Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#839432 Λιγη ντροπη ρε Γιωργη, οι ανθρωποι ηταν αμαχοι και τους περασαν απο μηχανη κιμα, και ερχεσαι να κατουρησεις στον ταφο τους.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#839434 Ο George_Prix λέει πως όποιος έτρεξε να σωθεί από την αρχή όταν έμαθε τι παίζει, παίζει και να σώθηκε. Όποιος έμεινε για να παρτάρει, βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, όπως λέει και ο σοφός λαός μας.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mirage έγραψε:Εξακολουθώ να είμαι ήρεμος εσύ κλασσικα ανεβάζεις rpm.

Οτι ανεβαζω στροφες γρηγορα ειναι γεγονος. Ενα απο τα πολλα κουσουρια μου :s_sad

Αλλα παντα υπαρχει λογος-τσιγκλιμα-τρολλια για να ανεβασω στροφες. Δεν ξυπναω κανενα πρωινο σκεπτομενος "δεν ειμαι στα καλα μου ας αρπαχτω με καποιον σημερα".

Εσενα στο ειπα το παραπονο μου. Αυτο το "Πες κι άλλα για τους Εβραίους μη ντρέπεσαι." μου φανηκε πολυ προβοκατορικο.

Στη συνεχεια μου την πεσατε διαφοροι γιατι μου εκανε εντυπωση η απαθεια τους που χορευανε και τραβουσαν βιντεακια. Με γνωμονα οτι ηταν χιλιαδες ατομα στο φεστιβαλ και πεθαναν "μονο" 260 (το "μονο" παει προφανως αναλογικα με το πολυ μεγαλυτερο συνολο) κι επισης με βαση το τελευταιο στοιχειο που ειπε η κυρια ( :inlove: ) για 2-3 ωρες καθυστερηση που συνεχιζαν να παρταρουν, βγαινω αληθινος. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ενα μερος των παρευρισκομενων εκτιμησε πολυ λανθασμενα την κατασταση που επικρατουσε.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μισό, γιατί μάλλον κάτι δεν περνάει σωστά εδώ. Το συμπέρασμα σου είναι ότι αυτοί φταίνε που πέθαναν;

Απο ψηφοφορο της ΝΔ δε μου κανει εντυπωση αυτο το βλακωδες σχολιο :s_no

g8777 έγραψε:Λιγη ντροπη ρε Γιωργη, οι ανθρωποι ηταν αμαχοι και τους περασαν απο μηχανη κιμα, και ερχεσαι να κατουρησεις στον ταφο τους.

Αλλα εσυ ωρε Τζι μην ξηγιεσαι ετσι επειδη ειπαμε μια κουβεντα παραπανω χθες :x

Απλα μου εκανε εντυπωση η απαθεια τους, ο χορος που ριχνανε και τα βιντεακια που τραβουσαν και το ανεφερα. ΜΑΚΑΡΙ να συνεχιζανε το παρτυ τους και να μην ξεκινουσε καν ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ πολεμος.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#839438 Βλέπω ότι το Ισραήλ ανακοινώνει την "πλήρη πολιορκία" της λωρίδας της Γάζας και την αποκοπή της από δίκτυα διανομής ύδρευσης, ηλεκτρικής ενέργειας και τροφής.

Φυσικά αυτό είναι έγκλημα πολέμου (βλ. 8(2)(b)(xxv) του Καταστατικού της Ρώμης*), αλλά ας συγκρίνουμε την επ' αυτού αντίδραση των δυτικών πολιτικών (και ΜΜΕ) [= "αναγνωρίζουμε πλήρως το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα"] σε σχέση με τα όσα λέγονταν και γράφονταν όταν άλλη, λιγότερο αρεστή χώρα, επιτίθετο σε δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας...

είπαμε, η ιστορία και το κυρίαρχο αφήγημα γράφεται πάντα από τους 'δυνατούς'....

κρίμα τον κοσμάκη που πέθανε και θα πεθάνει και από τις δύο πλευρές, δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
*Με πρόθεση χρήση της λιμοκτονίας του αμάχου πληθυσμού ως μεθόδου πολέμου με την αποστέρηση του από αντικείμενα απαραίτητα για την επιβίωση του, συμπεριλαμβανομένης και της εσκεμμένης παρεμπόδισης της παροχής προμηθειών, όπως αυτή προβλέπεται από τις Συμβάσεις της Γενεύης.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Ο George_Prix λέει πως όποιος έτρεξε να σωθεί από την αρχή όταν έμαθε τι παίζει, παίζει και να σώθηκε. Όποιος έμεινε για να παρτάρει, βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

Για ξανακοιτα το καλυτερα αυτο που εγραψε.

Γιωργη.

Ω ΓΙΩΡΓΗ :adminpower:

Τι θες τωρα; Να με κανεις να συμφωνησω με Προφεσορ και να σχαθω την ιδια μου την υπαρξη;

Αυτο θες; :x
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
ArrowsFA1 έγραψε:Βλέπω ότι το Ισραήλ ανακοινώνει την "πλήρη πολιορκία" της λωρίδας της Γάζας και την αποκοπή της από δίκτυα διανομής ύδρευσης, ηλεκτρικής ενέργειας και τροφής.

Φυσικά αυτό είναι έγκλημα πολέμου (βλ. 8(2)(b)(xxv) του Καταστατικού της Ρώμης*),
*Με πρόθεση χρήση της λιμοκτονίας του αμάχου πληθυσμού ως μεθόδου πολέμου με την αποστέρηση του από αντικείμενα απαραίτητα για την επιβίωση του, συμπεριλαμβανομένης και της εσκεμμένης παρεμπόδισης της παροχής προμηθειών, όπως αυτή προβλέπεται από τις Συμβάσεις της Γενεύης.

Message killed[Admin]
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#839453 Τώρα, περιμένω να δω αν οι συνήθεις ύποπτοι θα κάνουν αναφορά στο παραπάνω ποστ. Κάτι μου λέει πως θα περιμένω πολύ.
Κάποιοι ως γνωστόν είναι κήνσορες της νομιμότητας και της ηθικής, αλλά μόνον με όσους δεν συμφωνούν τα πιστεύω τους. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ο George_Prix λέει πως όποιος έτρεξε να σωθεί από την αρχή όταν έμαθε τι παίζει, παίζει και να σώθηκε. Όποιος έμεινε για να παρτάρει, βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

Για ξανακοιτα το καλυτερα αυτο που εγραψε.

Γιωργη.

Ω ΓΙΩΡΓΗ :adminpower:

Τι θες τωρα; Να με κανεις να συμφωνησω με Προφεσορ και να σχαθω την ιδια μου την υπαρξη;

Αυτο θες; :x

Το κοίταξα. Και είδα αυτό που έγραψα. Προφανώς και τα θύματα δεν φταίνε, προφανώς επίσης κάποιοι ήταν πιο σοβαροί και γλίτωσαν, ενώ οι άλλοι υποτίμησαν μια κατάσταση. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά θα είναι.
ArrowsFA1 έγραψε:Βλέπω ότι το Ισραήλ ανακοινώνει την "πλήρη πολιορκία" της λωρίδας της Γάζας και την αποκοπή της από δίκτυα διανομής ύδρευσης, ηλεκτρικής ενέργειας και τροφής.

Φυσικά αυτό είναι έγκλημα πολέμου (βλ. 8(2)(b)(xxv) του Καταστατικού της Ρώμης*), αλλά ας συγκρίνουμε την επ' αυτού αντίδραση των δυτικών πολιτικών (και ΜΜΕ) [= "αναγνωρίζουμε πλήρως το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα"] σε σχέση με τα όσα λέγονταν και γράφονταν όταν άλλη, λιγότερο αρεστή χώρα, επιτίθετο σε δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας...

είπαμε, η ιστορία και το κυρίαρχο αφήγημα γράφεται πάντα από τους 'δυνατούς'....

κρίμα τον κοσμάκη που πέθανε και θα πεθάνει και από τις δύο πλευρές, δεν έχω τίποτα άλλο να πω.

Όπως βλέπεις, κάποιοι το Διεθνές Δίκαιο το τηρούν κατά πώς τους βολεύει. Είναι αυτοί που είναι αναφανδόν με την Ουκρανία (κι εγώ μαζί τους, αυτή είναι το θύμα), αλλά επίσης ΑΠΟΛΥΤΩΣ με το Ισραήλ. Το οποίο Ισραήλ, από την... νόμιμη άμυνα, πέρασε απευθείας σε εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων.
:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
MONMAN έγραψε:

Φυσικά αυτό είναι έγκλημα πολέμου (βλ. 8(2)(b)(xxv) του Καταστατικού της Ρώμης*),

Δεν υπάρχει κανένας άμαχος εκει μέσα , απο την ώρα που περπατάνε και μιλάνε άντρες γυναίκες, παιδιά και γέροι , αγράμματοι και προφέσορες Αλλαχ Αχμπαρ και πως θα μηχανευθούνε τρόπους να σκοτώσουνε δυτικούς και Εβραίους η μόνη τους έγνοια ...

Οπως επισης δεν ειναι κανενας αμαχος στο Ισραηλ. Διαβασα οτι θα δωσουν οπλα σε ΟΛΟΥΣ οσους δεν εχουν θεματα με το νομο και δεν εχουν ψυχιατρικα προβληματα.

LICENCE TO KILL οποιον μιλαει Αραβικα δηλαδη :s_yes
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#839457 Να πούμε όλα τα παιδάκια μαζί ένα ΜΤΚΓΜΣ να αλλάξουμε θέμα και να αφήσουμε αθώα και ανυποψίαστα θύματα μεσαιωνικής κτηνωδίας στην ησυχία τους;
Άβαταρ μέλους
By Arrow
George_Prix έγραψε:
mirage έγραψε:Παντα ήρεμος είμαι.

Το πρωτο σημαδι που εδωσες για απωλεια της ψυχραιμιας σου ηταν το εξης ξυπνιτζιδικο σχολιο:

mirage έγραψε:Πες κι άλλα για τους Εβραίους μη ντρέπεσαι.

Λογικα δε σου εδωσα την αισχρη απαντηση που ειχες κατα νου και το συνεχισες το θεμα μπας και με "πιασεις" απο αλλου για ρατσιστη... δολοφονο... τρομοκρατη... χαζο... κτλ

Δες τωρα την ξυπνια/γρηγορη τη γυναικαρα ποσο ωραια τα λεει. Εγω εφυγα πρωτη και εζησα. Ηταν αλλοι αργοι στο μυαλο και στην οδηγηση που χτενιζαν το μνι τους 2-3 ωρες εκει μεσα και πινανε ξιδια-μπαφους χορευοντας και τραβωντας βιντεακια και δυστυχως πεθαναν.

https://twitter.com/SBSNews/status/1711245103799693319

Δεν λέει η κοπέλα αυτό που νομίζεις ότι λέει. Κατάφερε να βγει από τα χωράφια γρήγορα λέει σε αντίθεση με άλλους που προφανώς ήταν σε διασπορά αφού το έδαφος δεν έδινε κάλυψη και οι Χαμασιτες αλωνιζαν.

Δεν είναι δύσκολο να αυξήσεις την αντιληπτική σου ικανότητα, απλά η πλημμύρα των χαζο ποστ σου σε εμποδίζει να συγκεντρωθεις.

Sent from hell
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#839459 ΧαιΦαι ευχαριστω που αναφερεις το αυτονοητο!

Παιδες προφανως δε χαρηκα με το σκεπτικο "παρτυ θελανε, καλα να παθουν". Ε Λ Ε Ο C :protest:

Σταθηκα απλα σε μια αντιδραση που θεωρησα λανθασμενη. Σα να δουμε καποιον στην F1 να κανει λαθος και να πουμε "εδω εκανε λαθος ο ταδε οδηγος". Μπορει το λαθος να καταληξει σε τετακε ή μπορει ακομα και να πεθανει απο αυτο το λαθος. Το οτι επισημαναμε το λαθος σημαινει ασεβεια προς το νεκρο δηλαδη? Ε Λ Ε Ο C :protest: