Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NickTG έγραψε:Την ξέρουμε ή απλά προσβάλλουμε επειδή είναι γυναίκα?

Απλα πλακιτσα κανουμε ωρε Νικ. Αν διαβασεις τετοιο βιογραφικο σε μια 28χρονη κοπελα πρεπει να εισαι και ΠΟΛΥ βλακας για να μην της βγαλεις το καπελο :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#840890 Ρε σεις, πλακίτσα να κάνουμε, αλλά αν προσβάλλουμε δεν είναι ωραίο.
Στις διάφορες φωτογραφίες που είδα, αυτή που έβαλες George_Prix μοιάζει λες και είναι κάποια άλλη.
Τα ΜΜΕ είδαν την διαφορά ηλικίας και είπαν να παίξουν το πολυπαιγμένο "trophy wife" αλλά το βιογραφικό της μια χαρά είναι θα πω εγώ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Ρε σεις, πλακίτσα να κάνουμε, αλλά αν προσβάλλουμε δεν είναι ωραίο.
Στις διάφορες φωτογραφίες που είδα, αυτή που έβαλες George_Prix μοιάζει λες και είναι κάποια άλλη.
Τα ΜΜΕ είδαν την διαφορά ηλικίας και είπαν να παίξουν το πολυπαιγμένο "trophy wife" αλλά το βιογραφικό της μια χαρά είναι θα πω εγώ.

Δεκτον. Χοντροκομμενη πλακα. Σε παρακαλω διεγραψε την απαντηση μου προς τον Εδμονδιο.

Παντως το αρχικο μου ποστακι ουτε για αστειο δεν ειχε υπονοια προσβολης προς την κοπελα. Και θεωρω πολυ φυσιολογικο να ερωτευτηκε ενας αξιολογος αντρας μια αξιολογη νεοτερη κοπελα. Για αυτο αλλωστε ποσταρισα και το βιογραφικο της γιατι αν ποσταριζα μονο τη φωτο θα περνουσε εντελως διαφορετικο μηνυμα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#840900 Δεν μαλώνουμε κανέναν προφανώς. Θεωρώ πάντως το μήνυμα του NickTG σωστό: από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε, δεν είναι σωστό ν'αναπαράγουμε στερεότυπα και να προσβάλλουμε. Υπάρχει πιο ωραία πλάκα, χωρίς να θίγουμε κάποιον.
Δεν χρειάζεται να σβήσουμε κάτι, αρκεί να καταλαβαίνουμε το σωστό και το λάθος.
Άβαταρ μέλους
By g8777

Αν μη τι αλλο Γιωργη , για να δεις τί "πλακιτσα" κανει και αυτη η πατσαβουρα .

Μην γινεσαι σαν αυτη την ξεφωλιαρα Γιωργη. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#840936 edit.
Παραλίγο να την πατήσω με το τρολοποστ του g8777. :s_biggrin
Εικόνα
O @fainarom23 είναι γνωστός λογαριασμός που κάνει κάτι τέτοια. :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#840939 Καί πολύ καλά έκανες, δεν είσαι ντιπ γίδι σαν εμένα για να την πατήσεις. :s_rofl

Χρηστακο.

Ε ΧΡΗΣΤΆΚΗ.

Λίγα για το Μαρινιω
:x
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Αν μη τι αλλο Γιωργη , για να δεις τί "πλακιτσα" κανει και αυτη η πατσαβουρα .
Μην γινεσαι σαν αυτη την ξεφωλιαρα Γιωργη. :iconcool:

Μη με ριχνεις τοσο χαμηλα ωρε Τζι. Αυτη η καργια ψαχνει λογο να την πει στο κοριτσακι. Κι εγω ως λατρης του γυναικειου φυλου ανεβασα την πιο στυλατη φωτο που βρηκα για να την ανεβασω την κοπελα. Μεχρι κι ο ΧαιΦαι ουτε καν την αναγνωρισε :rtfm:

Anonymous Founder έγραψε:Στις διάφορες φωτογραφίες που είδα, αυτή που έβαλες George_Prix μοιάζει λες και είναι κάποια άλλη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#840963 Ποσταρισα για τον Ερικ στο αλλο τοπικο και θυμηθηκα ενα θεουλη απο τη Θασο που του μοιαζει κι εχει στησει τη ζωη του πανω σε αυτη την ομοιοτητα. Μεχρι και το ξενοδοχειο του εχει ονομασει Ερικ και το εχει γεμισει μεσα με φωτο του οριτζιναλ Καντονα :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Ποσταρισα για τον Ερικ στο αλλο τοπικο και θυμηθηκα ενα θεουλη απο τη Θασο που του μοιαζει κι εχει στησει τη ζωη του πανω σε αυτη την ομοιοτητα. Μεχρι και το ξενοδοχειο του εχει ονομασει Ερικ και το εχει γεμισει μεσα με φωτο του οριτζιναλ Καντονα :lol:

Εικόνα

Φτυστός ο

Με τον Γιάννη απο την Ρουμανία δουλεύαμε μαζί στις ζωοτροφές.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#840983 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
elvet έγραψε:Εικόνα

Του χάλασε η καμερα;
https://www.progress.audi/progress/en/t ... %20virtual
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#841015 Επιπρόσθετη ασφάλεια, είναι να αφήνεται εντελώς στα χέρια της τεχνολογίας;