

δε το θεωρώ μάλιστα τυχαίο που έβγαλαν τόσο γρήγορα το Ζ2 και μετά το Ζ3 όπου και μάλλον καταστάλαξαν στο πώς θα έπρεπε να είναι τα Ζ από την αρχή..

το δικό μου το βλέπω σαν μια "beta" κατάσταση μέχρι και το Ζ3..

θα είμαι πολύ επιφυλακτικός με τη sony στο μέλλον, γενικά ήμουν από την στιγμή που ξεκίνησε το android (ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήμουν στάνταρ πελατάκι se ), αλλά ακόμα κρατάω μικρό καλάθι σχετικά με αυτή και έτσι πρέπει

βέβαια στοχεύει σε πράγματα που με ενδιαφέρουν (που δε στοχεύει ο ανταγωνισμός) για αυτό και υποχρεωτικά θα τη ξανασκεφτώ στο μέλλον, αλλά έχει ακόμα δρόμο για να τη θεωρήσω μετά από τόσα χρόνια και πάλι κορυφαία εταιρεία, δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
By pik.
Bayern7 έγραψε:Κυριακή μεσημεράκι κατά τις 12 την έβγαλα την κινεζιά μου από την πρίζα.
Σήμερα πριν καμία ώρα το έβαλα για φόρτιση με 8% να απομένει.
SOT 5 ώρες και 17 λεπτά. Καλά είναι.

Χρήση μικτή.
Είτε 3G είτε WiFi ανά περίσταση (όποτε έχω πρόσβαση σε wifi κλείνω τα data και το αντίστροφο).
Και χρήση gps navigation (here maps) για καμιά ώρα υπολογίζω.

σε εχει φτιαξει μια χαρα ο κινεζος,εισαι και τυχερος και με την οθονη που επεσες σε κορυφαια συσκευη.
Μετα απο τοσα Mx4 βασικα ολα τα χρωματα,κατεληξα οτι αυτα με την οθονη JDI ειναι ανωτερα σε ομοιομορφια,και για φαντασου,μονο τα κινεζικα ειναι ετσι,αντιθετα τα ευρωπαικα εχουν οθονη με λιγο κιτρινο χρωμα... :iconcool:
Άρης έγραψε:>γενικά έχω παράπονα με τη ποιότητά του
για πες

Εικόνα
best colour
drdino, ελπίζω σε εσένα Εικόνα. Ο μπαρμπαpik ΚΟΛΩΝΕΙ :shifty:

Εικόνα
Εικόνα

ΥΓ.μπαρμπουνια για το μπαρμπαπικ.... :protest: :lol:
Άβαταρ μέλους
By costas80
#84335 Το one+ είναι γνωστό ότι έχει πολύ καλή μπαταρία. Από τον Αύγουστο με μικτή χρήση Wi-Fi 3g έχω πέντε ώρες οθόνη με συνολική διάρκεια μια μέρα και 18 ώρες. Η κιτρινιλα πάντως καλά κρατεί ακόμα. Γενικά πιστεύω ότι είναι το πιο vfm κινητό. Πως λέμε Samsung καμία σχέση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#84349 Εχω ΤΡΕΛΑΘΕΙ. .με την βοήθεια της μπομπας (διπλο κλικ στο home button)ανακαλυψα τις φωνητικες εντολες!!!! Open twitter και το ανοιγει..open google and search Alonso..το εκανε!!!!

< 3
Άβαταρ μέλους
By socratesn
QsisVTS έγραψε:
θα ρωτήσω και την αδερφή μου τι γίνεται με το g2 της (αν μπορέσω να βγάλω άκρη)

Σε περιπτωση που δε βγαλεις ακρη ,το δικο μου G2 ,αγοραστηκε Ιουνιο του 14 και εβγαζε ανετα 5ωρα οθονη με 3G εξω/wifi σπιτι και push στο mail.Απλα το φορτιζα και το φορτιζω καθε βραδυ,αρα μεσολαβουν γυρω στις 15-18 ωρες μεταξυ των φορτισεων.
Εδω και κανα τριμηνο ειδα και εγω μια πτωση γυρω στο 15-20% σε ιδια χρηση.Οθονη δηλαδη 3μιση-4 ωρες/15ωρο..
Κατι μερες που ημουν αρρωστος εβγαζε 6 ωρες οθονη ,αλλα ηταν μονο με wifi και φουλ σημα της cosmote.
Anyway,οσο με γυρναει σπιτι,ολα καλα :)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#84495 Το σήμα παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα στη δουλειά δεν πιάνει καλά και έτσι σπάνια γυρίζω με πάνω από 50%.
Αν όμως δεν πάω δουλειά (και δεν παίξω παιχνιδάκια) την ίδια ώρα μπορεί να είναι στο 75%.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#84559 :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#84623 Γιατί έχεις ενθουσιαστεί τόσο βρε pik δε μπορώ να καταλάβω..
Άβαταρ μέλους
By corsair
QsisVTS έγραψε:Γιατί έχεις ενθουσιαστεί τόσο βρε pik δε μπορώ να καταλάβω..

το θεμα δεν ειναι γιατι ενθουσιαστηκε ο Πικ, αλλα γιατι δεν ενθουσιαστηκες εσυ. Δλδ δεν θα το παρεις? Αυτο μας λες? :hmmm:

Εγω πάντως περιμενω απο την Samsung UK τελη του μηνα ενα Edge και ενα σκέτο για μενα.... εχουμε τις ακρες μας :s_cool