George_Prix έγραψε:
Εγω αν ημουν σε εμπολεμη ζωνη και εβλεπα τον ουρανο να σκοτεινιαζει απο αλεξιπτωτα δε θα χορευα παντως... Θα εμπαινα στο αμαξι μου και θα το τελικιαζα προς την αντιθετη κατευθυνση.
Λαγός λοιπόν του φευγάτου η μάνα
εγω θα τελίκιαζα κατα πάνω τους αφού έβαζα χαρτοταινία στην κάμερα μην αρχίζει να φρενάρει απο μόνο του
Δηλαδή δε θα έκανες οτι έκαναν οι Κρητικοί στην Μάχη της Κρήτης οταν σκοτείνιασε ο ουρανός απο αλεξίπτωτα , αρε με απογοητεύεις νόμιζα οτι είσαι no fear
MONMAN έγραψε:εγω θα τελίκιαζα κατα πάνω τους αφού έβαζα χαρτοταινία στην κάμερα μην αρχίζει να φρενάρει απο μόνο του![]()
Αν κρινω απο τις αντιδρασεις σου στην υπερβολικη ταχυτητα, παιζω τα ρεστα μου οτι ποτε δεν εχεις τελικιασει οχημα στη ζωη σου, ουτε καν ποδηλατο.
MONMAN έγραψε:Δηλαδή δε θα έκανες οτι έκαναν οι Κρητικοί στην Μάχη της Κρήτης οταν σκοτείνιασε ο ουρανός απο αλεξίπτωτα , αρε με απογοητεύεις νόμιζα οτι είσαι no fear
Οι Κρητικοι ειχαν τουλαχιστον ξιφολογχες για να πολεμησουν.
Αν καποιο παιδακι με το 5φυλλο στο χερι προσπαθησει να κερδισει τους ανταρτες της Χαμας, ειναι απλα χαζο παιδι χαρα γεματο. Κι ακομα πιο χαζο παιδι, ειναι αυτο που συνεχιζει να χορευει και να τραβαει βιντεο.
Κατα τα αλλα χαιρομαι που καταλαβες οτι με τα συγκεκριμενα αβαταρ/υπογραφη εισαι ο τελευταιος εδω μεσα που μπορει να κανει κυρηγμα για σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη και απλα αρκεστηκες να το παιξεις γενναιος αντρας για να περισωσεις οτι μπορεις.
kostis20 έγραψε:Εγω μετα απο αυτό δε βλέπω επιστροφή. Τουλάχιστον για τα επόμενα 20 χρόνια. Ειλικρινά δε νομίζω ότι είχαν κανενα συμφέρον να γίνει αυτο τώρα...Και να δουμε που θα οδηγήσει.
Δυστυχως δειχνει να τραβαει πολυ αυτη η ιστορια. Και πολυ φοβαμαι μη γενικευτει ο πολεμος στην περιοχη, γιατι ηδη καμποσοι γειτονες οπως ο Λιβανος και το Ιραν δηλωσαν ανοιχτη στηριξη στη Χαμας. Οπως και οι Τουρκοι επισης θα βοηθησουν, εστω και στο παρασκηνιο. Πιθανον κι αλλοι ομοθρησκοι γειτονες...
Κι οπως ολοι ξερουμε δεν υπαρχουν κερδισμενοι σε εναν πολεμο. Μονο χαμενοι
Το Ιράν είναι γνωστό πως ειναι πίσω από την Χαμάς. Η Τουρκία το παίζει κλασσικα διπλό ταμπλό όπως και στον Α και Β ΠΠ. Δεν τους έχω βεβαια για ηλιθιους.
mirage έγραψε:Εγώ περιμένω να μας εξηγήσει τι ακριβως εννοεί ο ίδιος.Έβαλε και αποσιωπητικά πιο κάτω άρα κάτι υπονοεί να προσθεσω
Sent from hell
Serf έγραψε:Φαντάζομαι ότι ο Γιώργος-δώρο εννοεί τη Χεζμπολάχ, όχι το επίσημο κράτος του Λιβάνου.
Προφανως τη Χεζμπολαχ εννοω. Λαθος εκ παραδρομης. Τωρα μπορει να ηρεμησει ο Μιραζ που ζητουσε απεγνωσμενα την εξηγηση
George_Prix έγραψε:PaNick67 έγραψε:George_Prix έγραψε:Βρε Γεώργιε,δεν είναι σταρχιδισμος. Είναι αιφνιδιασμός. Είναι η έναρξη της επίθεσης και αφού αιφνιδιάστηκαν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, οι πολίτες θα έκαναν τί;red_monster έγραψε:Είναι προφανές ότι φταίνε αυτοί οι νεολαίοι που πίνουν τα 5φυλλα σαν τις σαύρες !
Δεν τους εριξε κανενας ευθυνη ρε φιλε. Απλα καυτηριασα τον εντυπωσιακο για την περιπτωση σταρχιδισμο που δειχνουν...
.
Εγω αν ημουν σε εμπολεμη ζωνη και εβλεπα τον ουρανο να σκοτεινιαζει απο αλεξιπτωτα δε θα χορευα παντως... Θα εμπαινα στο αμαξι μου και θα το τελικιαζα προς την αντιθετη κατευθυνση.
Αν ήσουν 18 χρόνων και παρταρες στη Συμη ενώ απο πάνω σου ξεκίναγαν να πετανε ανεμόπτερα θα έμπαινες στο αυτοκίνητο και θα έφευγες ;

red_monster έγραψε:George_Prix έγραψε:PaNick67 έγραψε:George_Prix έγραψε:Βρε Γεώργιε,δεν είναι σταρχιδισμος. Είναι αιφνιδιασμός. Είναι η έναρξη της επίθεσης και αφού αιφνιδιάστηκαν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, οι πολίτες θα έκαναν τί;red_monster έγραψε:Είναι προφανές ότι φταίνε αυτοί οι νεολαίοι που πίνουν τα 5φυλλα σαν τις σαύρες !
Δεν τους εριξε κανενας ευθυνη ρε φιλε. Απλα καυτηριασα τον εντυπωσιακο για την περιπτωση σταρχιδισμο που δειχνουν...
.
Αν ήσουν 18 χρόνων και παρταρες στη Συμη ενώ απο πάνω σου ξεκίναγαν να πετανε ανεμόπτερα θα έμπαινες στο αυτοκίνητο και θα έφευγες ;
Και μονο που συγκρινεις μια εμπολεμη ζωνη με τη Συμη δε θα σου απαντησω καν.

Bertrand Russell
George_Prix έγραψε:Serf έγραψε:Φαντάζομαι ότι ο Γιώργος-δώρο εννοεί τη Χεζμπολάχ, όχι το επίσημο κράτος του Λιβάνου.
Προφανως τη Χεζμπολαχ εννοω. Λαθος εκ παραδρομης. Τωρα μπορει να ηρεμησει ο Μιραζ που ζητουσε απεγνωσμενα την εξηγηση
Προφανώς, ήρεμος ήμουν βεβαια.