Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kacey
#84036 Δεν ημουν εγω.
Ναι, φοβαμαι το ενδεχομενο να μπλεξω. Κανω οτι με φωτισει εκεινη τη στιγμη.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Ράσια γίναμε. Ωραία πράγματα. Πολιτισμός. :s_thumbsup

μαλακας βγαινει αερα πατερα στο αντιθετο για να προσπερασει ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, και τσαμπουκαλευεται στον νομιμο γιατι δεν γουσταρει (ο νομιμος) να κανει πισω να ολοκληρωσει (ο μαλακας) τη |λογοκρισία| του. Μια χαρα πολιτισμος ηταν.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
kacey έγραψε:Αν καταλαβα σωστα το σημειο (εμπαινες στον Πειραια απο Καμινια/Πειραιως, ανεβηκες τη Λαμπρακη οσο πηγαινε μεχρι που εφτασες εκει που τερματιζει αυτη η κατευθυνση και αντι να πας υποχρεωτικα δεξια, συνεχισες ευθεια), τοτε μαλλον ησουν πολυ αφηρημενος :lol: . Η σημανση εκει δεν αφηνει περιθωρια παρανοησης, ασε που εχει και τσιμεντενια μπλοκια να κλεινουν το δρομο για ισια (πρεπει δηλαδη να κανει τιμονια και να τα παρακαμψεις). Anyway, αφου ηταν ειλικρινες λαθος, τι να κανουμε.

Σωστα καταλαβες!! :s_thumbsup :s_sad
Άβαταρ μέλους
By nass
kacey έγραψε:Επεσε βρωμοξυλο σημερα...Γυρναγα σπιτι τωρα πριν κανα μισαωρο, ειμαι σε κεντρικο δρομο συνοικιας που εχει μια λωριδα/κατευθυνση+παρκαρισμενα δεξια-αριστερα. Σταματαμε στο φαναρι, εγω τριτο αμαξι, και ο μαγκας ο γαμικος ο 4ος οπως μας εφτασε πολυ απλα βγηκε στο αντιθετο ρευμα (σαν να ειναι μονοδρομος) για να μας προσπερασει και να παει να χωθει πρωτος στο φαναρι (γιατι αν περιμενε 3ος, θα παθαινε κατι...). Την ιδια στιγμη στριβει απο το καθετο δρομο (που μολις αναψε το πρασινο, μετα το δικο μας κοκκινο) αυτοκινητο και ερχονται φατσα-καρτα, με τον βιαστικο γαμικο να κορναρει. Εγω που ειμαι τριτος στο φαναρι, τον εχω ουσιαστικα διπλα μου.

σωστος: πας αναποδα μεγαλε.
μαλακας που παει αναποδα: ελα ενταξει, κανε λιγο πισω τωρα.
σωστος: τι λες παλικαρι μου που θα παω πισω εγω.
μαλακας που παει αναποδα: τελειωνε ρε |λογοκρισία| μη βγω εξω και σε παω με το ζορι.
σωστος: (βγαινει απο το αυτοκινητο).
μαλακας που παει αναποδα: (βγαινει και αυτος) φιρι φιρι το πας να σε γαμησω.

ηταν και το τελευταιο πραγμα που ειπε. Οταν ο σωστος εφτασε σε αποσταση βολης, κουτουλια στη μαπα, πρεπει να του εσπασε τα παντα. ανασκελα ο γαμικος, ο αλλος απο πανω του να συνεχιζει να του σπαει τα μουτρα. Πρεπει να τρωει ξυλο ακομα.

Εναλλακτική πραγματικότητα:

...
μαλακας που παει αναποδα: τελειωνε ρε |λογοκρισία| μη βγω εξω και σε παω με το ζορι.
σωστος: τον γράφει στα @@ του, κλειστά παράθυρα & πόρτες, μουσικούλα
μαλακας που παει αναποδα: (βγαινει) φιρι φιρι το πας να σε γαμησω.
μαλακας που παει αναποδα: (και τώρα τι ? γυρνάει σαν μαϊμού γύρω-γύρω ?)

Ρεζίλι στους πάντες άσε που επειδή μάλλον εμποδίζει και τα "κορόιδα", που περίμεναν κανονικά στο φανάρι, όπως τον kacey, να προχωρήσουν, τα ακούει από αυτούς και κινδυνεύει να τις φάει από 3-4...

Στοίχημα ότι ή ο |λογοκρισία| θα έκανε πίσω τελικά ή θα άναβε το φανάρι και θα αναγκαζόταν να περάσει κανονικά στη λωρίδα του πίσω από τον kacey.

Ιδιο αποτέλεσμα, σωματική ακεραιότητα εξασφαλισμένη :)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
nass έγραψε:Εναλλακτική πραγματικότητα:

...
μαλακας που παει αναποδα: (και τώρα τι ? γυρνάει σαν μαϊμού γύρω-γύρω ?)

Εναλλακτική πραγματικότητα no2:

μαλακας που παει ανάποδα: (αρχίζει να βαράει κλωτσιές στην πόρτα, εναλλακτικά/συμπληρωματικά σου κατεβάζει/σπάει και κάνα καθρέπτη)

Αν είσαι κότ... εεεε αποφασισμένος να μην κατέβεις, κάνεις πίσω και πας στο πρώτο φαναρτζίδικο να σου φτιάξει τα βουλιάγματα. |λογοκρισία| κερδίζει, περνάει το δικό του, έχεις τη σωματική σου ακεραιότητα και μερικές λακούβες στην πόρτα.
Η χειρότερη αντίδραση είναι να κατέβεις μετά τις κλωτσιές. Και αμάξι χτυπημένο και κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα.

choose wisely
Άβαταρ μέλους
By nass
#84187 Εχεις φάει πόρτα απότομα ανοιγμένη στη μούρη ?
Τέλος πάντων, τι ακριβώς προτείνεις ? Να βγει έξω ώστε αντί του κλωτσήσουν το αυτοκίνητο να κλωτσήσουν τον ίδιο ?
Αν ενδώσεις στο road rage το μονοπάτι είναι πολύ γλυστερό.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#84188 Εναλλακτική πραγματικότητα 3:

πετυχαίνεις |λογοκρισία| που βγαίνει ανάποδα και μπορείς να σταματήσεις ή να κάνεις μισό μέτρο όπισθεν για να περάσει (δεν μιλάω να έρχονται αυτοκίνητα από πίσω).
Τον αφήνεις να περάσει, του λες και ένα άντε |λογοκρισία| τελείωνε και πας παρακάτω.

Χρόνος κερδισμένος: 2-20' που θα έτρωγες μέχρι να τον πείσεις να γυρίσει όπισθεν.

Μου έχει τύχει να είμαι στη θέση του |λογοκρισία| ( :oops: ) και να πετυχαίνω πάνω στη στροφή κυρία που ετοιμάζεται να μπει.
Συνεχίζει 1 μέτρο και παίρνει μια kaceyανή έκφραση τύπου "Μεγάλε πάρτο όπως είσαι όπισθεν".
Τσουλώντας λίγο μπροστά βλέπω ότι τελικά χωράω να περάσω... πράγμα που κάνω και την ευχαριστώ...

Η τύπισσα ακόμα πρέπει να κορνάρει.

Γενικά λίγη πρακτικότητα δεν βλάπτει.
Ούτε καλύτερος οδηγός θα γίνει ο άλλος, ούτε και κερδίζουμε κάτι με το να πλακώσουμε το |λογοκρισία| όταν τον έχουμε.
Γιατί όταν δεν τον έχουμε και ριγμένος και πλακωμένος πάει πολύ... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#84194 Για τους πολύ ανθεκτικούς (στη γραφειοκρατία) υπάρχει και η κουρτίνα 4: "ξεχνάς" να φρενάρεις και πέφτεις πάνω στο παρανόμως κινούμενο όχημα. Μπλοκάρουν τα πάντα, φωνάζεις αστυνομία (σε κεντρικό σημείο θα είναι πιο εύκολο και γρήγορο), ο άλλος σε πληρώνει και μπορεί να του προκαλέσεις και άλλα νομικά τρεχάματα. Μεγάλο μείον η δική σου ζημιά, κυρίως για το χαμένο χρόνο....

Είχα γνωστούς και φίλους με σαπάκια που την έστηναν σε γνωστά επικίνδυνα σημεία ή σε δρόμους που ήξεραν ότι πάντα κάποιος κάνει μ@λ@κί@, για να τον τρακάρουν και να επιδιορθώσουν το σαπάκι τους...
Άβαταρ μέλους
By g47
EDDIE_147 έγραψε:.
Τον αφήνεις να περάσει, του λες και ένα άντε |λογοκρισία| τελείωνε και πας παρακάτω.

Τους κοβουμε παντα. :x
Αν εχεις τετοια νοοτροπια σε ελληνικο δρομο πας χαμενος, θα εισαι στο ιδιο σημειο για ωρες και θα επιβραβευσεις το |λογοκρισία| που εκανε τη κουτοπονηρια του.
Δεν ειμαστε στας Ελβετιας οπου αν γινει αυτο (μαλλον) ειναι πασιφεναστατα λαθος του οδηγου που δεν εγινε ηθελημενα. Εκει χιλιες φορες να τον αφησεις. Στην εξαιρτετικη περιπτωση που ο Ελληναρας εκανε λαθος τοτε πασο αλλα η πιθανοτητα ειναι μικρη, κρινεις τη καθε περιπτωση.
Σε τετοια σκηνικα μενω απαθεστατος, δεν αφηνω ουτε εκατοστο και συνηθως εκρηγνυνται απο τα νευρα τους βριζοντας θεους και δαιμονες. :lol:
Σε μερικους που ειναι extra εκνευρισμενοι ριχνω κανενα χαμογελο η καμια χαζη φατσα και εκει τρελαινονται και χοροπηδανε στο αυτοκινητο. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#84206 Μάλλον έχετε αρκετό χρόνο για χάσιμο.

Αν πέσεις σε καθυστερημένο που έχει άπειρο χρόνο για χάσιμο (πιθανότητα >60%) και κοκκαλώσει εκεί θα περιμένεις να έρθει γερανός να τον τραβήξει ή θα πάρεις το μπαστούνι του μπέιζμπολ που έχεις στο πίσω κάθισμα για να αποδώσεις δικαιοσύνη.
:hmmm:

Μου είχε τύχει μπάρμπας να μου κάνει |λογοκρισία| στο δρόμο και επειδή μου πούλησε και μαγκιά τον πήγαινα καρότσι με μούτζες μέχρι το επόμενο φανάρι που εξαφανίστηκε σφάζοντας κόκκινο.
Τι θα έκανα;
Θα χτύπαγα 50 χρονών άνθρωπο για να μου σφυρίξει και καμιά μήνυση (με το δίκιο του πλέον) ή αν του έριχνα άλλα 5 κιλά βρίσιμο θα βελτιωνόταν σαν οδηγός;

Μάλλον ξέδωσα γιατί είχα νεύρα εκείνη την ώρα και έχασα χρόνο για να ασχοληθώ μαζί του.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#84223 Προσωπικα, εαν ο παρανομως κινουμενος αντιθετα, εβλεπα οτι επιμενει ή/και τολμαει να "αντιδρασει" ... θα του μαθαινα τι εστι κινητικη ενεργεια.
Του '99 ειναι το αμαξι, ο προφυλακτηρας θελει ενα φρεσκαρισμα, γιατι οχι και μερικα ακομα μερεμετια με το "συνεργαζομενο" φανοποιειο.

Τι εγινε; Τα πηρε στο κρανιο και φωναζει κι αλλο ο μαγκας; Περαστικα του και ας προσεχε.
Άβαταρ μέλους
By kacey
nass έγραψε:Εχεις φάει πόρτα απότομα ανοιγμένη στη μούρη ?
Τέλος πάντων, τι ακριβώς προτείνεις ? Να βγει έξω ώστε αντί του κλωτσήσουν το αυτοκίνητο να κλωτσήσουν τον ίδιο ?

Σου απαντησε ο Bayern7, απλα στο bold να πω οτι εννοειται οτι αμα βγεις εξω, δεν βγαινεις αφηνοντας τη πιθανοτητα να τις φας (οσο γινεται). Ετσι τη πατησα και εγω (τη τελευταια φορα, πριν 8 χρονια), βεβαια μας προεκυψε και αριστεροχειρας και μου ηρθε απο εκει που δεν τη περιμενα. Ξεκινας ριχνοντας.

EDDIE_147 έγραψε:α)Εναλλακτική πραγματικότητα 3:

πετυχαίνεις |λογοκρισία| που βγαίνει ανάποδα και μπορείς να σταματήσεις ή να κάνεις μισό μέτρο όπισθεν για να περάσει (δεν μιλάω να έρχονται αυτοκίνητα από πίσω).

Χρόνος κερδισμένος: 2-20' που θα έτρωγες μέχρι να τον πείσεις να γυρίσει όπισθεν.
β)Γενικά λίγη πρακτικότητα δεν βλάπτει.
γ)Ούτε καλύτερος οδηγός θα γίνει ο άλλος, ούτε και κερδίζουμε κάτι με το να πλακώσουμε το |λογοκρισία| όταν τον έχουμε.
Γιατί όταν δεν τον έχουμε και ριγμένος και πλακωμένος πάει πολύ... :s_sarcastic

α) αποκλειστικα και μονο οταν ειναι πολυ πιο ευκολο για σενα να κανεις πισω ΚΑΙ ο απεναντι σου δειχνει εμφανεστατα οτι αναγνωριζει οτι κανει μλκια, ζηταει συγνωμη και γενικα καταλαβαινει οτι του κανεις και χαρη. Και φυσικα οχι στον παπαρα που εμφανεστατα βγηκε στο αντιθετο ρευμα για να προσπερασει τα ΤΡΙΑ αυτοκινητα που περιμεναν στο φαναρι, για να βγει πρωτος στο φαναρι.

β) αυτο που λες εσυ δεν ειναι πρακτικοτητα, ειναι ο λογος που πηδανε ολους τους υπολοιπους οι απαραδεκτοι.

γ) πραγματικα πιστευεις οτι θα το ξανακανει? ή εστω, οτι δεν θα το σκεφτει 10 φορες πριν το ξανακανει?

The Ace έγραψε:Για τους πολύ ανθεκτικούς (στη γραφειοκρατία) υπάρχει και η κουρτίνα 4: "ξεχνάς" να φρενάρεις και πέφτεις πάνω στο παρανόμως κινούμενο όχημα. Μπλοκάρουν τα πάντα, φωνάζεις αστυνομία (σε κεντρικό σημείο θα είναι πιο εύκολο και γρήγορο), ο άλλος σε πληρώνει και μπορεί να του προκαλέσεις και άλλα νομικά τρεχάματα. Μεγάλο μείον η δική σου ζημιά, κυρίως για το χαμένο χρόνο....

Είχα γνωστούς και φίλους με σαπάκια που την έστηναν σε γνωστά επικίνδυνα σημεία ή σε δρόμους που ήξεραν ότι πάντα κάποιος κάνει μ@λ@κί@, για να τον τρακάρουν και να επιδιορθώσουν το σαπάκι τους...

Παλια που κυκλοφορουσα με Lada :metalo:
Άβαταρ μέλους
By nass
kacey έγραψε:γ) πραγματικα πιστευεις οτι θα το ξανακανει? ή εστω, οτι δεν θα το σκεφτει 10 φορες πριν το ξανακανει?

Εκεί είναι η διαφορά μας, εσύ πιστεύεις ότι θα τον συνετίσεις. Ομως, όπως εσύ τις έφαγες και κατέληξες στο νοσοκομείο αλλά είσαι έτοιμος να ξανακάνεις ό,τι έκανες, γιατί είσαι πεισμένος ότι έχεις δίκιο, ακριβώς έτσι και αυτός δεν πρόκειται να βάλει μυαλό, νομίζει ότι έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται και δεν θα αλλάξει γνώμη επειδή έφαγε μερικές μπούφλες, λίγο ξύλο δεν αντισταθμίζει την απουσία παιδείας.

Απλά δεν κάνεις πίσω και αστον να κουρεύεται. Για τις λαμαρίνες, στα @@ μου.

Και βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις εσύ λάθος, έχω αναφέρει στο παλιό φόρουμ ακριβώς ίδια φάση, που δεν έκανα πίσω σε δρόμο έξω από το σπίτι μου, που το νόμιζα μονόδρομο... Εκανε πίσω σε ένα γκαράζ βρίζοντας και πέρασα... :superman: Και όταν έφτασα στην άλλη άκρη είδα ότι το ίδιο πρωί είχαν αφαιρεθεί οι σχετικές πινακίδες... :slap: Φαντάζεσαι να έβγαινα να την έδερνα κιόλας ? :tomato:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#84235 Νομίζω ότι επιστημονικοποιείτε πράγματα χωρίς λόγο.
Προφανώς δεν θα κάνω και όπισθεν 50 μέτρα ή και 5 μέτρα αν είναι επικίνδυνο το σημείο, αλλά αν μπορώ απλά να φρενάρω και να τον αφήσω να περάσει θα το κάνω γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να χάνω το χρόνο μου με ένα |λογοκρισία|.

Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι όταν καθόμαστε πίσω από τιμόνι μπαίνουμε σε mode "10 χρονών --> μπορώ να βρίσω |λογοκρισία| το φίλο μου το Λευτέρη γιατί δεν τρέχει τίποτα" και απλά ξεσπάμε όπου βρούμε αφορμή...

...μέχρι να βρούμε τον τρελό που θα μας κάνει μήνυση για εξύβριση γιατί έχει φίλο/αδερφό ( :shifty: ) δικηγόρο, άπειρο χρόνο να χάσει και έτυχε να έχει 2 άτομα μαζί στο αμάξι --> γλέντια.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
nass έγραψε:1. Εχεις φάει πόρτα απότομα ανοιγμένη στη μούρη ?
2. Τέλος πάντων, τι ακριβώς προτείνεις ? Να βγει έξω ώστε αντί του κλωτσήσουν το αυτοκίνητο να κλωτσήσουν τον ίδιο ?

1. Όχι. Δεν είμαι πυγμαίος :dizzy: ούτε συνηθίζω να ρίχνω κουτουλιές σε πόρτες αυτοκινήτων.
2. κρίνεις κατά περίπτωση. Μπορεί να βγω να τις παίξω, μπορεί να κάνω τον |λογοκρισία|, μπορεί και όλα τα ενδιάμεσα στάδια από τη μία άκρη έως την άλλη.