Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#839526 iPhone 13 σφραγισμένο με απόδειξη, εγγύηση κλπ
Βάλε αγγελίες insomnia
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#839527 Γιωργη εχω ενα φθηνο ξαομι των 120 ευρω,και ειναι για να το δωσεις σε κανα παιδακι μεχρι 5 ετων για να παιζει.Αργο,κολληματα συνεχως= για πεταμα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Εχουν αρχισει τα παιδια και βγαινουν καμια βολτα με τους φιλους τους εδω κοντα στη γειτονια, αλλα βγαζω χοντρες φρικες οση ωρα λειπουν :lipsealed:

Το πλανο ελεγε να τους παρω κανενα αξιοπρεπες τηλεφωνακι του χρονου (για Σαμμυ Α34 λεγαμε), αλλα με βλεπω να τους παιρνω τιποτα φθηνοτερο τωρα για να μπορω να ξερω που ειναι ανα πασα στιγμη μεσω GPS.

Το κακο ειναι οτι εχει αρχισει και με τρωει παλι η γνωστη μ@λακια μου. Ξεκινησα με 1 φιλτρο μεχρι 80€ στο Σκρουτζ, μετα το ανεβασα στα 100€, μετα στα 120€ και μετα προσθεσα κι αλλο φιλτρο με 4GB RAM.

Μεχρι στιγμης μου/μας εχει γυαλισει αυτο που δειχνει καλο σε χαρακτηριστικα/κριτικες και ειναι και του 2023:

https://www.skroutz.gr/s/40775977/Xiaom ... -Gray.html

Βοηθεια πριν αρχισω να προσθετω κι αλλα φιλτρα :help:

Οχι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:Γιωργη εχω ενα φθηνο ξαομι των 120 ευρω,και ειναι για να το δωσεις σε κανα παιδακι μεχρι 5 ετων για να παιζει.Αργο,κολληματα συνεχως= για πεταμα.

bill33 έγραψε:Οχι.

Πφφφ αυτα ειναι που δεν ηθελα να ακουσω :s_sad

Τωρα εχω αρχιζει και κραζω στη γυναικα μου τον αδερφο της. Πως σαν καλος θειος πρεπει να τσονταρει κανενα 50αρικο στο καθε ανηψι του. Δε θα τα παρει και μαζι του της λεω. Το χρημα πρεπει να αλλαζει χερια για να μη μουχλιαζει. Μεχρι οτι με σφαξανε στην προικα της πεταξα παλι. Αν πιασει το κολπο θα ανεβει το πατσετ στα κοντα :shifty:

Αυτο που περιπλεκει τα πραγματα ειναι οτι τα εχει παιξει εντελως το δικο μου και δε βγαζει ουτε μιση μερα η μπαταρια. Και προσεχως που περιμενω κατι λεφτακια ειναι πολυ πιθανο να παρω κανενα τουμπανο. Καλα ειναι να παρω τιποτα στα παιδια νωριτερα γιατι αν ακουσουνε πως παιζουν λεφτα για ξοδεμα και δουνε και τη δικια μου την αγορα, θα εχω προβλημα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Εχουν αρχισει τα παιδια και βγαινουν καμια βολτα με τους φιλους τους εδω κοντα στη γειτονια, αλλα βγαζω χοντρες φρικες οση ωρα λειπουν :lipsealed:

Το πλανο ελεγε να τους παρω κανενα αξιοπρεπες τηλεφωνακι του χρονου (για Σαμμυ Α34 λεγαμε), αλλα με βλεπω να τους παιρνω τιποτα φθηνοτερο τωρα για να μπορω να ξερω που ειναι ανα πασα στιγμη μεσω GPS.

Το κακο ειναι οτι εχει αρχισει και με τρωει παλι η γνωστη μ@λακια μου. Ξεκινησα με 1 φιλτρο μεχρι 80€ στο Σκρουτζ, μετα το ανεβασα στα 100€, μετα στα 120€ και μετα προσθεσα κι αλλο φιλτρο με 4GB RAM.

Μεχρι στιγμης μου/μας εχει γυαλισει αυτο που δειχνει καλο σε χαρακτηριστικα/κριτικες και ειναι και του 2023:

Μια χαρά είναι, αλλά ηλικία των παιδιών;

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:

Μια χαρά είναι, αλλά ηλικία των παιδιών;

.

11+ χρονωνε. Τωρα που τους ειπα "μαπα το Ξιαομι συνεχιζουμε το ψαξιμο" αντε να τους πω "τελικα ειπε ο Νικολαος οτι ειναι καλο" :shifty:

Εδω ειπα στο κωλοπαιδο το γιο μου "τελικα το Μοτορολα G32 που πηραμε στη γιαγια ειναι τρομερο για τα λεφτα του" και μου απαντησε "σιγα μην παρω εγω το ιδιο τηλεφωνο με τη γιαγια". Ηθελα να 'ξερα σε ποιον πστη εμοιασε αυτο το παιδι :s_mad

Αυτο του Σαξονα λεει τιποτα? :hmmm:

Βασικα ακομα περιμενω να δω τι θα γινει με τον κουνιαδο μου μπας και ανεβει το πατσετ στο 200αρι για το καθε παιδι :s_cool
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#839548 Αν είναι 11+ δεν κάνει.
Θα σου πουν αυτά τι θέλουν ειδικά μόλις τους πεις τι θες να πάρεις εσύ

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:Αν είναι 11+ δεν κάνει.

.

Ντρεπομαι και να πω την κουβεντα που ειχα με το γιο μου μολις τωρα :s_cry

Βασικα το παιδι την εχει ψωνισει απο μικρο. Οπως μου ελεγε ο πατερας μου οταν του ζητουσα κατι μικρος, "νομιζει οτι ειναι το παιδι του Μποδοσακη". Απο 5 χρονωνε μου εχει βγει ελαττωματικο και θελει ΑηΦον. Εδω και ποσα χρονια προσπαθω να του εξηγησω τι εστι VFM και η απαντηση του ειναι "ειδικα εσυ που αρεσει η φιγουρα εισαι μονο για ΑηΦον γιατι μονο αυτα ξεχωριζουν. Ολα τα αλλα ειναι ιδια".

Τωρα βεβαια ξερει οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο τρισεκατομμυριο για ΑηΦον αλλα παλι κολπα μου κανει...
- Σιγα μην παρω ιδιο με τη γιαγια.
- Τι Ποκο ρε που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους.
- Αν παρεις εσυ το Σ23 κι εγω Σαμυ θα παρω εστω και κανενα φτηνο.

Τοχριστοτουγιαπαιδι :s_mad
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:
Asimov έγραψε:iPhone 13 σφραγισμένο με απόδειξη, εγγύηση κλπ
Βάλε αγγελίες insomnia

:lol:

ΟΛ ΡΑΙΤΥ ΔΕΝ. :superman:

730 euros πήρα τον Μάρτιο για τη :inlove: το 14άρι από αγγελία στο Insomnia. Το τελεύταιο τότε μοντέλο.
Σφραγισμένο, αγορασμένο από amazon.de.
Κάτι πιτσιρικάδες φοιτητές το έδιναν, το ειχαν πάρει με αποφορολόγηση μέσω του μπαμπά.
Επικοινωνία μέσω του insomnia, μου στειλε τον σειριακό, το τσέκαρα στο site της Apple ότι είναι κουτάτο και Ευρωπαϊκό.
Συνάντηση από κοντά, ανοίγεις τσεκάρεις, βάζεις τη SIM σου. ;Όλα κομπλέ. Καληνύχτα.
Απλά θέλει λίγη υπομονή να πετύχεις την κατάλληλη αγγελία.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#839560 Ακριβώς

Πχ https://www.insomnia.gr/classifieds/ite ... %B5128-gb/

Πριν από μια εβδομάδα το ειχε 670 σε διαφορα χρώματα στο Amazon.de. Υποθέτω πέφτει και πιο κάτω συχνά-πυκνά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:

.

Βασικα το παιδι την εχει ψωνισει απο μικρο. Οπως μου ελεγε ο πατερας μου οταν του ζητουσα κατι μικρος, "νομιζει οτι ειναι το παιδι του Μποδοσακη". Απο 5 χρονωνε μου εχει βγει ελαττωματικο και θελει ΑηΦον. Εδω και ποσα χρονια προσπαθω να του εξηγησω τι εστι VFM και η απαντηση του ειναι "ειδικα εσυ που αρεσει η φιγουρα εισαι μονο για ΑηΦον γιατι μονο αυτα ξεχωριζουν. Ολα τα αλλα ειναι ιδια".

Τωρα βεβαια ξερει οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο τρισεκατομμυριο για ΑηΦον αλλα παλι κολπα μου κανει...

Βρήκε να μοιάσει ρε το παιδί..
Κοίτα αφού περιμένεις λεφτά κράτα την επιδότηση του θείου βάλε και κάτι παραπάνω και βουρ.
Αφού στο τέλος θα υποκύψεις..

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#839563 Αγγελία στο ινσομνια= τιμή του κινητού στην αγορά.

ΟΛ

ΡΑΙΤΥ

ΔΕΝ.

Σαν να πας για σέρβις σε Μαστρο Μήτσο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:

.

Δύο νεφρά δεν έχεις;Το ένα θα πάει υπέρ άιφον.