Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#840902 Μουσατε χαλαρωσε λιγο με τα εμβολια, δεν ειναι βιταμινες.

Κι εγω στην πρωτη φαση που ακουγα κοσμο να ειναι βαρια αρρωστος για ολοκληρες εβδομαδες ή να πεθαινει στα νοσοκομεια απο τον κοβιντ το εκανα. Αλλα πλεον οποιον ακουω οτι ειναι θετικος το περναει πολυ ελαφρια. Ακομα κι εγω που τον περασα προσφατως τον χαρακτηρισα σαν γριπουλα (και μαλιστα με πολυ ηπια συμπτωματα).
Άβαταρ μέλους
By kubiak
George_Prix έγραψε:Μουσατε χαλαρωσε λιγο με τα εμβολια, δεν ειναι βιταμινες.

Κι εγω στην πρωτη φαση που ακουγα κοσμο να ειναι βαρια αρρωστος για ολοκληρες εβδομαδες ή να πεθαινει στα νοσοκομεια απο τον κοβιντ το εκανα. Αλλα πλεον οποιον ακουω οτι ειναι θετικος το περναει πολυ ελαφρια. Ακομα κι εγω που τον περασα προσφατως τον χαρακτηρισα σαν γριπουλα (και μαλιστα με πολυ ηπια συμπτωματα).
Σχετικά βαριά έως θανατηφόρα το περνάνε άνθρωποι που το περνάνε για πρώτη φορά σύμφωνα με αυτά που ακούω τριγύρω...

Η 2η και η 3η φορά δεν είναι και τόσο βαριές συνήθως...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kubiak έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μουσατε χαλαρωσε λιγο με τα εμβολια, δεν ειναι βιταμινες.

Σχετικά βαριά έως θανατηφόρα το περνάνε άνθρωποι που το περνάνε για πρώτη φορά σύμφωνα με αυτά που ακούω τριγύρω...

Εγω παντως φιλε πρωτη φορα βρεθηκα θετικος... Και ενας αλλος γνωστος πρωτη φορα τσιμπησε κοβιντ πριν 15 μερες κι επισης τον περασε ελαφρια.

Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοσκασει καμποσους να μου λενε "δεν εχω ξαναζησει τετοιο πραγμα". Ισως οι τελευταιες μεταλλαξεις ειναι πιο λαιτ? Ισως οτι οι περισσοτεροι ειμαστε εμβολιασμενοι? Δεν ξερω :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#840912 Έκθεση ΕΟΔΥ/ECDC για την εβδομάδα 2/10/2023 με 8/10/2023 (2023-40)

Στοιχεία Εβδομάδας (σε σχέση με την προηγούμενη)

▫ Σύνολο Τεστ: 183.706 (+6.630)
▫ Κρούσματα: 27.555 (+994), εκ των οποίων τα 15.068(55%) είναι επαναλοιμώξεις
▫ Θετικότητα: 15% (0%) ✔
▫ Εισαγωγές Ασθενών σε απλές κλίνες: 974 (+106) ✖
▫ Εισαγωγές ασθενών σε ΜΕΘ: 17 (+2) ✖
▫ Διασωληνωμένοι: 38 (+2) ✖
▫ Θάνατοι: 48 (-7*) ✔

https://www.covidstats.gr/eody.html

πρώτη θέση σε θανάτους , again . thanks to τριμπούρδελα νοσοκομεία μας .
Άβαταρ μέλους
By sknipper
kubiak έγραψε:Σχετικά βαριά έως θανατηφόρα το περνάνε άνθρωποι που το περνάνε για πρώτη φορά σύμφωνα με αυτά που ακούω τριγύρω...

Η Ελλάδα κλείστηκε πολύ νωρίς και πολύ. Ξέρω, θεωρητικά κλείστηκε αλλά πολλοί παρανομούσαν και γράφανε τους κανονισμούς, αλλά αρκετοί κλειστήκαν πραγματικά, κυρίως φοβισμένα γερόντια και αυτοί όντως δεν έχουν έρθει καθόλου σε επαφή και καλό είναι να εμβολιαστούν. Βλέπω πολλούς φοβισμένους που κυκλοφορούν ακόμα με μάσκα σε μέρη με κόσμο.