Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
Scotch έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Βγαίνει σε τέτοιο; Ή ήταν wrap;

Δεν βγαίνει σε τέτοιο χρώμα. Το πιθανότερο wrap.

Νομίζω κάνει μπαμ ότι είναι ραπαρισμένο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#839451 Δεν λέω αυτό της φωτογραφίας, δεν είναι δική μου!
Είδα ένα καφέ σήμερα στο δρόμο.
Και μου φάνηκε περίεργο να πληρώσεις για να το κάνεις έτσι...
Άβαταρ μέλους
By skous
#839470 Μήπως είδες κανα Midnight Cherry Red που εάν δεν έχει φώς τριγύρο φαίνεται κάπως καφετί;

Εγώ το άσπρο το διάλεξα γιατί με τις μαύρες λεπτομέρειες πιστεύω δένει πολύ καλά, τα σκουρόχρωμα με έχουν κουράσει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#839472 Όχι, έχω δει το Cherry Red και είναι η δεύτερη προτίμησή μου μετά το μαύρο. Αυτό ήταν καφέ σίγουρα. Γι'αυτό και μου έκανε εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#839474 Εμενα παντως μου εχει κανει τρομερη εντυπωση η στατιστικη που εχω φτιαξει στο μυαλο μου. 7 στα 10 Τεζλα που εχω πετυχει ειναι ασπρα.

Δεν ξερω καν αν εχω δικιο, αν εχει γινει καποιο ειδος μοδας για τη συγκεκριμενη μαρκα, αλλα αυτη την αισθηση εχω...
Άβαταρ μέλους
By skous
#839484 Ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη, το άσπρο του πάει αρκετά + είναι multicoat, οπότε γιατί να μην το διαλέξει κάποιος;
Για εμένα το μαύρο είναι nogo και το μπλέ επίσης. Το ασημένιο οκ, το κόκκινο ήταν αυτό που κοίταζα αλλά δεν μου άρεσε οτι αλλάζει αναλογα με τον ήλιο (αν ήταν το κόκκινο του M3 τότε με τα 1.000).
Αλλά όταν τα ζυγίσεις, αν είσαι μεταξύ 2 που σου αρέσουν, τότε προφανώς και πάς στο τζάμπα, μιάς και είναι ίδιας ποιότητας.

Πλέον στην Αμερική έχει αλλάξει αν δεν κάνω λάθος το πιο χρώμα είναι δωρεάν. Νομίζω εκεί πλέον το μαύρο είναι το δωρεάν.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
skous έγραψε:Ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη, το άσπρο του πάει αρκετά + είναι multicoat, οπότε γιατί να μην το διαλέξει κάποιος;
Για εμένα το μαύρο είναι nogo και το μπλέ επίσης. Το ασημένιο οκ, το κόκκινο ήταν αυτό που κοίταζα αλλά δεν μου άρεσε οτι αλλάζει αναλογα με τον ήλιο (αν ήταν το κόκκινο του M3 τότε με τα 1.000).
Αλλά όταν τα ζυγίσεις, αν είσαι μεταξύ 2 που σου αρέσουν, τότε προφανώς και πάς στο τζάμπα, μιάς και είναι ίδιας ποιότητας.

Πλέον στην Αμερική έχει αλλάξει αν δεν κάνω λάθος το πιο χρώμα είναι δωρεάν. Νομίζω εκεί πλέον το μαύρο είναι το δωρεάν.

για μενα αυτο το λευκο ειναι το ωραιοτερο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
skous έγραψε:Εικόνα
< >

Καλορίζικο κι από εδώ...

Μα πόσο γουστάρω μαύρες ζάντες με κόκκινες δαγκάνες..

.