Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#840998 @George_Prix
Δεν είναι τίποτα, την έχω πατήσει και εγώ. Παίρνεις τηλέφωνο εδώ και στο φτιάχνουν 210 3260000

https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/suxnes-erotiseis-gia-kartes-kai-psifiaka-portofolia/asfaleis-online-synallages#C790662ED53143ABA0759A3B3F8BA856
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#841041 Αυτό το e-com pin το σέταρες (επειδή στο ζήτησε το σύστημα) την πρώτη φορά που πήγες να κάνεις online συναλλαγή με την κάρτα και εάν δεν απατώμαι είναι 3ψήφιο

Λογικό να μην το θυμάσαι, ούτε και γω θυμάμαι το δικό μου
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#841087 Τη συναλλαγη την εκανα με push νωρις νωρις σημερα το πρωι. Αλλα για να αποφυγω μελλοντικα προβληματα ειπα να τηλεφωνησω να μου σιαξουν μια και τις παπαργιες τα e-com PIN στις καρτες Αλφα που εχω. Μεχρι τωρα εχω κανει 2 αποπειρες. Μετα απο 15-20 λεπτα αναμονης, επεσε η γραμμη και τις 2 φορες. Φανταζομαι ξερετε τι ακολουθησε :shifty:

Στην κολαση θα με στειλουν παναθεμα τους :s_mad
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#841097 Είχα ένα φεγγάρι λογαριασμό στην Πειραιώς και λόγω ακινησίας μου τον έχουν απενεργοποιήσει.

Οπότε επειδή θα χρειαστώ Πειραιώς για κάτι προωθητικές ενέργειες, άνοιξα έναν τυχαίο "ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟΣ". Δεν είδα κάπου να έχει χρεώσεις, ελπίζω να μην έχει τπτ κρυφές. Ποτέ δεν την συμπάθησα αυτή τη τράπεζα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#841098 Άλλαξε τράπεζα, η alpha είναι τριμπουρδελο για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση του συρμού εδώ μέσα.

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#841100 Σχετικά με ττη Revolut όλσ τα καλά που ειπώθηκαν πιο πριν. Την έχω από πολύ αρχή που ξεκίνησε όλα καλά. Έχω βγάλει και στην ανήλικη κόρη μου.
Την χρησιμοποιώ για αλλαγές νομισμάτων και την αυτόιματη χρήση σε τοπικό νόμισμα σε ταξίδια (ακόμα και χωρίς να έχεις κάνει αλλαγή πριν). Γενικά πολύ ευχαριστημένος, έχω πάρει και το πρώτο συνδρομητικό επίπεδο γιατί δεν έχει το χαμηλό όριο των δωρεάν αλλαγών ή μεταφορών ανά μήνα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sknipper έγραψε:Έχω βγάλει και στην ανήλικη κόρη μου.

Κι εγω τους εβγαλα απο μια καρτα για <18 που εχει η Ρεβολουτ...

Ερωτηση γιατι με εχει φαει ο φιγουρατζης ο γιος μου! Παιζει κανενα wallet που να μπορει να περασει στο τηλεφωνο ενας ανηλικος και να βαλει εκει την καρτα? Το Google Wallet δεν το κανει εγκατασταση στο τηλεφωνο του γιατι ειναι μικρος και της Samsung δεν παιζει με Ελληνικες καρτες.

Δεν του φτανει που εχει καρτα το κωλοπαιδο, θελει να πληρωνει και με το τηλεφωνο γαμω τον πατερα του γαμω :s_mad
Άβαταρ μέλους
By bebes
#841150 Η δικια μου η μικρή, μόλι της εφτιαξα <18 την έβαλε κατευθειαν στο wallet και μονο απο'κει τη χρησιμποιεί.
Μηλο έχει, αλλα γφανταζομαι θα γινεται και το ιδιο σε android, δεν ειναι και κατι σπάνιο...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bebes έγραψε:Η δικια μου η μικρή, μόλι της εφτιαξα <18 την έβαλε κατευθειαν στο wallet και μονο απο'κει τη χρησιμποιεί.
Μηλο έχει, αλλα γφανταζομαι θα γινεται και το ιδιο σε android, δεν ειναι και κατι σπάνιο...

Τι email εχει περασμενο μεσα? Με κανονικη ημερομηνια γεννησης? Γιατι το Google Wallet βλεπει απο το gmail οτι ειναι κατω απο 15 ετων και δεν επιτρεπει καν να κατεβασει την εφαρμογη απο το Google Play...
Άβαταρ μέλους
By bebes
George_Prix έγραψε:
bebes έγραψε:Η δικια μου η μικρή, μόλι της εφτιαξα <18 την έβαλε κατευθειαν στο wallet και μονο απο'κει τη χρησιμποιεί.

Τι email εχει περασμενο μεσα? Με κανονικη ημερομηνια γεννησης? Γιατι το Google Wallet βλεπει απο το gmail οτι ειναι κατω απο 15 ετων και δεν επιτρεπει καν να κατεβασει την εφαρμογη απο το Google Play...

το δικο της.
Δεν ξερω αν ειχε βαλει πλαστη ημερομηνία.
Ισως να εκανε καποια μαϊμουνιά γιατι αλλιως δεν θα μπορούσε να φτιαξει facebook
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bebes έγραψε:
George_Prix έγραψε:

το δικο της.
Δεν ξερω αν ειχε βαλει πλαστη ημερομηνία.
Ισως να εκανε καποια μαϊμουνιά γιατι αλλιως δεν θα μπορούσε να φτιαξει facebook
Facebook μπορεις απο τα 13, οπως και ινσταγκραμ, κλπ
Το wallet απο τα 15 και η πληρης ελευθερια ερχεται στα 16.
Άβαταρ μέλους
By glf
#841380 Είμαι στο web banking της Alpha. Ε και δε μπορώ να βρω πως μπορώ να παγώσω μια κάρτα!

Υποτίθεται υπάρχει ένα μενού Κάρτες > Διαχείριση > κτλ

Αλλά εγώ δε βλέπω τέτοια επιλογή. Έχει Επισκοπηση που τα βλέπω όλα τα προιοντα του χρήστη αλλά δεν έχω διαχείριση από κάπου
Άβαταρ μέλους
By drdino
#841381 Εικόνα