Το πολύμπριζο χρειάζεται για να κουμπώσει το ρούτερ και να φύγουν τα καλώδια Ethernet.
Εσείς που τους έχετε τους μετασχηματιστές των φώτων της ψευδοροφής; Στείλτε καμιά φώτο από εσάς για να το βελτιώσω. Θα ντυθεί φυσικά από έξω
When the going gets tough, the tough get going
Ελπίζω να σημείωσε σε ποιο δωμάτιο πάει κάθε καλώδιο.
< >
.
Εγω δεν έχω φώτα σε ψευδοροφές, τις λεντοταινιες της κουζίνας τα έχω μέσα στα ντουλάπια τα τροφοδοτικά τους.
dimik έγραψε:Εκτός από ρουτερ θα χρειαστείς και switch.Αυτά είναι αυτονόητα…
< >
Τα έχω μελετήσει. Επίσης επειδή δεν έχω διάθεση να ακούω το βουητό του synology στο δωμάτιο, θα το βάλω είτε εκεί πέρα που είναι τα καλώδια που βλέπετε κουμπωμένο ακριβώς πάνω στο ρούτερ, είτε στην αποθήκη, έχω τραβήξει και εκεί Ethernet.
Πάντως όποιος μάστορας έχει μπει στο σπίτι, έχει εντυπωσιαστεί…
When the going gets tough, the tough get going
Και για τα LED αν θελουν τροφοδοτικο δεν θα τα εβαζα σε σπιτι, αλλο σε γραφειο που θελεις φωτισμο ολη μερα και ολη νυχτα.
Τα πατωματα μου θυμιζεις τι υλικο ειναι; Επισης η ενδοδαπεδια ειναι με ΦΑ ή αντλια θερμοτητας?

Αυτος ειναι ο πινακας απο το νοικιασμενο , δεν βλεπω ρελε διαρροης , τι να του πω να βαλει , κυκλοφορανε και σε αυτα κινεζικα που μπορει να μην δουλευουν ; Φανταζομαι οτι θα παει να βαλει οτι φτηνοτερο υπαρχει.
Σε μονοφασικο ρευμα τα ρελε διαρροης ειναι διπολικα σωστα;
τα μονοπολικα που χρειαζονται;
PeterPan έγραψε:dimik έγραψε:Εκτός από ρουτερ θα χρειαστείς και switch.Αυτά είναι αυτονόητα…
< >
Τα έχω μελετήσει. Επίσης επειδή δεν έχω διάθεση να ακούω το βουητό του synology στο δωμάτιο, θα το βάλω είτε εκεί πέρα που είναι τα καλώδια που βλέπετε κουμπωμένο ακριβώς πάνω στο ρούτερ, είτε στην αποθήκη, έχω τραβήξει και εκεί Ethernet.
Πάντως όποιος μάστορας έχει μπει στο σπίτι, έχει εντυπωσιαστεί…
Tότε μια καμπινούλα σαν την παρακάτω και είσαι μια χαρά, τα πετάς όλα μέσα και ησυχάζεις.
Προσοχή στις θερμοκρασίες γιατί router, switch, NAS όσο να ναι θα ανεβάζουν την θερμοκρασία εκει μέσα ειδικά το καλοκαίρι
https://www.skroutz.gr/s/25539816/Intel ... 14174.html
otso έγραψε:
Αυτος ειναι ο πινακας απο το νοικιασμενο , δεν βλεπω ρελε διαρροης , τι να του πω να βαλει , κυκλοφορανε και σε αυτα κινεζικα που μπορει να μην δουλευουν ; Φανταζομαι οτι θα παει να βαλει οτι φτηνοτερο υπαρχει.
Δεν υπάρχουν μονοπολικά, διπολικά είναι για μονοφασικό (1 φάση + Ουδέτερος), ενώ για τριφασικό είναι τετραπολικά (3 φάσεις + Ουδέτερος).
Είναι πάμφθηνο στην αγορά του και κανείς δεν θα ψάξει να βρει κινέζικο, θα πάει στον Καφκά να πάρει ένα να το βάλει. Έχεις διακόπτη 40Α, άρα λογικά κάτι τέτοιο:
https://www.skroutz.gr/s/25612819/Hager ... C740H.html
Μην πάρεις κάτι φθηνότερο, υπάρχουν και με 10€, αλλά δεν δουλεύουν πάντα σωστά.
30€ το ανταλλακτικό, κι άλλα 30€ ο ηλεκτρολόγος. Να μπει οπωσδήποτε όμως.
Anonymous Founder έγραψε:otso έγραψε:
Δεν υπάρχουν μονοπολικά, διπολικά είναι για μονοφασικό (1 φάση + Ουδέτερος), ενώ για τριφασικό είναι τετραπολικά (3 φάσεις + Ουδέτερος).
Είναι πάμφθηνο στην αγορά του και κανείς δεν θα ψάξει να βρει κινέζικο, θα πάει στον Καφκά να πάρει ένα να το βάλει. Έχεις διακόπτη 40Α, άρα λογικά κάτι τέτοιο:
Μονοφασικο εχω εγω, οποτε αυτος ειναι οκ?
Παντως τοσα χρονια πως ζουσαμε χωρις?
Anonymous Founder έγραψε:otso έγραψε:
Να κανω μια μαντεψια; Ειχε ή καποιος προσπαθησε να βαλει και αρχισε να πεφτει συχνα πυκνα, οποτε τον βγαλανε για να μην πληρωσουν ελεγχο ολης της εγκαταστασης
Fiat Panda 7,6l/100km
Μικρές διαρροές, δεν είναι επικίνδυνες ούτως ή άλλως.