Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

5
56%
0
N/A
2
22%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
ripper έγραψε:Hamilton: I take full responsibility
Case closed. Αν και ήταν εμφανές εξαρχής.
Ο Τάκαρος προσπαθούσε να πείσει τον Σεϊτανίδη κ τον Τζώρτζη ότι ήτο λάθος του φονέα. Με σθένος μάλιστα.

< g32 >
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#839384 Η Ferrari δεν καταφερε κατι σε αυτον τον αγωνα,μετριοτατο το μονοθεσιο σε pace,περιμενα τουλαχιστον απο τον Leclerc να παλεψει με τον Russell,αλλα δεν τον πλησιασε ποτε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#839403 Η Ferrari στο sprint κάπως βλεπόταν, χθες χάλι. Θεωρώ πως θα πρέπει η F1 να ακολουθήσει το MotoGP τα Quali να είναι κοινά και για τους δύο αγώνες, όπως είναι σήμερα, προσωπικά το βρίσκω μπέρδεμα.
Γενικώς, πολύ ωραίοι και οι δύο αγώνες, κατάφερε το Qatar με μια πίστα που αν την δεις απέξω σου φαίνεται αντελώς αδιάφορη επειδή είναι πιο φλατ και από το Silverstone, να δώσει πολύ ωραίους αγώνες.
Για τις συνθήκες σας τα έχω πει για το Κατάρ, αν δεν είχε ΦΑ δεν θα έμενε κανείς σε αυτό το κράτος ανέκδοτο. Απίστευτη ζέστη, απίστευτη υγρασία και απίστευτη σκόνη.
Την τελευταία που φορά που είχα γυρίσει, για 1 εβδομάδα φύσαγα την μύτη μου και έβγαζα χώμα! :lipsealed:

Φυσικά θ'αλλάξει κάτι; Όχι βέβαια. Μόνον αν γίνει ο αγώνας το χειμώνα που είναι λίγο πιο ανθρώπινες οι συνθήκες.
Βάζω και εικόνα από Google Maps για να καταλάβετε λίγο πού είναι η πίστα.
https://www.google.com/maps/place/Lusai ... &entry=ttu
Εικόνα
Και βιντεάκι δώρο με βόλτα στο Salwa-Lusail Temporary Truck Route, που περνούσε δίπλα από το Losail. Έχω δει δύο φορές MotoGP σε αυτή την πίστα, πριν την τελευταία αναβάθμιση, που ομολογώ φαίνεται πως ήταν πετυχημένη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
uncle_nontas έγραψε:
ripper έγραψε:Hamilton: I take full responsibility
Case closed. Αν και ήταν εμφανές εξαρχής.
Ο Τάκαρος προσπαθούσε να πείσει τον Σεϊτανίδη κ τον Τζώρτζη ότι ήτο λάθος του φονέα. Με σθένος μάλιστα.

< g32 >

Δειξε μου τον Λουη:

:s_no

Προτιμω τον πραγματικο Λουη:

Εικόνα

Tελειοτητα. :inlove:

ΥΓ

Αυτο το "πως" ρε Λουη, αυτο το "πως" μας εχει τρελλανει. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#839489 Ενδιαφέρουσα η κόπωση (εμετοί, λιποθυμία σχεδόν αρκετών) των οδηγών μετά το τέλος του αγώνα. Παρόλο που η θερμοκρασία δεν ήταν ακραία (είχε βέβαια τρελή υγρασία σύμφωνα με την μετάδοση), να έπαιξε ρόλο το ότι έπρεπε να είναι σχεδόν στο 100% του ρυθμού από την αρχή μέχρι το τέλος?
Άβαταρ μέλους
By pik.
George_Prix έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Ώπα ρε 'συ.

Ωπα ρε 'συ Γιουγκο.

Σοβαρα καθεσαι κι απαντας στον Πικ? Το παλικαρι εκτος απο εντελως ασχετος με Φ1, εχει μαζεμενα μεσα του τοσα τσουβαλια κομπλεξ οσα εχουμε ολοι οι υπολοιποι μαζι. Εκει που γραφει κατι και σκεφτεσαι "αυτο κερδισε τον τιτλο της παπαργιας του 2023" στο επομενο ποστακι καταφερνει να ξεπερασει τον εαυτο του και ξανασκεφτεσαι παλι το ιδιο. Α Χ Α Σ Τ Ο Σ :metalo:

Δεν ξέρω αν το φόρουμ μας έχει mute ,αν έχει μπορεις να με αποκλείσεις

Τα περί παλικάρι ,άσχετος , και κόμπλεξ στα επιστρέφω και τα γράφω στα sidepods μου όπως και αξίζει σε άτομα που επιτίθενται χωρις να γνωρίζουν κάποιον

Δεν περιμενω βέβαια επίπεδο , ήταν προβλέψιμο ότι καποιος αμόρφωτος χωριάτης στόκος θα έκανε αυτά τα σχόλια

Καλή επιστροφή στην τριτοκοσμική σου γειτονιά
Τα φιλια μου .

ΥΓ . Όταν επιτίθεσαι έτσι σε κάποιον δεν είναι ποτε αργά να επισκεφτείς ειδικό , έχω πολλους συναδέλφους να σου προτείνω αλλά καλύτερα πήγαινε σε πανηγύρι να νιωσεις όμορφα ,μην χαλάσεις τα χρήματα σε γιατρούς και αυτοβελτίωση , τσαμπα κόπος
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#839578 Δε θα αραδιασω καμποσα μαργαριταρια που εχεις πεταξει κατα καιρους... Αλλα προσεχως θα σε παιξω στενο μαρκαρισμα οποτε μαζεψου και θινκ τουαις πριν ποσταρεις :s_devil

Θα θυμισω απλα στους υπολοιπους χρηστες οτι εισαι αυτος που ελεγε "ρατσιστικο θεσμο" την Φ1 επειδη ΣΩΣΤΑ τιμωρησε το Λουη στο Σπα. ΤΡΑΓΙΚΟΣ μονο που το σκεφτηκες και απαραδεκτος που το ξεστομισες κιολας.

Και επισης ο χρηστης που εχει χαρακτηρισει 8777 φορες το Ρασσελ σα κουλο. Κουλος ενας οδηγος που κερδισε περσι το Λουη σχετικα καθαρα και φετος που χανει σε ποντους τον κερδιζει 9-8 σκορ σε κουαλι το Λουη. Οχι πως αυτα σημαινουν οτι ειναι καλυτερος απο το Λουη φυσικα (εχει ψωμια ακομα για να αποδειξει το ποσο καλος ειναι) αλλα μονο ενας εμπαθης θα χαρακτηριζε σε καθε ποστακι του σαν κουλο το Ρασσελ.

Οσο για το χθεσινο ποστακι σου δε χρειαζεται και πολυ αναλυση. Ολοι οι χρηστες (εδω μεσα και στο νετ γενικα)... ακομα κι ο ιδιος ο Λουης παραδεχτηκε ποιος εκανε το λαθος. Κι εσυ ελεγες παλι τα εντελως αντιθετα και μαλιστα με ειρωνικο στυλακι.

Την επομενη φορα θα φροντισω να αποδειξω ποσο αστεια ειναι η αποψη σου με πιο ευγενικο τροπο. Σορρυ για το χοντροκομμενο χθεσινο ποστακι μου. Φιλια κι απο μενα!
Άβαταρ μέλους
By g8777
mikeerfol έγραψε:
g8777 έγραψε:...

Πού να τρεχε και σε καμία πιο αργή ομάδα όπου θα είχε συνέχεια μάχες :shifty: :lipsealed:

Να δουμε πως θα διαχειριζοταν κατι gp2 engine και κατι στρατηγικες Αμπου Νταμπι 2010 λες ε; Πφφφφ

Βεβαια ο τυπος οδηγουσε για τους πυραυλους της Μερκ και ελεγε

I need more power man ....και ξεκαρδιζοντουσαν τα κερμπς. χρμπφφφφ

Ελα μην τα θυμομαστε τωρα αυτα. φςςςςςςςςςςς

Καλα θα το πω και αυτο.Γκρμπφ!

Γερμανια 2007.Βροχη....χαμος στην 1η στροφη ολοι φευγουν εξω...aqua planning :vava:

Να και ο Χαμιλτον :s_sarcastic ...Και ξαφνικα τσουπ ο γερανος ερχεται και τον ξανα βαζει μεσα στην πιστα (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ!!!!1111!!!!! ). Δεν ειχε/εχει ξανα γινει αυτο. Τι βυσμα ειχε ρε σεις :whistlink:Σζγκαγργκ!! ...Βεβαια οκ. Η πορεια του δικαιωσε τις προσδοκιες. :shifty:

Ενας μεγαλος οδηγος που παντα ειχε μονοθεσιο για νικη και τιτλους. (Σχεδον) Χρεμπφ!!

Ακομα και το 2009 πουθ ειχε φαει γυρο απο τον Μπατον στο Μπαχρειν :s_empathy , νικησε και εκεινη την χρονια., Πρρρρρ

Καλα σταματαω, θα παθω τιποτα απο το σφιξιμο μου φαινεται :vava:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
BARHonda έγραψε:

Να σαι καλά ρε g που κάνεις και τον αντίλογο

Αυτά μπορούμε να τα κάνουμε στίκι σε κάθε νέο τόπικ F1?

Δυσκολο. Πιο ευκολο να κανουμε τον g στικι σε καθε τοπικο :lol: :lol: