Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#841567 :shifty:

Σκουπες λεει. :s_empathy

Εγω εχω μια Πακιστανιά, σκουπιζει , ανοιγει σβηνει φωτα, επαγρυπνει για κλεφτες ( της δινω αμφεταμινες), ανεβοκατεβαζει τεντες, προσαρμοζει τον θερμοστατη, ανοιγει τον κλιματισμο, βαζει φαι στα γατια.

Το ΠΙΟ εξυπνο σπιτι. :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε::shifty:

Σκουπες λεει. :s_empathy

Εγω εχω μια Πακιστανιά, σκουπιζει , ανοιγει σβηνει φωτα, επαγρυπνει για κλεφτες ( της δινω αμφεταμινες), ανεβοκατεβαζει τεντες, προσαρμοζει τον θερμοστατη, ανοιγει τον κλιματισμο, βαζει φαι στα γατια.

Το ΠΙΟ εξυπνο σπιτι. :s_airkiss
One to rule them all.... Μου αρέσει..

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#841580 Φτωχια καταραμενη εχει πεσει με τον Κουλη :s_sad

Τα παλια καλα χρονια μονο παραδουλευτρες απο το Ανατολικο μπλοκ ειχαμε στα σπιτικα μας. 2 μετρα υψος, με καφεκιτρινο μνι και μπλε ματια :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Zorz
George_Prix έγραψε:Φτωχια καταραμενη εχει πεσει με τον Κουλη :s_sad

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#841627 Χθες για φαγητό στον Μπακαλόγατο στην Φωκίωνος Νέγρη, 76€ για μεζέδες, 4 άτομα.
Τι άλλο να κάνει κι αυτός ο Μητσοτάκης, δεν μας προλαβαίνει.
Την επόμενη φορά, καλαμάκια και μια χωριάτικη. Ίσως και χωρίς χωριάτικη τώρα που το σκέφτομαι.
:help: :lipsealed:
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι πληρώνει ο Asimov στα Ν. Προάστια.
:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#841631 Χτες βράδυ όχι πολύ περισσοτερο από σένα

Κάτι σάπιο παίζει στην Κυψέλη
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Χθες για φαγητό στον Μπακαλόγατο στην Φωκίωνος Νέγρη, 76€ για μεζέδες, 4 άτομα.
Τι άλλο να κάνει κι αυτός ο Μητσοτάκης, δεν μας προλαβαίνει.
Την επόμενη φορά, καλαμάκια και μια χωριάτικη. Ίσως και χωρίς χωριάτικη τώρα που το σκέφτομαι.
:help: :lipsealed:
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι πληρώνει ο Asimov στα Ν. Προάστια.
:lipsealed:

Με κατω απο 20€ το ατομο μονο σε σουβλασερι πλεον. Οτιδηποτε αλλο ξεπερνα το 30ρι ευκολα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#841710 Θα επιστρέψουμε λοιπόν στα χρόνια των γονιών μας, που κάνανε οικονομία για να πάνε μια φορά το μήνα ταβέρνα. Μια χαρά, Ευρώπη γίναμε.
Άβαταρ μέλους
By otso
edmond έγραψε:Χθές πάντως στον ταπεινό Κορυδαλλό, 200€, 6 άτομα στο "Σούζη τρώς".

Αργυρη τρως! Και ψεύδεσαι και τρως.

το ψευδεσαι για τα κιλα .
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:Θα επιστρέψουμε λοιπόν στα χρόνια των γονιών μας, που κάνανε οικονομία για να πάνε μια φορά το μήνα ταβέρνα. Μια χαρά, Ευρώπη γίναμε.

Στον μπιθουλα κολωνο παντως τον καιρο των γωνιων μας οποτε καποιος πεταγοταν κι ελεγε παμε να φαμε δεν θυμαμαι κανεναν να μην ειχε λεφτα για φαι , βεβαια λαικη γειτονια λαικα παιδια λαικες ταβερνες και κουτουκια με χαλικακι στην αυλη κατω απο κλειματαριες , ξυλοσομπα τον χειμωνα , γιαγιαδες να τηγανιζουν κεφτεδακια στην κουζινα , το κρασι απ το βαρελι διπλα . Τωρα θελετε σωμελιε ακομα και στα σουβλατζιδικα και την καιζερ σε κουβα με παγο .
Μια και πιασαμε τον μπιθουλα , αντε απο κει ρε μανταμσουσουδες .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
otso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Θα επιστρέψουμε λοιπόν στα χρόνια των γονιών μας, που κάνανε οικονομία για να πάνε μια φορά το μήνα ταβέρνα. Μια χαρά, Ευρώπη γίναμε.

Στον μπιθουλα κολωνο παντως τον καιρο των γωνιων μας οποτε καποιος πεταγοταν κι ελεγε παμε να φαμε δεν θυμαμαι κανεναν να μην ειχε λεφτα για φαι , βεβαια λαικη γειτονια λαικα παιδια λαικες ταβερνες και κουτουκια με χαλικακι στην αυλη κατω απο κλειματαριες , ξυλοσομπα τον χειμωνα , γιαγιαδες να τηγανιζουν κεφτεδακια στην κουζινα , το κρασι απ το βαρελι διπλα . Τωρα θελετε σωμελιε ακομα και στα σουβλατζιδικα και την καιζερ σε κουβα με παγο .
Μια και πιασαμε τον μπιθουλα , αντε απο κει ρε μανταμσουσουδες .

Ο Κολωνος δεν εχει πλεον τετοια otso.
Στην γειτονια μου αντιθετα εχει ακομα ταβερνειο 60+ ετων παλιο με βαρελια, τραπεζακια και πολυ μικρο μενου. Καποιες μερες ερχονται και οργανα, μια κιθαρα και δυο μπουζουκακια και γινονται ομορφα πραγματα. Φτηνο καλο φαι, τρως με 15€ το ατομο, κερναει τα μισα, αλλα πρεπει να εισαι λαικο παιδι, οι κονιορδοι φευγουν
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#841726 Τώρα που λέτε για κρασί, πήραμε 1/4 χύμα Μοσχάτο Ρίου στον Μπακαλόγατο και ήταν απαράδεκτο, το επιστρέψαμε και πήραμε εμφιαλωμένο τσίπουρο. Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν είμαι ο Μπουκόφσκι να πίνω ξύδια και να καταστρέψω το στομάχι μου.
Φθηνό φαγητό πλέον, σημαίνει σουβλάκι και σε συνοικιακό μαγαζί. Γκουρμεδιές, είναι για ανθρώπους με πολύ χρήμα.

otso, μιλάμε για Κυψέλη και Φωκίωνος Νέγρη, λαϊκή γειτονιά όπως και ο Κολωνός.