Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

https://www.theguardian.com/environment ... age-system
glf έγραψε:Στο Λονδίνο γιατί όλοι πετάνε τα χαρτιά στη λεκάνη;
because είναι τσιφούτηδες και τσιγκουνεύονται τις σακούλες
Ειδικά στο Λονδίνο είναι που θα έπρεπε να μην πετάς χαρτιά. Βάζουν macerator που κάνει τα κακά νιανιά και η αποχέτευση έχει το πάχος κοινού σωλήνα νερού.... Γιατί έτσι μπορεί να φτιάξεις τουαλέτα όπου θέλεις χωρίς να έχεις αποχετευτικό σωλήνα και το συνηθίζουν σε ανακατασκευές παλιών σπιτιών στη Λόντρα.
mousatos έγραψε:ούτε χαρτί υγείας.....Τ Ι Π Ο Τ Α ..χαρτένιο.What?glf έγραψε:Στο Λονδίνο γιατί όλοι πετάνε τα χαρτιά στη λεκάνη;
because είναι τσιφούτηδες και τσιγκουνεύονται τις σακούλες
https://www.travelandleisure.com/travel ... %20instead.
You typically shouldn't flush toilet paper in Turkey, Greece, China, Montenegro, Egypt, and rural areas throughout South America.
"So after further research, apparently the only European countries where toilet paper cannot be flushed throughout most of the country are; Belarus, Ukraine, Bosnia, Herzgovina, Moldova, Bulgaria, Macedonia, Turkey, Montengro and Greece"
κι εδώ σκατά τα έχουμε κάνει
mirage έγραψε:Ξεχνάνε να γράψουν και την Νότια Ιταλία, ειδικά την Σικελία.Κι εκεί Ελλάδα είναι...

.
Fiat Panda 7,6l/100km
Από την εμπειρία μου, το χαρτί δεν προκαλεί πρόβλημα παρά μόνο τα μωρομάντηλα. Και εμείς είχαμε στην πολυκατοικία στην Ελλάδα μία βρομιάρα που πετούσε μωρομάντηλα στην τουαλέτα. Το καλό ήταν πως νόμιζαν ότι το κάναμε εμείς, επειδή είχαμε μικρά παιδιά. Αλλά εμείς αφενός δεν το κάναμε, αφετέρου πηγαίναμε εκεί 10 μέρες κάθε 6 μήνες. Ώσπου συνέβη 3 φορές να καλέσουν εταιρία, και μάλιστα 2 φορές σε διάστημα που δεν είχαμε πάει Ελλάδα. Έτσι πείστηκαν όλοι ποια ήταν. Αν ανοίξεις τα φρεάτια πάλι θα δεις κανένα. Ευτυχώς θα φύγει σε λίγους μήνες και έκτοτε όλοι οι ένοικοι στην πολυκατοικία θα είναι ιδιοκτήτες.
Πάντως ακόμη και με τετράφυλλο χαρτί είναι οκ, απλώς να μην το πασταλιάζεις. Γερμανία δεν έχω καν κάδο στην τουαλέτα. Ελλάδα πάλι δε θα έχω μάλλον.
Σε νησιά με βόθρο φυσικά και δεν πετάς εκεί χαρτιά. Γι’ αυτό ίσως το λέει η ταξιδιωτική οδηγία.
When the going gets tough, the tough get going