Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#839824 Revolut. Θελω να μαθω τις εμπηρειες σας αν ειναι καλη, πως ανοιγω λογιαριασμο πως κανω καταθεση, αν τα χρηματα μου θα ειναι ασφαλη εκει, αν εχουν καλες ισοτιμιες στις αλλαγες νομισματων.

Η εταιρεια βλεπω ειναι στην Λιθουανια. Τα χρηματα που βρισκοντε?
Άβαταρ μέλους
By bill33
GTS έγραψε:Revolut. Θελω να μαθω τις εμπηρειες σας αν ειναι καλη, πως ανοιγω λογιαριασμο πως κανω καταθεση, αν τα χρηματα μου θα ειναι ασφαλη εκει, αν εχουν καλες ισοτιμιες στις αλλαγες νομισματων.

Η εταιρεια βλεπω ειναι στην Λιθουανια. Τα χρηματα που βρισκοντε?

Την έχω πάνω απο 4 χρόνια.Ανοίγεις λογαριασμό μέσα απο το κινητό,θες διαβατήριο ή μη ληγμένη ταυτότητα ακόμα καλύτερα φαντάζομαι νέου τύπου.Ολα τα χειρίζεσαι μέσα απο την εφαρμογή.
Μεταφορά απο άλλο λογαριασμό κάνεις ,μπορείς με έμβασμα που έχει έξοδα,μπορείς με top up που είναι άμεσο και δωρεάν.
Ασφαλή δεν μπορώ να σου πω,έχει κάλυψη ως τράπεζα μέχρι το ποσό των 100Κ € ,δεν βάζω το χέρι μου στην φωτια για κανέναν.Απο τις καλύτερες ισοτιμίες που μπορείς να βρεις.

Προσωπικά την έχω για ώρα ανάγκης ,αν συμβεί κάτι με την monese που έχει η σύζυγος και δεν έχω τρόπο να της στείλω χρήματα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#839869 +1 και από μένα. Δεν τη χρησιμοποιώ για αποταμίευση ή επενδύσεις.
Καθαρά για ebay και συνάλλαγμα/πληρωμές σε ταξίδια στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#839878 +1 από εμενα

Ανοιγεις με διαβατήριο ή διπλωμα οδήγησης νεου τύπου ή μη ληγμένη ταυτότητα
Top-up καλύτερα με Google Wallet ή Apple Pay (αποφεύγεις προβληματα με τράπεζες της συμφοράς, πχ Εθνική)
Ισοτιμίες εξαιρετικές γενικά (πλην ΣΚ που θελει λιγο προσοχή)

Μεγάλο ατου για συναλλαγές σε περιεργα sites αποτελούν οι virtual disposable καρτες (μιας χρήσης).

Αυτά σε γενικές γραμμές στο βασικό δωρεάν προγραμμα, οσο ανεβαίνουν οι πίστες (συνδρομητικά πακέτα) αλλάζουν τα benefits (για οποιον τα χρειάζεται βέβαια)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#840004 https://www.alpha.gr/el/idiotes/Support ... ipiretisis

Βελτιωμένη εξυπηρέτηση στο κατάστημα
Αλλάζουμε τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων μας, για να σας προσφέρουμε πιο προσωποποιημένη, οργανωμένη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Πριν έρθετε στο κατάστημα, κλείνετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας. Δηλώνετε τον λόγο της επίσκεψης και σας ενημερώνουμε αν πρέπει να φέρετε δικαιολογητικά. Έτσι, εσείς δεν περιμένετε σε ουρές και εμείς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τη συνάντησή σας τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήση.

Για να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε με τις ψηφιακές υπηρεσίες μας, δημιουργήσαμε τον χώρο myAlpha Express. Φτιάξαμε δηλαδή, digital corners μέσα στα καταστήματά μας, για να κάνετε τις συναλλαγές σας με ψηφιακό τρόπο, είτε μόνοι σας είτε με την καθοδήγησή μας.

Νέο ωράριο και τρόπος εξυπηρέτησης
08:00-11:00

Μπορείτε να έρχεστε στο κατάστημα για:

Εγχρήματες συναλλαγές στο ταμείο (καταθέσεις, αναλήψεις, πληρωμές, μεταφορές).
Συναλλαγές στον χώρο myAlpha Express, σε ΑΤΜ, Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών ή μέσα από το e-Banking.
Οποιαδήποτε άλλη εργασία, με ή χωρίς ραντεβού, βάσει διαθεσιμότητας.
11:00-14:00

Μπορείτε να έρχεστε στο κατάστημα μόνο για:

Εγχρήματες συναλλαγές (καταθέσεις, αναλήψεις, πληρωμές) μόνο στον χώρο myAlpha Express, σε ΑΤΜ, Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών ή μέσα από το e-Banking.
Οποιαδήποτε άλλη εργασία, μόνο με ραντεβού.

Το νέο ωράριο και ο τρόπος εξυπηρέτησης ισχύουν σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Σταδιακά θα επεκταθούν σε περισσότερα καταστήματα του δικτύου.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#840014 Λογω προιστοριας καμία συναλλαγή με Alpha όσο είναι δυνατόν χακαρουν εύκολα τους λογαριασμούς της ξέρω 3 περιπτώσεις..

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
224v έγραψε:Λογω προιστοριας καμία συναλλαγή με Alpha όσο είναι δυνατόν χακαρουν εύκολα τους λογαριασμούς της ξέρω 3 περιπτώσεις..
.

δεν είχαν επαλήθευση με μηνύματα στο κινητό;

και η βλαμμένη η Εθνική με το παραμικρό πάει και σου μπλοκάρει τη virtual card. Εμ γι'αυτό την έβγαλα , για να τη βάζω σε trial συνδρομές και να μη βρίσκουν λεφτά να τραβήξουν στο τέλος, κι εσύ πας και μου την κλειδώνεις. Για risky business την έχω, τι χώνεσαι και συ , λες να μη το ξέρω; :rant:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#840168 Ναι αλλά πως παίρνω για την εθνική το τρίτο password?? Εχθές βιαζόμουν και μεβαζει σε μια Διαδικασία που τελικά δεν έκανα την μεταφορά!!

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Χρήστος Λάππας έγραψε:H Alpha (νομίζω και η Εθνική) για σχετικά μεγάλα ποσά έχουν πλέον επιβεβαίωση τριών βημάτων.

δεν είναι υποχρεωτικό. εγώ κράτησα τα 2 βήματα. σου έδινε δυνατότητα επιλογής 2 ή 3.
Ας πάνε στα 3 οι άσχετοι.
Άβαταρ μέλους
By 224v
mousatos έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:H Alpha (νομίζω και η Εθνική) για σχετικά μεγάλα ποσά έχουν πλέον επιβεβαίωση τριών βημάτων.

δεν είναι υποχρεωτικό. εγώ κράτησα τα 2 βήματα. σου έδινε δυνατότητα επιλογής 2 ή 3.
Ας πάνε στα 3 οι άσχετοι.
Εγώ δεν είπα, και χθες ξαφνικά μου ζήτησε το 3ο που όμως δεν το έχω, και δεν ξέρω πως να το παρω. Βεβαια θα κάνω μεταφορες μικρότερα πόσα ώστε να μην το ζηταει.

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#840292 Δεν υπάρχει ξαφνικά . Είχε ολόκληρη διαδικασία με βήματα. Κάποιος δικός σου μάλλον μπήκε προηγουμένως και τα έκανε σαλάτα χωρίς να σημειώσει τι χρειάζεται στο 3ο βήμα.
Όταν είδα το ενημερωτικό παράθυρο σε εμένα και απάντησα όχι ευχαριστώ δε θέλω 3ο στάδιο επιβεβαίωσης , είχε υποσημείωση οτι μπορώ να την ενεργοποιήσω από το menu πάνω δεξιά , δίπλα στο κουδουνάκι, όποτε αλλάξω γνώμη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#840994 Κωλοαλφαμπανκ. Προσπαθω να πληρωσω ενα λογαριασμο και δεν ερχεται με τιποτα push notification στο κινητο για να ολοκληρωσω τη συναλλαγη. 1... 2... 3 προσπαθειες, αρχισα τα καντηλια βραδιατικα :s_mad

Προσπαθησα μετα με κωδικο μεσω SMS και τον ελαβα με τη μια. Αλλα ζηταει κι ενα e-com PIN οταν το κανεις με κωδικο. Ουτε που θυμαμαι αν το εχω σετταρει ποτε τουτο το πραμα. Ακομα και να το σετταρισα καποτε, επειδη παντα παιζει το push, το εχω ξεχασει πλεον :shifty:

Πως μπορω να το βρω αυτο το διαολι το e-com PIN :hmmm: