Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#839821 Διαβασαμε οτι η Red Bull δεν εριξε τον Webber.

H Red Bull. Τον Webber.

Που του πηρε απο το αυτοκινητο το φτερο να το βαλει στον Vettel.

Που δεν εδωσε εντολη να αλλαξουν οι οδηγοι θεσεις στη Βραζιλια 2010 νομιζω, οταν ο Webber καιγοταν για βαθμους στη μαχη του με τον Alonso και ο Vettel ηταν τεταρτος στο πρωταθλημα.

Η Red Bull παιζει με εναν οδηγο. Και καλα κανει δηλαδη. Παντα. Γυρω απο αυτον στηνει την ομαδα, το μονοθεσιο, τους χορηγους και το ολο τζερτζελο. Οποιος δεν το βλεπει αυτο κοροιδευει τον εαυτο του.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sparticle έγραψε:Διαβασαμε οτι η Red Bull δεν εριξε τον Webber.

Οτι του πηραν την αεροτομη του Βεμπερ γνωστο...

Εγω απαντησα σε σχολια του στυλ "κανουν σκουπιδι στον ασυρματο τον Τσεκο" και "ο Μαρκο που ειπε τα αισχη και τον ξεφτιλισε τον Τσεκο". Τετοιες ασχημιες δεν ειχαν ακουστει ποτε τοσα χρονια που ηταν ο Βεμπερ στη Ρεντ Μπουλ.

sparticle έγραψε:Γυρω απο αυτον στηνει την ομαδα, το μονοθεσιο

Γυρνα πλευρο τωρα. Γυρω στις 3.00 (σε κανενα 20λεπτο) στο δεξι πλευρο εχει εργο με δρακους :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
George_Prix έγραψε:
Γυρνα πλευρο τωρα. Γυρω στις 3.00 (σε κανενα 20λεπτο) στο δεξι πλευρο εχει εργο με δρακους :s_tongue

Κλασικός George - Prix :lol: Όταν δεν συμφωνείς κάνεις όπως ο Μιράζ αλλού, που σε προέτρεψε να πεις (γράψεις) κι άλλα για τους Ισραηλινούς και εσύ θεώρησες, και σωστά κατά την ταπεινή μου άποψη, ότι (σε) προκαλεί.

Είπε ο +φορουμίτης ότι "ράβουν" το μονοθέσιο γύρω από τον ένα και μοναδικό, εεεχμ εκλεκτό, της ομάδας. Ωραία είναι μια (άλλη) άποψη αυτή και εσύ τον κοροϊδεύεις με όνειρα φθινοπωρινής νυκτός με δράκους. Σε πάω φίλε μου γι αυτό κάθομαι και σου γράφω τώρα, άγρια νύχτα πριν να χαράξει.

Αλλά έχεις αυτό που σε κάνει γι άλλους να είσαι παρεξηγήσιμος: Είσαι ολίγον προκλητικός, συχνά χωρίς ορατή αιτία, κι ενώ ξέρεις πολλά για το πιο πολύπλοκο (μαζί με το WEC) Sport, κάπου ίσως χάνεις το δίκιο σου :roll:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#839825 Ντωμεταξύ ο άλμπον δεν του φτάνει που τον στείλανε σε ένα πακέτο λαδόκολα, για μεγάλο χρονικό διάστημα τζαρτζάριζε κάτι μερσεντοφοράδες στον αγώνα λες και οδηγούσε για την ρεντ μπουλ :lol: Ακόμα και στα σχόλια του μέλι έσταζε :lol:
Τώρα σα να ξέχασε λίγο που πάει καλά η γουίλιαμς και έχει το μυαλό του εκεί.
Άβαταρ μέλους
By g8777
sparticle έγραψε:Διαβασαμε οτι η Red Bull δεν εριξε τον Webber.

H Red Bull. Τον Webber.

Που του πηρε απο το αυτοκινητο το φτερο να το βαλει στον Vettel.

Που δεν εδωσε εντολη να αλλαξουν οι οδηγοι θεσεις στη Βραζιλια 2010 νομιζω, οταν ο Webber καιγοταν για βαθμους στη μαχη του με τον Alonso και ο Vettel ηταν τεταρτος στο πρωταθλημα.

Η Red Bull παιζει με εναν οδηγο. Και καλα κανει δηλαδη. Παντα. Γυρω απο αυτον στηνει την ομαδα, το μονοθεσιο, τους χορηγους και το ολο τζερτζελο. Οποιος δεν το βλεπει αυτο κοροιδευει τον εαυτο του.

:iconcool:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Και να προσθέσω κάτι ακόμα.

Αυτός που κοροϊδεύει τον εαυτό του ( και καταλήγει να σκορπάει άφθονο γέλωτα με την ευλυγισία επιπέδου Tracy Lords :shifty: που επιδεικνύει αναλόγως του αφηγήματος) έχει ανάγκη να κοροϊδεύει τον εαυτό του , ζεί και αναπνέει με το να επικυρώνει την επιλογή του σε ομάδα, οδηγό, κόμμα , εργασία,εισόδημα κλπ. εκβιάζοντας την αποδοχή των υπολοίπων. Όλοι γνωρίζουμε προσωπικά καποιο τέτοιο φατσονι, οπότε τα βαθύτερα αίτια της συγκεκριμένης συμπεριφοράς μας είναι γνωστά. :iconcool:

Και μην πεταχτεί κάνας Νικοπαππας να μας τον απαλλάξει λόγω |λογοκρισία|. :shifty:

Δώσαμε αρκετές απαλλαγές εδώ και κάτι δεκαετίες, μαζεύτηκαν πολλοί και μας έπνιξε η πηχτή, ανόθευτη ευφυία τους.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Same_old_story έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Κλασικός George - Prix :lol: Όταν δεν συμφωνείς κάνεις όπως ο Μιράζ αλλού, που σε προέτρεψε να πεις (γράψεις) κι άλλα για τους Ισραηλινούς και εσύ θεώρησες, και σωστά κατά την ταπεινή μου άποψη, ότι (σε) προκαλεί.

Είπε ο +φορουμίτης ότι "ράβουν" το μονοθέσιο γύρω από τον ένα και μοναδικό, εεεχμ εκλεκτό, της ομάδας. Ωραία είναι μια (άλλη) άποψη αυτή και εσύ τον κοροϊδεύεις με όνειρα φθινοπωρινής νυκτός με δράκους. Σε πάω φίλε μου γι αυτό κάθομαι και σου γράφω τώρα, άγρια νύχτα πριν να χαράξει.

Αλλά έχεις αυτό που σε κάνει γι άλλους να είσαι παρεξηγήσιμος: Είσαι ολίγον προκλητικός, συχνά χωρίς ορατή αιτία, κι ενώ ξέρεις πολλά για το πιο πολύπλοκο (μαζί με το WEC) Sport, κάπου ίσως χάνεις το δίκιο σου :roll:

Φιλε αντιθετος ειμαι με 7 στα 10 πραγματα που γραφονται οσον αφορα την Φ1.

Και συνηθως δεν απανταω καθολου γιατι ακολουθουν τσακωμοι. Σπανια λεω την αποψη μου και οποτε το κανω τη λεω οσο πιο ευγενικα μπορω (οπως εκανα εχθες).

Αυτο το τρολλαρισμα στο τελος προς τον σπαρτικλ ειναι μια κολωνια που κραταει χρονια αναμεσα μας, ΜΟΝΟ οσον αφορα το "ραψιμο μονοθεσιου στα μετρα του Μαξ" το οποιο ειναι κατα τη γνωμη του ο λογος που βλεπουμε αυτες τις τεραστιες διαφορες αναμεσα σε αυτον και τους ομοσταβλους :s_smile
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 11 Οκτ 2023, 08:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#839836 Να απαντησω τωρα και στο φιλο μου το Τζι που συμφωνησε με οσα ειπε ο Σπαρτικλ οσον αφορα το ΓΟΥεμπερ. Να θυμισω οτι ο Σπαρτικλ απαντησε στο συγκεκριμενο που ειπα "δεν ειχαν ακουστει τιποτα περιεργα σχολια για τη συμπεριφορα της ομαδας προς τον #2 το Βεμπερ".

Οπως βλεπεις κι ο ιδιος τον ανεφερα σαν #2 γιατι πραγματι αυτο το ρολο ειχε στην ομαδα. Η διαφοροποιηση μου ηταν οσον αφορα τα οσα καταλογιστηκαν στην ομαδα απεναντι στον Τσεκο. Για κραξιμο στον ασυρματο και για τοξικα σχολια απο Χορνερ, Μαρκο κτλ. Γιατι ειλικρινα δεν ειχε υποπεσει τιποτα τετοιο στην αντιληψη μου. Ουτε καμια κωλοτουμπα εκανα για να φερω την κουβεντα στα μετρα μου, ουτε κοροιδεψα τον εαυτο μου, ουτε τιποτα το περιεργο ειπα, ουτε εκβιασα την αποδοχη της αποψης μου.

Παμ παρακατ... Δε σου εφτανε απλα να συμφωνησεις με το Σπαρτικλ. Επρεπε κλασικα να πας ενα βημα παραπερα και να αρχισεις τις προσωπικες επιθεσεις και τις προσβολες. Δε σου ζηταω να συμφωνησεις μαζι μου. Το σεβασμο σου ακομα κι οταν διαφωνουμε ζηταω :s_roses
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#840523 Γιατί παθιάζεστε τόσο με πιλοτάκους; Τον κάθε πιλότο τον έκανε πρωταθλητή η ομάδα του και οι σχεδιαστές των κινητήρων και των μονοθεσίων τους. Ναι, ήταν καλύτεροι και αυτοί από τους team-mates τους, αλλά χωρίς το κατάλληλο μηχάνημα δεν θα βλέπανε ούτε μια νίκη!

Όπως και τον Γκαγκάριν στο διάστημα τον έστειλε ο Κόρολεφ και η ομάδα των επιστημόνων του! Όλοι οι laymen ξέρουν τον Γκαγκάριν όμως, όχι τον Κόρολεφ. Άδικη ζωή...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
REALZEUS έγραψε:Γιατί παθιάζεστε τόσο με πιλοτάκους; Τον κάθε πιλότο τον έκανε πρωταθλητή η ομάδα του και οι σχεδιαστές των κινητήρων και των μονοθεσίων τους. Ναι, ήταν καλύτεροι και αυτοί από τους team-mates τους, αλλά χωρίς το κατάλληλο μηχάνημα δεν θα βλέπανε ούτε μια νίκη!

Όπως και τον Γκαγκάριν στο διάστημα τον έστειλε ο Κόρολεφ και η ομάδα των επιστημόνων του! Όλοι οι laymen ξέρουν τον Γκαγκάριν όμως, όχι τον Κόρολεφ. Άδικη ζωή...

Σπουδαίος ο Κόρολεφ, αλλά αν δεν του παρείχε η ΕΣΣΔ όλα όσα χρειαζόταν θα έμενε στα σχέδια :roll:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Same_old_story έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Γιατί παθιάζεστε τόσο με πιλοτάκους; Τον κάθε πιλότο τον έκανε πρωταθλητή η ομάδα του και οι σχεδιαστές των κινητήρων και των μονοθεσίων τους. Ναι, ήταν καλύτεροι και αυτοί από τους team-mates τους, αλλά χωρίς το κατάλληλο μηχάνημα δεν θα βλέπανε ούτε μια νίκη!

Σπουδαίος ο Κόρολεφ, αλλά αν δεν του παρείχε η ΕΣΣΔ όλα όσα χρειαζόταν θα έμενε στα σχέδια :roll:

Δεν διαφωνώ. Οπότε υποστηρίζουμε χώρες και ομάδες. Για αυτό εγώ είμαι Ferrari στον μηχανοκίνητο (αλλά ξεχωρίζω Enzo Ferrari, Luca di Montezemelo, Jioachino Colombo, Vittorio Jano, Paolo Martinelli, Rory Byrne και πολλούς άλλους "στρατηγούς" και μηχανολόγους!!!) . :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
REALZEUS έγραψε:

Δεν διαφωνώ. Οπότε υποστηρίζουμε χώρες και ομάδες. Για αυτό εγώ είμαι Ferrari στον μηχανοκίνητο (αλλά ξεχωρίζω Enzo Ferrari, Luca di Montezemelo, Jioachino Colombo, Vittorio Jano, Paolo Martinelli, Rory Byrne και πολλούς άλλους "στρατηγούς" και μηχανολόγους!!!) . :iconcool:

+1 :s_howdy