Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
REALZEUS έγραψε:Εγώ μια ζωή σαν τον γορίλα Bud Spencer ήμουν εμφανισιακά, όχι σαν τον άλλον, τον ομορφούλη. :lol:

τί δουλειά έχει ένας Bud Spencer μέσα σε τάνκ ; αφού δε χωράει . :help:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#841268 Ο 83χρονος "κυριος" Κωνσταντινος Πλευρης σε σχεση με την 49χρονη τραγουδιστρια Τζορτζια Σιακαβαρα. Ας αρχισουμε μια ακομα σοβαρη συζητηση μεταξυ ανδρων :s_cool

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#841270 πλαστικο εμπροσθιο διαφορικο βλεπω.Χανει ποντους. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:πλαστικο εμπροσθιο διαφορικο βλεπω.Χανει ποντους. :thumbsdown:

+ απειρο. Αν και γουσταρω τα τουμπανο διαφορικα, προτιμω μικροτερα αλλα χωρις πλαστικες προσθηκες :s_yes
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 19 Οκτ 2023, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#841279 Άλλη μια απόδειξη πως ακόμη και η πιο απαράδεκτη ανθρώπινη ύπαρξη, ένας υμνητής των ναζί και των θηριωδιών τους, μπορεί να βρει γυναίκα. Μην απελπίζεστε.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Anonymous Founder έγραψε:Άλλη μια απόδειξη πως ακόμη και η πιο απαράδεκτη ανθρώπινη ύπαρξη, ένας υμνητής των ναζί και των θηριωδιών τους, μπορεί να βρει γυναίκα. Μην απελπίζεστε.

:thumbsdown:

Αποκλείεται δηλαδή να τον ερωτεύτηκε ακριβώς γιατί είναι νεοναζί και οι 2 τους; Αποκλείεις το δικαίωμα στον έρωτα στους φασίστες;

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Εγώ μια ζωή σαν τον γορίλα Bud Spencer ήμουν εμφανισιακά, όχι σαν τον άλλον, τον ομορφούλη. :lol:

τί δουλειά έχει ένας Bud Spencer μέσα σε τάνκ ; αφού δε χωράει . :help:

Ε λίγο πιο μικροκαμωμένος, αλλά το ίδιο άσχημος. :P