Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#839424 Ας ανακινήσω λίγο το τοπικό που έχει αδρανοποιηθεί

Για να πνίξω την στενοχώρια της χαζομάρας του LH χθες, αγόρασα έναν μύλο Fiorenzato για το Brno μιας και ο ECM που είχα, τον κατέβασα Ελλάδα όπου και θα μείνει παρέα με την Puristika

F4 Evo λοιπόν (κλασσικές Ιταλικές ονομασίες, περιμένω εκδόσεις SP και Superleggera)

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Υ.Γ.

dimviii μου ξέρω τι θα πεις, ο Busso παίρνει turbo και εσύ μύλους, έχεις δίκιο, έχω πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#839433 Όπως αρέσκεται ο καθένας :iconcool:

Δεν τον γνωρίζω τον μύλο, φαίνεται τούμπανο όμως :metalo:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
PeterPan έγραψε:Με γεια BARHonda !

Την ECM την ξαναανέβασες πάνω;
Η Puristika και ο ECM μύλος μείνανε Αθήνα. Εδώ Brno έχω την Technika και τον Fiorenzato πλέον

Ο συγκεκριμένος έχει 54mm μαχαίρια, ο ECM 64. Ναι μεν παίρνει περίπου 4δ παραπάνω να αλέσει την ίδια ποσότητα (20γρ) αλλά έχει αρκετά λιγότερο clumping. Με τον ECM είχα απηυδήσει. Κάτι πρέπει να κάνει με το static η ECM

Τιμή ελαφρώς πιο φτηνός ο Fiorenzato. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα

Επίσης αυτή η περιστροφική αντλία της Technika πόσο πιο γ@μάτη και ήσυχη σε σχέση με της Puristika που είναι vibration

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις βέβαια, χρυσός κανόνας
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#840471 Κάτι θέματα που είχες με τις μηχανές τι ήταν τελικά;

otso έγραψε:spamming

Ξεχειλίζεις καλοσύνη :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By otso
Dimitris_P έγραψε:Κάτι θέματα που είχες με τις μηχανές τι ήταν τελικά;

πλακα του κανω ρε , σαν παθων , εγω να λατρευω το αρωμα του πρωινου φρεσκοαλεσμενου καφε και η αλλη να την πιανει αηδια.
Γι αυτο και δεν ασχοληθηκα ποτε , ουτε στον kyr80 δεν πηγα που μου ειχε υποσχεθει να με μυησει στα μιστικα του τελειου καφε.
αντε χαθηκε ο kyr80 χαθηκε και ο yv
Άβαταρ μέλους
By BARHonda

H Technika είχε πάρει αέρα το κύκλωμα, κατά 99% μία από τις φορές που άδειαζα το boiler πριν κατέβω Ελλάδα και μετά δεν τραβούσε νερό. Το φτιάξανε εντός εγγύησης, δεν αλλάχτηκε κάτι, τώρα το πως το φτιάξανε δεν γνωρίζω. Μάλλον το άφησα να αδειάσει περισσότερο απ’όσο έπρεπε

Στην Puristika που έμπαζε υδρατμούς/νερό ο δείκτης πίεσης, μου τον αλλάξανε, εντός εγγύησης και αυτό (ήταν ημερών εξάλλου) και από τότε ουδέν πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
otso έγραψε:

πλακα του κανω ρε , σαν παθων , εγω να λατρευω το αρωμα του πρωινου φρεσκοαλεσμενου καφε και η αλλη να την πιανει αηδια.
Γι αυτο και δεν ασχοληθηκα ποτε , ουτε στον kyr80 δεν πηγα που μου ειχε υποσχεθει να με μυησει στα μιστικα του τελειου καφε.

Αυτό όμως είναι ένα θέμα, εσύ να γουστάρεις καφέ και τη μυρωδιά και η γυναίκα/συμβία/κοπέλα/ερωμένη (διαλέγεις και παίρνεις) να είναι στο άλλο άκρο

Λύση βρήκες?!
Άβαταρ μέλους
By bill33
BARHonda έγραψε:
otso έγραψε:

Αυτό όμως είναι ένα θέμα, εσύ να γουστάρεις καφέ και τη μυρωδιά και η γυναίκα/συμβία/κοπέλα/ερωμένη (διαλέγεις και παίρνεις) να είναι στο άλλο άκρο

Λύση βρήκες?!
Χώρισε.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#844757 Χρησιμοποιεί κανείς ταμπλέτες καθαρισμού σε μηχανές με κάψουλες (Nespresso κλπ);

Μέχρι τώρα βάζουμε τις ειδικές κάψουλες, σαν κι αυτές:
https://www.hartsofstur.com/caffenu-nes ... 00000.html