Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
ripper έγραψε:Συνοψίζω για να μην χανόμαστε.

Προτάσεις;
1. Να μην βαθμολογείτε με τρεις βαθμούς ο 6ος που τον έχουμε βάλει 5ο. Σκόρ 1-4
2. Να προβλέπουμε most positions gained. Σκόρ 1-0(δεν κατάλαβα να ψήφισε κανείς)
3. Να παίρνουμε έναν βαθμό όταν έχουμε προβλέψει σε μια θέση τον teammate αυτού που τερμάτισε στην θέση αυτή. Σκόρ 2-3
4. Να προβλέπουμε εξάδα. Σκόρ 3-0

Οι δικές μου ψήφοι που τις συνυπολόγισα είναι 1. Λευκό, 2. Ναι 3. Jarno τα θέλει ο ποπός σου :lol: δλδ όχι, 4. Ναι

Παρακαλώ ψηφίστε.

Δεν ξέρω αν υπολόγισες τις δικές μου για το 1 και το 3.
Τις ξαναγράφω.

1. λευκό
2. ΟΧΙ
3. ΟΧΙ
4. Ναι, εφόσον δεν ισχύσει το να παίρνει 3 βαθμούς αυτός που έβαλε 6ο αυτον που τερμάτισε 7ο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Παλιοτερα ειχα πει και για προβλεψη 10αδας..Οπως στην real f1 παιρνουν βαθμο οι 10 γιατι να μην βαζουμε και μεις 10..

οχι :x
αμα περάσει αυτό παραιτούμαι από τη διαχειριστική ομάδα του διαγωνισμού. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#83834 Μη μου εξαπτεσαι..5αδα η 6αδα...οφφ τοπικ
Λιολιος οπτικά βεροια..τον ξέρεις?

< 3
Άβαταρ μέλους
By STK
#83857 Τι θα λεγατε να μετρανε τα 18 καλυτετρα αποτελεσματα μας, σε περιπτωση που καποιος δεν προλαβει σε maximum δυο Grand Prix να δωσει προγνωστικα;
Άβαταρ μέλους
By ripper
#83885 Συνοψίζω:
1. Να μην βαθμολογείτε με τρεις βαθμούς ο 6ος που τον έχουμε βάλει 5ο. Σκόρ 1-11
2. Να προβλέπουμε most positions gained. Σκόρ 2-11
3. Να παίρνουμε έναν βαθμό όταν έχουμε προβλέψει σε μια θέση τον teammate αυτού που τερμάτισε στην θέση αυτή. Σκόρ 2-14
4. Να προβλέπουμε εξάδα. Σκόρ 10-4
5. Να μετράνε τα 18 καλύτερα αποτελέσματα Σκόρ 1-1

Παρατηρήσεις:
-Στο τελευταίο ψηφίζω όχι
-Ο geo κάνει κάτι σαν προτάσεις, κάτι σαν ερωταπαντήσεις, κάτι σαν διάλογο με τον εαυτό του. Αν έχει να κάνει κάποια πρόταση να το πει καθαρά (τι ειν τουτος ρα)
-Οι STK και geo (πάλι αυτός;) έχουν ψηφίσει μόνο σε ένα.

Προτάσεις:
-Επειδή τα τρία πρώτα έχουν χάσει από τα αποδυτήρια, να τα στείλουμε αδιάβαστα (κοινώς το πήραμε το μήνυμα).
-Το τέταρτο δείχνει να περνάει υπάρχει θέμα όμως με τον 6ο - 7ο, άρα να ψηφίσουμε και για αυτό

Άρα:
Διώχνω τα τρία πρώτα και ψηφίζουμε για
1. Εξάδα
2. Να παίρνει τρεις βαθμούς ο 7ος (εφόσον περάσει το πρώτο)
3. Να μετράνε τα 18 καλύτερα.

Όπως καταλάβατε οι προτάσεις ήταν για τα μάτια του κόσμου. Αποφάσισα και διέταξα. :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#83901 1.Ναι
2.Ναι
3. Όχι, σε περίπτωση που κάποιος δεν γράψει πρόβλεψη για κάποιο λόγο γιατί να μην μετράνε οι προβλέψεις του προηγούμενου αγώνα; (έστω για πεντάδα/εξάδα, για pole/fl να μη μετράνε οι χρόνοι) :hmmm: :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
mikeerfol έγραψε:3. Όχι, σε περίπτωση που κάποιος δεν γράψει πρόβλεψη για κάποιο λόγο γιατί να μην μετράνε οι προβλέψεις του προηγούμενου αγώνα; (έστω για πεντάδα/εξάδα, για pole/fl να μη μετράνε οι χρόνοι) :hmmm: :s_dunno

Είπαμε, να μην χάσει πολύ αυτός που δεν θα δώσει προβλέψεις σε ένα γύρο, εδώ μπορεί να κερδίσει κιόλας :lol: