Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
gianik έγραψε:Παίδες τι έκαναν εχθές οι Red Carpaziers μάθαμε;; να βγει ο Bussos στο τηλ παρακαλώ ...

.

Σου έχω πει ότι είναι ένας λευκός τοίχος που απλά βάζεις τα 2 σου χέρια για αντίσταση. Γιατί δεν γυρνάς να με κοιτάξεις; τι το θες το τηλ;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#840684 The Milwaukee Bucks sign Chris Livingston to historic deal

https://www.si.com/nba/bucks/news/the-m ... toric-deal

ενδιαφέρουσα περίπτωση
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#841003 Δεν άντεξα να δω πολλά λεπτά. Και οι 2 έπαιξαν άθλια άμυνα και χάλια επίθεση. Δε βλέπω φως φέτος.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#841009 Φαίνεται να γυρίζουμε 2 χρόνια πίσω :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

https://www.pireaspiraeus.com/%cf%83%ce ... pC8QBdP2GQ

Σαν σήμερα πριν από 26 χρόνια αναμετρήθηκαν οι δύο καλύτερες μπασκετικές ομάδες όλων των εποχών.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#841332 Ξεκίνησα να βλέπω τον Ολυμπιακό περίπου 5 λεπτά πριν το τέλος της 4ης περιόδου. Η εύνοια που είχε από τους διαιτητές από κει μέχρι το τέλος ήταν ολοφάνερη σε αντίθεση με το ματς στη Βαρκελώνη που τον σφάξανε. Σήμερα βλέπω οτι τα 5αρια της Παρτιζαν βγήκαν νωρίς με φάουλ. Βρωμιά και δυσωδία.
Και για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός έπαιζε άθλιο μπάσκετ.

edit

Χα, χα και τώρα βλέπω αυτό:
"Μετά τον Άλεν Σμάιλαγκιτς, ένας ακόμη παίκτης της Παρτιζάν άφησε σαφείς αιχμές για τη διαιτησία στο ΣΕΦ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην παράταση (98-94) για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας."
https://www.msn.com/el-gr/sports/other/ ... 966f&ei=19
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#841868 Ε βέβαια . Με πρόβλημα στο γόνατο είναι μια επιλογής ασφαλειας . Και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα παρουσιαστεί κάτι πιο σοβαρό στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#841908 Γιατί να μην το κάνει; Αφού σε trade κουβαλάει μαζί και το salary του. Ίσα ίσα που εξασφαλίζει τους Μπακς λίγο καλύτερα, τώρα ο επόμενος θα πρέπει να κάνει match τα 60 μύρια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#841950 Για να βρεθεί άλλη ομάδα πρέπει να είναι υγιής . Κανείς άλλος δε θέλει τώρα τον Μίντλετον.
Τι στο καλό ήθελε και ήρθε εθνική το 22' με τέτοιο πρόβλημα, να παίζει και 5αρι μαζί με τον παπαχάνη . Μέγα λάθος . Και έγκλημα αν ξανάρθει πριν τα 36 του.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
mousatos έγραψε:Ε βέβαια . Με πρόβλημα στο γόνατο είναι μια επιλογής ασφαλειας . Και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα παρουσιαστεί κάτι πιο σοβαρό στο μέλλον.

"Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

"Δεν υπήρχε λογική στο να υπογράψω, όπως είχα πει και νωρίτερα, ωστόσο μετά από εκείνη τη δήλωση έκανα μία συζήτηση με τον GM Θανάση Αντετοκούνμπο. Μου είπε ότι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, οπότε έπρεπε να υπογράψω αυτή την επέκταση.

Corto Maltese έγραψε:Γιατί να μην το κάνει; Αφού σε trade κουβαλάει μαζί και το salary του. Ίσα ίσα που εξασφαλίζει τους Μπακς λίγο καλύτερα, τώρα ο επόμενος θα πρέπει να κάνει match τα 60 μύρια.

Μου είπε επίσης ότι μπορώ να υπογράψω άλλη μία το 2026, ότι αυτό είναι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορώ να κάνω. Εμπιστεύομαι την κρίση του, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Έπρεπε να τραβήξω το μυαλό μου από αυτή την κατάσταση. Έπρεπε να μην την σκέφτομαι. Δεν θέλω τα media να μιλάνε για το συμβόλαιό μου, να λένε αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Άκουσα την καρδιά μου, ήθελα να μείνω εδώ. Δεν θέλω ο κόσμος, όταν χάνουμε έναν αγώνα, να γυρίζει και να λέει "ο Γιάννης είναι ενοχλημένος, του Γιάννη δεν του αρέσουν όσα συμβαίνουν, ο Γιάννης θα φύγει". Πλέον μπορούμε να συζητάμε μόνο για μπάσκετ."

=========================================================================================

1+1=2 , η φωνή της λογικής .