Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#83971 Μεγειές. :thumbsup:

Αντε λευτεριά και σε όσους άλλους περιμένουν νέο κινητό ! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#83973 Τιναφταρε. :rant:

Αίσχος, αιδώς, εμετός. :thumbsdown:

Επικράτησαν οι γκέυδες και οι τρέντηδες. Μέταλλα, ομορφιά και αηδίες. Λες και είναι σκουλαρίκι. Και να το βάζουν σε καπότα μη τυχόν και γρατσουνιστεί. Το ομορφούλι. Άχου το.
Σιχάματα. :x

Που είναι η αφαιρούμενη μπαταρία, η micro sd; Κάτι ραδιόφωνα που είχαμε παλιά; Μια Samsung είχαμε και την κάνατε και αυτή σαν τα μούτρα σας.
Ασταδιάλα. 10 χρόνια θα κρατήσω το S4.

Πλαστικό φορέβα ρε. :protest: Ουρτ!
Άβαταρ μέλους
By pik.
#83977 μην φοβασαι εχεις την LG που φτιαχνει αυτο ακριβως που θες... :lol:
:inlove:
Άβαταρ μέλους
By corsair
bill33 έγραψε:P7 in the house. Pop ξεσάλωσε ελεύθερα.

ταπαταπαλκ!

Καλομιλητο :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Άρης
saxon_747 έγραψε:Πρέπει να το ξερουταρω για να εγκατασταθεί το ota?

Όχι, απλά χάνεις το root access. Δεν εγκαθίσταται OTA αν έχεις βάλει custom recovery
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
GTS έγραψε:Δεν βλεπω καποια χρηση γιαυτο.

Για να πλακωνεσαι στα fora πιο εύκολα :-P

Πέραν της πλάκας, έχει περιορισμένη χρησιμότητα, όντως.

Το tablet είναι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Άρης έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Πρέπει να το ξερουταρω για να εγκατασταθεί το ota?

Όχι, απλά χάνεις το root access. Δεν εγκαθίσταται OTA αν έχεις βάλει custom recovery

Αν έβαλες custom recovery μπορείς να φλασαρω rooted image..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#84059 Ποια ακριβώς η χρησιμότητα του edge στην εφαρμογή του στο S6? :hmmm:

Δεν θα έχει θέμα με τις γωνίες θέασης έτσι όπως είναι? Νομίζω το Note edge είναι σαφώς καλύτερη υλοποίηση, αν και πάλι είναι εντελώς designιστικό feature παρα οτιδήποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:Ποια ακριβώς η χρησιμότητα του edge στην εφαρμογή του στο S6?

Επι της ουσίας καμία... gimmick |λογοκρισία| για να χαριεντίζονται στα myphones fora οι διαφοροι ψυχωσικοι. Ουτως η αλλως τα samsung ειναι τιγκα σε αναλογες παπαριές καμάρωτες σε μια προσπάθεια να ξεχωρίσουν... το οποιο το καταφέρνουν... προς το χειρότερο βεβαίως. 2 στα 10 να ναι χρήσιμα απο ολα αυτα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#84071 That's what I thought. Πάμε γερά μωρή LG γιατί η μπαταρία του G3 έχει αρχίσει να κλ@νει πατάτες. Η χασούρα της πρέπει να φλερτάρει με το 30% απ' ότι καινούρια. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#84099 Μια απο τα ιδια. Πλεον καθημερινη φορτιση το πρωι στο γραφειο και μπορει το ιδιο βραδυ στο σπιτι..
Άβαταρ μέλους
By dimik
#84101 One plus One - Averages on complete charge
Battery life: 3d 10,6h
Screen on: 3h 21m Max

καθόλου άσχημα μετά από 4 μήνες περίπου χρήσης

3g off γιατί δεν χρειάζεται, είμαι πάντα σε χώρο με wifi
wifi κλειστό μόνο 12-7 το πρωί καθημερινά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:That's what I thought. Πάμε γερά μωρή LG γιατί η μπαταρία του G3 έχει αρχίσει να κλ@νει πατάτες. Η χασούρα της πρέπει να φλερτάρει με το 30% απ' ότι καινούρια. :thumbsdown:

2-3 μέρες μετά το τελευταίο μικρό update, έβλεπα και εγώ κάτι τρελές χασούρες, μιλάμε να μην βγάζω μέρα ή να φτάνω σπίτι με το ζόρι στο 5-6%. Προφανώς υπάρχει learning curve και θέλει μερικές μέρες να κατασταλάξει. Σήμερα π.χ. είμαι στις 26 ώρες μπαταρία, στο 52%, με περίπου 1,5 ώρα SoT, τα πάντα όλα ανοιχτά κλπ κλπ. Νομίζω ότι πάει καλύτερα από ότι με ΚΚ :metalo:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:That's what I thought. Πάμε γερά μωρή LG γιατί η μπαταρία του G3 έχει αρχίσει να κλ@νει πατάτες. Η χασούρα της πρέπει να φλερτάρει με το 30% απ' ότι καινούρια. :thumbsdown:

Στο πόσο καιρό έχει πέσει η απόδοση;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#84176 Κυριακή μεσημεράκι κατά τις 12 την έβγαλα την κινεζιά μου από την πρίζα.
Σήμερα πριν καμία ώρα το έβαλα για φόρτιση με 8% να απομένει.
SOT 5 ώρες και 17 λεπτά. Καλά είναι.

Χρήση μικτή.
Είτε 3G είτε WiFi ανά περίσταση (όποτε έχω πρόσβαση σε wifi κλείνω τα data και το αντίστροφο).
Και χρήση gps navigation (here maps) για καμιά ώρα υπολογίζω.