https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
mirage έγραψε:Εξακολουθώ να είμαι ήρεμος εσύ κλασσικα ανεβάζεις rpm.
) για 2-3 ωρες καθυστερηση που συνεχιζαν να παρταρουν, βγαινω αληθινος. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ενα μερος των παρευρισκομενων εκτιμησε πολυ λανθασμενα την κατασταση που επικρατουσε.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μισό, γιατί μάλλον κάτι δεν περνάει σωστά εδώ. Το συμπέρασμα σου είναι ότι αυτοί φταίνε που πέθαναν;
g8777 έγραψε:Λιγη ντροπη ρε Γιωργη, οι ανθρωποι ηταν αμαχοι και τους περασαν απο μηχανη κιμα, και ερχεσαι να κατουρησεις στον ταφο τους.
*Με πρόθεση χρήση της λιμοκτονίας του αμάχου πληθυσμού ως μεθόδου πολέμου με την αποστέρηση του από αντικείμενα απαραίτητα για την επιβίωση του, συμπεριλαμβανομένης και της εσκεμμένης παρεμπόδισης της παροχής προμηθειών, όπως αυτή προβλέπεται από τις Συμβάσεις της Γενεύης.
Anonymous Founder έγραψε:Ο George_Prix λέει πως όποιος έτρεξε να σωθεί από την αρχή όταν έμαθε τι παίζει, παίζει και να σώθηκε. Όποιος έμεινε για να παρτάρει, βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, όπως λέει και ο σοφός λαός μας.
ArrowsFA1 έγραψε:Βλέπω ότι το Ισραήλ ανακοινώνει την "πλήρη πολιορκία" της λωρίδας της Γάζας και την αποκοπή της από δίκτυα διανομής ύδρευσης, ηλεκτρικής ενέργειας και τροφής.
Φυσικά αυτό είναι έγκλημα πολέμου (βλ. 8(2)(b)(xxv) του Καταστατικού της Ρώμης*),*Με πρόθεση χρήση της λιμοκτονίας του αμάχου πληθυσμού ως μεθόδου πολέμου με την αποστέρηση του από αντικείμενα απαραίτητα για την επιβίωση του, συμπεριλαμβανομένης και της εσκεμμένης παρεμπόδισης της παροχής προμηθειών, όπως αυτή προβλέπεται από τις Συμβάσεις της Γενεύης.
g8777 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Ο George_Prix λέει πως όποιος έτρεξε να σωθεί από την αρχή όταν έμαθε τι παίζει, παίζει και να σώθηκε. Όποιος έμεινε για να παρτάρει, βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, όπως λέει και ο σοφός λαός μας.
Για ξανακοιτα το καλυτερα αυτο που εγραψε.
Γιωργη.
Ω ΓΙΩΡΓΗ![]()
Τι θες τωρα; Να με κανεις να συμφωνησω με Προφεσορ και να σχαθω την ιδια μου την υπαρξη;
Αυτο θες;
ArrowsFA1 έγραψε:Βλέπω ότι το Ισραήλ ανακοινώνει την "πλήρη πολιορκία" της λωρίδας της Γάζας και την αποκοπή της από δίκτυα διανομής ύδρευσης, ηλεκτρικής ενέργειας και τροφής.
Φυσικά αυτό είναι έγκλημα πολέμου (βλ. 8(2)(b)(xxv) του Καταστατικού της Ρώμης*), αλλά ας συγκρίνουμε την επ' αυτού αντίδραση των δυτικών πολιτικών (και ΜΜΕ) [= "αναγνωρίζουμε πλήρως το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα"] σε σχέση με τα όσα λέγονταν και γράφονταν όταν άλλη, λιγότερο αρεστή χώρα, επιτίθετο σε δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας...
είπαμε, η ιστορία και το κυρίαρχο αφήγημα γράφεται πάντα από τους 'δυνατούς'....
κρίμα τον κοσμάκη που πέθανε και θα πεθάνει και από τις δύο πλευρές, δεν έχω τίποτα άλλο να πω.*Με πρόθεση χρήση της λιμοκτονίας του αμάχου πληθυσμού ως μεθόδου πολέμου με την αποστέρηση του από αντικείμενα απαραίτητα για την επιβίωση του, συμπεριλαμβανομένης και της εσκεμμένης παρεμπόδισης της παροχής προμηθειών, όπως αυτή προβλέπεται από τις Συμβάσεις της Γενεύης.
MONMAN έγραψε:ArrowsFA1 έγραψε:Βλέπω ότι το Ισραήλ ανακοινώνει την "πλήρη πολιορκία" της λωρίδας της Γάζας και την αποκοπή της από δίκτυα διανομής ύδρευσης, ηλεκτρικής ενέργειας και τροφής.
Φυσικά αυτό είναι έγκλημα πολέμου (βλ. 8(2)(b)(xxv) του Καταστατικού της Ρώμης*),*Με πρόθεση χρήση της λιμοκτονίας του αμάχου πληθυσμού ως μεθόδου πολέμου με την αποστέρηση του από αντικείμενα απαραίτητα για την επιβίωση του, συμπεριλαμβανομένης και της εσκεμμένης παρεμπόδισης της παροχής προμηθειών, όπως αυτή προβλέπεται από τις Συμβάσεις της Γενεύης.
Δεν υπάρχει κανένας άμαχος εκει μέσα , απο την ώρα που περπατάνε και μιλάνε άντρες γυναίκες, παιδιά και γέροι , αγράμματοι και προφέσορες Αλλαχ Αχμπαρ και πως θα μηχανευθούνε τρόπους να σκοτώσουνε δυτικούς και Εβραίους η μόνη τους έγνοια ...
George_Prix έγραψε:mirage έγραψε:Παντα ήρεμος είμαι.
Το πρωτο σημαδι που εδωσες για απωλεια της ψυχραιμιας σου ηταν το εξης ξυπνιτζιδικο σχολιο:mirage έγραψε:Πες κι άλλα για τους Εβραίους μη ντρέπεσαι.
Λογικα δε σου εδωσα την αισχρη απαντηση που ειχες κατα νου και το συνεχισες το θεμα μπας και με "πιασεις" απο αλλου για ρατσιστη... δολοφονο... τρομοκρατη... χαζο... κτλ
Δες τωρα την ξυπνια/γρηγορη τη γυναικαρα ποσο ωραια τα λεει. Εγω εφυγα πρωτη και εζησα. Ηταν αλλοι αργοι στο μυαλο και στην οδηγηση που χτενιζαν το μνι τους 2-3 ωρες εκει μεσα και πινανε ξιδια-μπαφους χορευοντας και τραβωντας βιντεακια και δυστυχως πεθαναν.
https://twitter.com/SBSNews/status/1711245103799693319
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]