Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
bibendum έγραψε:Εδώ ητανς το debate με τον θείο της υποψήφιο

< >
Καλά ναι, ποιος την έχασε την τσιπα να τη βρουν αυτοί
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
rafi έγραψε:Συγγνώμη πήγε ο Μπακογιάννης 2η Κυριακή και έχασε;
Χαμπάρι δεν πήρα..
Αν είναι έτσι αυτά είναι πολύ ευχάριστα νεα

.

Μπορεί να είναι για σένα ευχάριστα αλλά για κάποιους θα είναι δυσάρεστα. Πιθανολογώ ότι ο Χρήστος Λάππας για παράδειγμα θα το βλέπει έτσι όπως το λέω.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#840699 Ψηφίζει αθηνα ο Λάππας??
Προσωπικά ευχαριστηθηκα που την πάτησε ο μπακογιαννης, και ο Ζέρβας.
Ο πρώτος που στήριξε τα σχέδια του Γιάννη για τον μεγάλο περίπατο και την πανεπιστημίου. Δεν ψηφίζω Αθήνα πλέον αλλά έζησα και περπάτησα 30+ χρόνια. Η ανικανότητα του παροιμειωδης.

.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#841027 Η Καθημερινή μπαίνει πίσω από paywall. Το μοντέλο με έσοδα αποκλειστικά από διαφημίσεις μάλλον δεν πολυτραβάει και δεδομένου ότι η πώληση των χάρτινων εκδόσεων φθίνει συνεχώς, ψάχνουν τρόπους επιβίωσης.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
224v έγραψε:Έφυγε ο δημιουργός των Alpina της bmw, είναι ακόμα ανεξάρτητη εταιρία??

.

Όχι, την έχει εξαγοράσει η BMW.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#841608 5 δευτερόλεπτα τυχαίο ζάπινγκ σήμερα ήταν αρκετό ΚΓΤΣΤΣΤΧΤΠΚΤΖ ΣΑΣ...

Σάπιοι, άτιμοι, αλήτες, άθλιοι, πουλημένοι, ελεεινοί, διαχρονικά πιστώνεστε όλη την καταστροφή και την υποβάθμιση της κοινωνίας ΓΤΣ ΚΑΙ ΤΜΠΣΠ...

Φέρεφωνα, μαριονέτες, ανδρείκελα, σιχαμένοι...

Η μόνη αλήθεια που έχει αξία για εσάς είναι αυτή που γεμίζει την τσέπη σας...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kubiak έγραψε:ΚΓΤΣΤΣΤΧΤΠΚΤΖ ΣΑΣ

Παρακαλουνται οι συμφορουμητες να απλουστευουν τα καντηλια τους. Μη στραμπουλαμε το μυαλο μας οι υπολοιποι για να λυσουμε το γριφο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
kubiak έγραψε:5 δευτερόλεπτα τυχαίο ζάπινγκ σήμερα ήταν αρκετό ΚΓΤΣΤΣΤΧΤΠΚΤΖ ΣΑΣ...

Σάπιοι, άτιμοι, αλήτες, άθλιοι, πουλημένοι, ελεεινοί, διαχρονικά πιστώνεστε όλη την καταστροφή και την υποβάθμιση της κοινωνίας ΓΤΣ ΚΑΙ ΤΜΠΣΠ...

Παιδιά, υπάρχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απλή λύση. ΔΕΝ ασχολείσαι. Στο σπίτι μου η τηλεόραση δεν είναι καν συνδεδεμένη με την κεραία, είναι μόνο για netflix ή κανένα youtube. Ενημερώνομαι πολύ καλύτερα απ' όταν έβλεπα πάντως... :lol:

Όσο τους βλέπουμε, τους δίνουμε δύναμη.

Θα μου πείτε, το ότι δεν τους βλέπει ένας άνθρωπος αλλάζει κάτι; Όχι, αλλά τουλάχιστον μένω ήσυχος ότι δεν υποστηρίζω τα καθάρματα, έστω και με το να τους βλέπω απλά...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
markvag έγραψε:
kubiak έγραψε:5 δευτερόλεπτα τυχαίο ζάπινγκ σήμερα ήταν αρκετό ΚΓΤΣΤΣΤΧΤΠΚΤΖ ΣΑΣ...

Παιδιά, υπάρχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απλή λύση. ΔΕΝ ασχολείσαι. Στο σπίτι μου η τηλεόραση δεν είναι καν συνδεδεμένη με την κεραία, είναι μόνο για netflix ή κανένα youtube. Ενημερώνομαι πολύ καλύτερα απ' όταν έβλεπα πάντως... :lol:

Όσο τους βλέπουμε, τους δίνουμε δύναμη.

Θα μου πείτε, το ότι δεν τους βλέπει ένας άνθρωπος αλλάζει κάτι; Όχι, αλλά τουλάχιστον μένω ήσυχος ότι δεν υποστηρίζω τα καθάρματα, έστω και με το να τους βλέπω απλά...
Αυτό έχω κάνει!
Αλλά μπορεί να τύχει να πετύχω καμία εικόνα...

Το είδος της δημοσιογραφιας που έχει επικρατήσει στη χώρα είναι το χειρότερο και πολύ ενοχλητικό...
Άβαταρ μέλους
By pro
#841722 Το να μην ασχολείσαι καθόλου δεν είναι και ότι καλύτερο. Από κάποιο σημείο και μετά μοιάζεις με ούφο, δεν καταλαβαίνεις καν τι λένε οι γύρω σου, πως σκέφτονται, κλπ. Προφανώς δεν λέω να υιοθετείς, αλλά να ξέρεις τι παίζει. Είναι σημαντικό να δεις πως διαμορφώνεται η κοινή γνώμη. Το να διαβάζεις συγκεκριμένα πράγματα και να νομίζεις ότι ο κόσμος είναι σαν κι εσένα και το υπόλοιπο 1% που τα διαβάζει είναι προβληματικό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#841725 Προτιμώ την ηρεμία μου κι ας με θεωρούν ούφο. Μια μέρα είχα πάει για αιμοδοσία και είχαν ανοιχτή την τηλεόραση. Κινητό απαγορεύεται να έχεις. Μέχρι να γεμίσει η μπουκάλα, έπρεπε να ανεχτώ τον Λιάγκα, ν'ασχολείται με τον Κασσελάκη. Μεγαλύτερο βασανιστήριο δεν υπάρχει, μιλάμε δεν παλεύεται να δεις αυτό το πράγμα.

Κλειστή τηλεόραση και ούφο λοιπόν. Πάνω απ' όλα η ψυχική μου ηρεμία.