Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#841648 Εδώ βγαίνουν απροκάλυπτα τα αρδακια και αναφέρονται ονομαστικά στον γιατρό του αγώνα σε ραδια και τηλεοράσεις.

Τι συζητάμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#841651 Αν ήσουν εσύ ο γιατρός του αγώνα, μόνο τότε. :s_yes

Είδες; Γλυτώσαμε αρκετά ποστ από το να διαβάσουμε μπούρδες, κατευθείαν στο ψητό. :eat:
Δεν θα τα κατάφερνα αν δεν υπήρχες. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#841653 Αυτός νομίζω ήταν υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα αρκετές φορές στο παρελθόν.

Φέτος τον έπεισαν οι γαλάζιοι να αφήσει τον Μπαντή και να μην κατέβει.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#841654 Κανονικά η γνωμάτευση του γιατρού θα έπρεπε να ήταν αδιάφορη. Από τη στιγμή που πέφτει η κροτιδα στο γήπεδο, τι σημασία έχει αν χτυπάει κάποιον η όχι;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Hellenic tifosi έγραψε:Κανονικά η γνωμάτευση του γιατρού θα έπρεπε να ήταν αδιάφορη. Από τη στιγμή που πέφτει η κροτιδα στο γήπεδο, τι σημασία έχει αν χτυπάει κάποιον η όχι;

Κανονισμός λέγεται. Δυστυχώς. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#841659 Εγώ λέω απλά την άποψη μου. Σπορ έχω πάψει προ πολλού να παρακολουθώ, ειδικά εγχώρια, απλά διάβασα τι έγινε και είπα να μπω στα σχόλια. Τώρα το τι λένε οι ένθεν κακειθεν φανατικοί δε με απασχολεί,ούτως ή άλλως έχω τη χειρότερη άποψη για το συγκεκριμένο..... συναφι.

Τα πράγματα θα φτιάξουν μόνο όταν συνειδητοποιησουμε ότι όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν, και αποφασίσουμε χωρίς "ναι μεν αλλα" να κάνουμε την αρχή από τους δικούς μας.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#841663 Μια ακομα μερα ντροπης για τον Ελληνικο αθλητισμο.

Και οι κροτιδες που ριξαν οι μεν και τα καραγκιοζιλικια που κανανε μετα οι δε :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Bayern7 έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Κανονικά η γνωμάτευση του γιατρού θα έπρεπε να ήταν αδιάφορη. Από τη στιγμή που πέφτει η κροτιδα στο γήπεδο, τι σημασία έχει αν χτυπάει κάποιον η όχι;

Κανονισμός λέγεται. Δυστυχώς. :s_empathy

Πράγματι, ο κανονισμός δεν αναφέρεται στην κροτίδα καθεαυτή, αλλά στο αν θα τραυματίσει ή όχι ποδοσφαιριστή, προπονητή ή διαιτητή.
Τον δε τραυματισμό οφείλει να τον κρίνει ο εκάστοτε γιατρός του αγώνα.

Imo (και χωρίς να καλύπτω τα δικά μας καλόπαιδα), είναι μια μεγάλη υποκρισία όλο αυτό. Δεν διώκεται η δυνάμει επικίνδυνη κροτίδα, αλλά το αν θα επιφέρει ..ευστοχία στη χρήση της, κρινόμενο από την ισχύ ενός ανθρώπου.

Κρίμα, ήταν ωραίος αγώνας για 50 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
By skous
g8777 έγραψε:Αν ήσουν εσύ ο γιατρός του αγώνα, μόνο τότε. :s_yes

Είδες; Γλυτώσαμε αρκετά ποστ από το να διαβάσουμε μπούρδες, κατευθείαν στο ψητό. :eat:
Δεν θα τα κατάφερνα αν δεν υπήρχες. :s_drinks
Δεν σε ακουω… μάλλον έφαγα κροτίδα…

< >
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#841669 Oταν είχε αλλάξει ο κανονισμός και με το παραμικρό που έπεφτε έπρεπε να διακοπεί το ματς εις βάρος του γηπεδούχου σε κάποιους δεν άρεσε...
Τον άλλαξαν πάλι σε αυτό που ισχύει τώρα..
Οπότε απ'τη στιγμή που δεν υπήρξε τραυματισμός σύμφωνα με το γιατρό του αγώνα και οι ζελες έφυγαν μόνοι τους (κότες) το ματς είναι 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού κανονικά.
Και νομίζω προβλέπεται και αφαίρεση βαθμών απ'τη ζελα..

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Yugo_para_siempre έγραψε:Αυτός νομίζω ήταν υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα αρκετές φορές στο παρελθόν.

Φέτος τον έπεισαν οι γαλάζιοι να αφήσει τον Μπαντή και να μην κατέβει.

Δεν τον επεισαν ακριβως, τον εκβ......εεεεεεε..... τον ξηλωσαν επισμως αφου ο Μπαντης πηρε το χρισμα απο τον Χαρντι

Στα του αγωνος, θα επρεπε να ειναι αυτονοητα τα πραγματα. Μηδενισμος, αφαιρεση βαθμων και προστιμο. Αν υπαρξει τραυματισμος, μηνυση και αγωγη κατα παντος υπευθυνου.

Καντε το 2-3 φορες και θα γινουν παναγιες ολοι στα γηπεδα

Αλλα δεν βολευει το αφηγημα
Άβαταρ μέλους
By skous
#841689 Βολεύει αλλά μόνο όταν ο Τρύλος είναι το θύμα (βλέπε Φιμπόγκασον/Γκαρσία). η το ΑΕΚ ο θύτης (βλέπε πέρυσι (τουλάχιστον στην Τζαμπασοφιά ο Τίγρης τους βρίσκει και τους σουτάρει (άσχετα αν τον βολεύει ή όχι η έκβαση).....

Αν το κάνουν οι άλλοι "ανοίγουν κακό προηγούμενο" με βάση τα λόγια σοφού ανδρός....
Άβαταρ μέλους
By pro
#841706 Τρωει καφέ στη μάπα ο Αναστασίου, έλα μωρέ δροσίστηκε κιόλας. Τρώει ρολό χαρτί ο Γκαρσία το παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Φωτοβολίδα στο ζέσταμα ο Φιμπογκανσον το παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Φωτοβολίδα ενώ παίζεται ο αγώνας, παίζουμε κανονικά. Για να μην θυμηθούμε τα παλιότερα και γράφουμε μέχρι αύριο. Και μετά απορούνε που δεν ασχολείται ο κόσμος με τη μπάλα και απορούνε γιατί όταν κάποιοι (Ιβάν, Τίγρης) μπορούνε τους τεντώνουν το κορμάκι. Έτσι τους μάθατε, έτσι σας κάνουν. Και λίγα σας κάνουν βασικά.
Άντε πείτε τώρα για κανονισμούς να γελάσουν και οι μαούνες στο λιμάνι.