Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By DAP
Focusman91 έγραψε:Ειμαι ενας ακομα που μπερδευτηκε και συνεχισε αναποδα στη μονοδρομημενη Γρηγοριου Λαμπρακη στον Πειραια. Και εβλεπα να ερχονται αμαξια κατα πανω μου. Συγχωρηστε με. :svivhaha: Δεν ερχομαι καθολου συχνα εκει κατω. :ninja:

Και πως ξαναηλθες στον ισιο δρομο της αρετης; Κατι επι τοπου η μεχρι τον πρωτο καθετο που βολευε;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
DAP έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Ειμαι ενας ακομα που μπερδευτηκε και συνεχισε αναποδα στη μονοδρομημενη Γρηγοριου Λαμπρακη στον Πειραια. Και εβλεπα να ερχονται αμαξια κατα πανω μου. Συγχωρηστε με. :svivhaha: Δεν ερχομαι καθολου συχνα εκει κατω. :ninja:

Και πως ξαναηλθες στον ισιο δρομο της αρετης; Κατι επι τοπου η μεχρι τον πρωτο καθετο που βολευε;

Εκανα επιτοπου στροφη!

.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#83789 Σαφώς είναι επικίνδυνο και μπορεί να προκληθεί ατύχημα, αλλά συμβαίνει. Συνέβη και σ’ εμένα όταν γυρνώντας από την δουλειά, μπήκα αντίθετα σε δρόμο της γειτονιάς μου που είχαν μονοδρομήσει πρίν λίγες ώρες.

Ποιος κοιτάει πραγματικά τα σήματα σε έναν δρόμο δίπλα από το σπίτι του, από τον οποίο περνάει πολλές φορές καθημερινά τα τελευταία σαράντα χρόνια;

Δυστυχώς η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#83793 Γι αυτό στα εξωτερικά που δεν τ' αφήνουν όλα στην τύχη βάζουν πινακιδούλες του στυλ -- > Εικόνα και τις κρατάνε μερικούς μήνες για να προσαρμοστεί ο κόζμος.
Να υποθέσω πως εδώ δεν έχει μπει κάτι αντίστοιχο;
Άβαταρ μέλους
By kacey
#83797 Αν καταλαβα σωστα το σημειο (εμπαινες στον Πειραια απο Καμινια/Πειραιως, ανεβηκες τη Λαμπρακη οσο πηγαινε μεχρι που εφτασες εκει που τερματιζει αυτη η κατευθυνση και αντι να πας υποχρεωτικα δεξια, συνεχισες ευθεια), τοτε μαλλον ησουν πολυ αφηρημενος :lol: . Η σημανση εκει δεν αφηνει περιθωρια παρανοησης, ασε που εχει και τσιμεντενια μπλοκια να κλεινουν το δρομο για ισια (πρεπει δηλαδη να κανει τιμονια και να τα παρακαμψεις). Anyway, αφου ηταν ειλικρινες λαθος, τι να κανουμε.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#83799 Γιατι εχει πινακιδες ονομασιας των δρομων; Ειδος εν ανεπαρκεια εχουν γινει......
Άβαταρ μέλους
By kacey
#83882 Κανεις λαθος και (θα επρεπε να) το ξερεις. Διαβασε τι γραφω για τους οδηγους (αυτοκινητων, μηχανων, φορτηγων, ποδηλατων, των ποδιων τους, ασημαντο το τι) ΟΟΟΟΣΑ χρονια προς τα πισω εχεις ορεξη να ψαξεις.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#83925 Οι μηχανόβιοι έχουν ξεφύγει εντελώς, ή μου φαίνεται; Σφάξιμο αλύπητο όλων των φαναριών και STOP, εντελώς άναρχη και erratic οδήγηση στον δρόμο με μεγάλες ταχύτητες ανάμεσα σε όλες (και όχι μόνο την δεξιά) τις λωρίδες, κίνηση πάνω σε οποιοδήποτε πεζοδρόμιο αρκεί να βγουν πρώτοι στο φανάρι, κίνηση ανάποδα σε μονόδρομους, προσπεράσεις από δεξιά, σφάξιμο του ορίου ταχύτητας ακόμα και στα πιο μικρά στενά ή έξω από σχολεία, αφαίρεση των καθρεπτών ως ένδειξη πλήρους αδιαφορίας για όποιον ακολουθεί...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Χρήστος Λάππας έγραψε:Οι μηχανόβιοι έχουν ξεφύγει εντελώς, ή μου φαίνεται; Σφάξιμο αλύπητο όλων των φαναριών και STOP, εντελώς άναρχη και erratic οδήγηση στον δρόμο με μεγάλες ταχύτητες ανάμεσα σε όλες (και όχι μόνο την δεξιά) τις λωρίδες, κίνηση πάνω σε οποιοδήποτε πεζοδρόμιο αρκεί να βγουν πρώτοι στο φανάρι, κίνηση ανάποδα σε μονόδρομους, προσπεράσεις από δεξιά, σφάξιμο του ορίου ταχύτητας ακόμα και στα πιο μικρά στενά ή έξω από σχολεία, αφαίρεση των καθρεπτών ως ένδειξη πλήρους αδιαφορίας για όποιον ακολουθεί...

πολλα χρονια τωρα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#83970 Επεσε βρωμοξυλο σημερα...Γυρναγα σπιτι τωρα πριν κανα μισαωρο, ειμαι σε κεντρικο δρομο συνοικιας που εχει μια λωριδα/κατευθυνση+παρκαρισμενα δεξια-αριστερα. Σταματαμε στο φαναρι, εγω τριτο αμαξι, και ο μαγκας ο γαμικος ο 4ος οπως μας εφτασε πολυ απλα βγηκε στο αντιθετο ρευμα (σαν να ειναι μονοδρομος) για να μας προσπερασει και να παει να χωθει πρωτος στο φαναρι (γιατι αν περιμενε 3ος, θα παθαινε κατι...). Την ιδια στιγμη στριβει απο το καθετο δρομο (που μολις αναψε το πρασινο, μετα το δικο μας κοκκινο) αυτοκινητο και ερχονται φατσα-καρτα, με τον βιαστικο γαμικο να κορναρει. Εγω που ειμαι τριτος στο φαναρι, τον εχω ουσιαστικα διπλα μου.

σωστος: πας αναποδα μεγαλε.
μαλακας που παει αναποδα: ελα ενταξει, κανε λιγο πισω τωρα.
σωστος: τι λες παλικαρι μου που θα παω πισω εγω.
μαλακας που παει αναποδα: τελειωνε ρε |λογοκρισία| μη βγω εξω και σε παω με το ζορι.
σωστος: (βγαινει απο το αυτοκινητο).
μαλακας που παει αναποδα: (βγαινει και αυτος) φιρι φιρι το πας να σε γαμησω.

ηταν και το τελευταιο πραγμα που ειπε. Οταν ο σωστος εφτασε σε αποσταση βολης, κουτουλια στη μαπα, πρεπει να του εσπασε τα παντα. ανασκελα ο γαμικος, ο αλλος απο πανω του να συνεχιζει να του σπαει τα μουτρα. Πρεπει να τρωει ξυλο ακομα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#83981 ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ :metalo:

Άβαταρ μέλους
By g47
kacey έγραψε:Επεσε βρωμοξυλο σημερα...Γυρναγα σπιτι τωρα πριν κανα μισαωρο, ειμαι σε κεντρικο δρομο συνοικιας που εχει μια λωριδα/κατευθυνση+παρκαρισμενα δεξια-αριστερα. Σταματαμε στο φαναρι, εγω τριτο αμαξι, και ο μαγκας ο γαμικος ο 4ος οπως μας εφτασε πολυ απλα βγηκε στο αντιθετο ρευμα (σαν να ειναι μονοδρομος) για να μας προσπερασει και να παει να χωθει πρωτος στο φαναρι (γιατι αν περιμενε 3ος, θα παθαινε κατι...). Την ιδια στιγμη στριβει απο το καθετο δρομο (που μολις αναψε το πρασινο, μετα το δικο μας κοκκινο) αυτοκινητο και ερχονται φατσα-καρτα, με τον βιαστικο γαμικο να κορναρει. Εγω που ειμαι τριτος στο φαναρι, τον εχω ουσιαστικα διπλα μου.

σωστος: πας αναποδα μεγαλε.
μαλακας που παει αναποδα: ελα ενταξει, κανε λιγο πισω τωρα.
σωστος: τι λες παλικαρι μου που θα παω πισω εγω.
μαλακας που παει αναποδα: τελειωνε ρε |λογοκρισία| μη βγω εξω και σε παω με το ζορι.
σωστος: (βγαινει απο το αυτοκινητο).
μαλακας που παει αναποδα: (βγαινει και αυτος) φιρι φιρι το πας να σε γαμησω.

ηταν και το τελευταιο πραγμα που ειπε. Οταν ο σωστος εφτασε σε αποσταση βολης, κουτουλια στη μαπα, πρεπει να του εσπασε τα παντα. ανασκελα ο γαμικος, ο αλλος απο πανω του να συνεχιζει να του σπαει τα μουτρα. Πρεπει να τρωει ξυλο ακομα.

Τη τρελα που κουβαλαει ο καθενας η το ενδεχομενο οπλου δε το φοβασαι, το ενδεχομενο να τρεχεις στα δικαστηρια για αρκετα χρονια με αρκετα εξοδα?
Οταν γινονται τετοια σκηνικα με φανταζομαι στη θεση σου γιατι σε πολλους πραγματι αξιζει, αλλα δεν κανω απολυτως τιποτα. :lol:
Και με το τιποτα εννοω οτι εκτος του οτι δε βιαιοπραγω, δεν του κανω και το χατηρι να κανω πισω προφανως.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ράσια γίναμε. Ωραία πράγματα. Πολιτισμός. :s_thumbsup
η υπομονή Χρήστο μου έχει και τα όριά της ...

send from outer space