Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#838122 Κλιματική αλλαγή η δεν ξέρω τι
Αλλά 1η Οκτώβρη στη θάλασσα στο Noordwijk σήμερα να μη θες να φύγεις

Εικόνα
Κοκτέιλ ξυπόλυτος στο beachobaro , αξία ανεκτίμητη
Καλά θα μου πεις εσείς εκεί κάτω τι να σας πούνε αυτά …
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#838123 και μια απο πανω
πλανο χαλια... τα κοκτειλ φταιγανε
το μαγαζακι παν δεξια που μπαινει στο πλανο στο 0.22 προτεινεται ανεπιφύλακτα!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Giuseppe Busso έγραψε:Τίγκα στον αεροψεκασμό απάνω ε;

λες να ταν αυτο αντι για τα κοκτειλ; γιατι την ακουσα λιγο πράγματι
Άβαταρ μέλους
By bill33
Giuseppe Busso έγραψε:Τίγκα στον αεροψεκασμό απάνω ε;

Δίπλα είναι το Σκιπχολ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#838881 Εκτος απο Ελληνικα που θα μαθει σε 20 μερες, πρεπει να μαθει να στεκεται προσοχη και στον Εθνικο υμνο ο Στεφανος. Καποιος του το σφυριξε, αλλα δυστυχως τους πηραν οι καμερες και φανηκε ακομα πιο αστειος απο οτι αν καθοταν απλα με σταυρωμενα τα χερια...

Γενικα προβλεπονται πολλα ευτραπελα απο καποιον που εχει δεξιο μπακραουντ και το παιζει αριστερος, που δε ζουσε στην Ελλαδα και το παιζει γνωστης της Ελληνικης πραγματικοτητας και που ειναι αρχηγος κομματος ενω δεν εχει ασχοληθει στη ζωη του με την πολιτικη!

Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#838999 Μια και έχουμε (πάλι) εκλογές... :s_laughat

Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#840881 Σας παρουσιαζω την 28χρονη συζυγο του νεου δημαρχου της Αθηνας, του μερακλη κυριου Δουκα :s_yes

Εικόνα

Η κυρια Γεωργια Πολυτανου εχει επισης ενα αξιολογο βιογραφικο:
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, έκανε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics» και σήμερα ασχολείται και αρθρογραφεί για θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Αλλα κλαιν το βιογραφικο. Εμεις εδω μεσα δεν ψαχνουμε να κανουμε προσληψεις σε καμια εταιρια :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
edmond έγραψε:Βγάλε το λ από το επώνυμο της να δω κάτι ρε συ.

Θεωρησα δεδομενο οτι σαν εξυπνος ανθρωπος θα το διαβασεις μονος σου οπως πρεπει Εδμονδιε μου :lol: