Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pro
#840615 Μετά από καιρό είδα κάτι αξιολογο στο νετφλιξ, η πτωση του οικου ασερ. Δεν το είδα όλο αλλά είναι καλογυρισμένο και ενδιαφέρον.

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#840688 Έχει και το ντοκιμαντέρ για τον Beckham.
Άβαταρ μέλους
By pro
#841214 Το house of usher το χάνει λίγο στο τέλος. Αρκετό ανούσιο μπλα μπλα, αρκετή ποίηση του poe, όχι απαραίτητα ενταγμένη καλά στο σενάριο, και αμερικάνικη ηθικοπλαστική δηθενια. Καλό, θα μπορούσε πολύ καλύτερα.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
kostis20 έγραψε:Ενδιαφέρουσα σειρά το ¨Ταπί" με φοβερή επιλογή αυτοκινήτων...
Όταν είχε έρθει στο νησί ο Ταπί, τότε που ήταν κολληταρι με τον Μιτεράν, είχε ένα ιστιοφόρο 4καταρτο!! Και με 28 φινιστρινια από κάθε πλευρά!, που με δυσκολία το βόλεψαν αρόδο στο λιμάνι. Είχε και την Μαρσειγ τότε!!

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Stewart reportedly told his staff Thursday that Apple disagreed over topics relating to China and artificial intelligence, causing concern among company executives and that at the time, production on season three was already in motion.

According to the Hollywood Reporter, sources told the outlet that Apple informed Stewart that they both need to be “aligned” on show topics and that the host wanted to have full creative control. After the tech giant threatened to cancel the series, Stewart reportedly said he was walking away from the show.

Jon Stewart’s ‘The Problem’ at Apple Comes to Abrupt End Amid Creative Differences

Και πολύ άντεξε.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
sknipper έγραψε:Ευχάριστα βλέπεται το Burn notice. IMDB 8/10 κάμποσες σαιζόν 2007-2013. Αυτοτελή επεισόδια με κάτι επιπλέον να τρέχει μακροπρόθεσμα.
Πρώην κατάσκοπος που "απολύεται" και κάνει μικρές δουλειές - βοηθάει τον κόσμο - ενώ προσπαθεί να δει ποιος και γιατί τον απέλυσε.
7 σειρές αλλά το τελείωσα. Τι να δω τώρα;
Να δω το γνωστό και καλό Americans όπου ζευγάρι Ρώσσων κατασκόπων κάνουν τους Αμερικάνους ή έχετε κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#845705 Το Americans ενώ έχει πολύ καλο στορυ, έχω προσπαθήσει να το δω κάπου χάνω το ενδιαφέρον.

Είτε μερικές περιπτώσεις παρά προχωράνε γρήγορα και απλά είτε άλλες πολύ αργα.

< >
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#848620 Είδα δύο επεισόδια και δεν κρύβω ότι μου άρεσε ( είχα και καιρό να δω μια σειρά ).

Δεν είναι το κλασικό nordic ( χιόνια / μαυρίλα κ.α. ) αλλά έχει αυτό το "κάτι".

Α ναί ... παίζει και με την χρονική εξέλιξη της υπόθεσης.

Εικόνα

ΥΓ. Netflix
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#849382 Τελικά "καλούτσικη" και όχι καλή η παραπάνω πρότασή μου ( "Μια οχι συνηθισμένη οικογένεια" ). Κάπου στον 5ο - 6ο επεισόδιο λες από μέσα σου "και γιατί δεν το έκανες αυτό από την αρχή και φάγαμε 4 επεισόδια έτσι". Είπαμε ... οι μισές σειρές βασίζονται ( ή γεμίζουν ) όχι από κάποια κεντρική ιδέα αλλά από σεναριακά αδιέξοδα.

Παμ' παρακάτ' ...

Εικόνα

Φόνος στην άκρη του κόσμου.

Βραδύκαυστη σειρά μυστηρίου διπλής ιστόρησης όπου η μία ιστορία τρέχει στην Ισλανδία ( με φουτουριστικής προέκτασης δομή ) και η άλλη στις μεσοδυτικές ( τι γράφεις ρε μλκ μου ) πολιτείες των ΗΠΑ.

Δεν καθηλώνει ( περάσαν π(χ)ια αυτά ανεπιστρεπτί ) αλλά έχει ένα "κάτι τις" που σε κρατάει. Δεν είναι "True detective S1" ( θα το ήθελε ) ... του αρέσει το "I robot" .

6-7 επεισόδια είναι ( είμαι στο 3ο ) και εκτιμώ ότι είναι μια "άνω του μετρίου" πρόταση.

Στο Disney + ( και στα boxάκια της "γειτονιάς" σας ).