Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#841382 Στο web banking λέω. Λόγω.. παππούδων δεν έχει βάλει το app.

και τώρα διαβάζω σε forum..
27-03-20
εντωμεταξυ απο χθες εβαλαν το παγωμα της καρτας, απενεργοποιηση δηλαδη και στην alpha bank, επιτελους

edit: ωραιοι ειναι, το εβαλαν στην εφαρμογη, αλλα οχι στο Web banking..

τεσπα, τον έβαλα να πάρει τηλ στην τράπεζα για να ακυρώσουν την κάρτα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#841384 και στο τηλέφωνο είπανε "μα την ακυρώσατε ήδη" αχαχα.
Πρέπει να το έκανα στα γρήγορα και να μπερδεύτηκα γιατί έκανα το ίδιο και στην κάρτα της Εθνικής..
τέλος συναγερμού.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#841419 Για να κάνεις πληρωμή από την Alpha πρέπει να έχεις τελειώσει το ΜΙΤ. Έχω Εθνική, Πειραιώς και Άλφα... Πιο εύκολο ήταν να ενεργοποιήσουμε το laser μάχης των Leopard, παρά να πληρώσεις 10 Ευρώ από την Άλφα. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#841537 Μια χαζομάρα στο app της Alpha είναι ότι για να μεταφέρεις χρήματα από ένα λογαριασμό σου στον άλλο δεν υπάρχει κατηγορία "μεταφορά σε λογαριασμό μου". Πρέπει να αντιγράψεις το IBAN σου και να το περάσεις σαν να ήταν κάποιος τρίτος.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#841581 Δεν ξερω αν είμαι εγω περίεργος, αλλά κάθε νεα έκδοση ππου μας επιβάλουν είναι πιο σύνθετη απο αυτη που αντικαθιστά, με τη σειρά ΑΛΦΑ, eurobank, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, (ΕΘΝΙΚΗ χρησιμοποιώ ελάχιστα)
Θεωρω οτι η πιο εύκολη για έλεγχο λογαριασμων και μεταφορες-πληρωμές είναι η ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Άβαταρ μέλους
By bebes
#842482 "Απο 1,99€ το μήνα" για κάτι που ο ανταγωνισμός (πχ revolout) το δίνουν δωρεαν...

Αλλά αφου το εβαλε η Αλφα σύντομα θα το βαλουν και οι υπόλοιποι ντόπιοι παίκτες.

Σχετικά με τη ρεβολουτ, παρατήρησα οτι σε 2-3 μαγαζια που παει η κόρη δεν την δέχονται (δεν λενε οτι δεν τη δέχονται, απλά δεν γίνεται η συναλλαγή)