Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#841479 Μια Παρασκευή δεν υπήρξε απαρτία και βρέθηκα εγώ και ο Λεωνίδας οι δυο μας , σκέτοι... για το πότε πέρασαν δύο ώρες με τις ιστορίες του δεν το κατάλαβα , το αποκορύφωμα φεύγοντας στο πάρκινγκ ήταν ενα escalade και μείναμε άλλο ένα μισάωρο να μου λέει ιστορίες από Αμέρικα και να μου εξηγεί διάφορα ροπής από ιπποδύναμη .

Όταν σπινιάρει ο τροχός αργά και βλέπεις την μάρκα των ελαστικών (λευκά γράμματα) μιλάνε τα νιουτομετρα ροπής
όταν βλέπεις λευκούς καπνούς μιλάνε τα άλογα
leonp
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
MONMAN έγραψε:leonp

Δεν χάθηκε. Αξέχαστος!

Είχε σπουδάσει Αγγλία και Αμερική, αλλά οι πιο ωραίες ιστορίες του ήταν από την Χαλκιδική, γυμνός στην παραλία, όταν έσκαγε το καραβάκι με τις τουρίστριες! :lol:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#841488 O Λεωνίδας ήταν όντως η ψυχή της παρέας, και χθες όπως και σε κάθε συνάντησή μας τον μνημονεύουμε και δεν ήταν μόνο οι ιστορίες του, ο ίδιος ήταν ιστορία. Eις μνήμην.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
REALZEUS έγραψε: οι πιο ωραίες ιστορίες του ήταν από την Χαλκιδική, γυμνός στην παραλία, όταν έσκαγε το καραβάκι με τις τουρίστριες! :lol:

τώρα μας άφησες νηστικούς με το πιάτο άδειο :( :x :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#841806 Λειπουν κατι ποστακια εδω?

Υ.Γ. ακομα προσπαθω να καταλαβω αν ο ΧΛ εννοει καποιο μελος (υπηρχε ενας KonV ή θυμαμαι λαθος?) ή τον Κοκό, και σε ποιον συλλογο αναφερεται
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#841851 Φυσικά αναφέρομαι στον KonV, ο Κοκός που θα κολλούσε στην συζήτηση;

Ο Λεωνίδας ένα φεγγάρι μας είχε τιμήσει με την παρουσία του στον Ελληνικό Σύλλογο Τουριστικής Χιονοδρομίας, από εκεί τον είχα γνωρίσει εγώ.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#841856 Μπορει ο συλλογος να ηταν καμια μασονικη στοα, τπτ ροταρυ και να περναγε βολτες ο κοκος, δεν ξερω, αν εβλεπες εσυ Κωνσταντινος Β (χωρις τελεια μετα το Β) που θα πηγαινε το μυαλο σου? Θα μου πεις, στον dj λογικα, ε εμενα πηγε στον κοκο :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#841857 Δεν είχαμε τέτοια ποτέ. Μια σατανιστική οργάνωση είχαμε κάποτε και θυσιάζαμε παρθένες, μέχρι που μας τελείωσε το στοκ και την κλείσαμε.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ο Λεωνίδας ένα φεγγάρι μας είχε τιμήσει με την παρουσία του στον Ελληνικό Σύλλογο Τουριστικής Χιονοδρομίας, από εκεί τον είχα γνωρίσει εγώ.

Ναί ; Θυμάμαι οτι του άρεσε το snowboard.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν είχαμε τέτοια ποτέ. Μια σατανιστική οργάνωση είχαμε κάποτε και θυσιάζαμε παρθένες, μέχρι που μας τελείωσε το στοκ και την κλείσαμε.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854698 Μια λογική εξήγηση υπάρχει. Είναι ψηφοφόροι ΝΔ.