Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#838629 διασταση?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#838647 Δεν είναι και τοοοοοσο ακριβά αν αναλογιστείς ότι για 205/45/17 θέλω 550 σε μισλεν
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#838651 Έχουν ξεφύγει οι τιμές σε όλα φαίνεται. Στον Κυριαζή τα έβαλα BTW. Αυτός και ο Μόσχος είχαν την ίδια τιμή, 2-3 άλλοι που πήρα τα έδιναν συνολικά 30+ € πιο ακριβά. Προτιμήθηκε ο πιο κοντινός. Μια χαρά η εξυπηρέτηση, αλλά αν ήταν πιο κοντά ο Μόσχος, μάλλον θα τον προτιμούσα.
19η και 34η εβδομάδα του 2023 τα ελαστικά.

< >
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
dimviii έγραψε: για 205/45/17 θέλω 550 σε μισλεν

Αν προκειται για Pilot sport, τοσο περιπου ειχανε και πριν 10 χρονια
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#838671 Primacy 4 plus, αλλά και τα πιλοτ κάτι 2-3 ευρώ το τεμάχιο είναι ακριβότερα,μια από τα ίδια δλδ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Scotch έγραψε:Έχουν ξεφύγει οι τιμές σε όλα φαίνεται.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση βλέπω οι τιμές ακολουθούν πορεία ελαιολάδου. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By glf
#840754 Έρχομαι σήμερα Θεσσαλονίκη με το Mondeo του πατρός. Γεμάτο κόσμο, έχω και τις κόρες.
Εγνατία νιώθω κραδασμό από τροχό.
Τα ζαντολαστιχα τα έχουμε ζανταρει με ζυγοστάθμιση την άνοιξη. Δεν είναι αυτό.
Στα δρόμο λοιπον βλέπω οτι τρέμει είτε στην ευθεία, είτε στις δεξιές στροφές. Στις αριστερές ηρεμεί.
Αυτά στα 110-120 που συντονίζει πιο πολύ ο τροχός.
Το κάνει ασχέτως αν εχω γκάζι ή ρολλαρει με νεκρά. Άρα δεν είναι μετάδοση - ημιαξονιο.
Αυτά εν τω μεταξύ τα εξηγώ και στα παιδιά.
Και αφού ο κραδασμός ακούγεται στις αριστερές στροφές, που το βάρος πάει στο δεξί μέρος, τους εξηγώ ότι μάλλον έχει θέμα ένας δεξί τροχός.

Στον Τσερκεζο λοιπόν στη Βέροια κάναμε ενα pitstop.
Έλειπαν 2 από τα 5 παξιμάδια στον ΕΔ. Ένα ήταν λίγο λασκα και 2 κρατούσαν τον τροχό ακόμα.
Οι άλλες ροδες ήταν μια χαρά..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By glf
#840764 Άντε πες τώρα. Και την προηγούμενη εβδομάδα το είχα πάρει να μεταφέρω κάτι, βέβαια μόνο μέσα στην πόλη. Δεν κατάλαβα κάτι να είχε τότε..
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#840765 Μπα δε νομίζω. Υποψιάζομαι οτι έτυχε στον ιδιοκτήτη φούϊτ και πάνω στην βιασύνη ξέχασε να σφίξει τα μπουλώνια σωστά.
Don't ask me how i guested that. :oops:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Anonymous Founder έγραψε::lipsealed:
Απόπειρα κλοπής; :vava:

ή μήπως δεν τα έσφιξαν μετα την ζυγοστάθμιση;
Άβαταρ μέλους
By glf
#840767 Απο την άνοιξη, τώρα λύθηκαν; δεν είναι αυτό..

Επίσης δεν έτυχε κάτι στον πατέρα μου, τον ρώτησα.