Ετοιμαστείτε για λουτρό αίματος (κυρίως Παλαιστινίων βέβαια) που όμοιό του δεν έχουμε δει...
Ετοιμαστείτε για λουτρό αίματος (κυρίως Παλαιστινίων βέβαια) που όμοιό του δεν έχουμε δει...
Anonymous Founder έγραψε:Η αφορμή που έψαχνε το Ισραήλ μόλις τους δόθηκε.

drdino έγραψε:Μια χαρά μπορεί να είναι το IRGC από πίσω, πολύ πιθανό να μην τους αρέσει η συμφωνία Ισραήλ και Αράβων και αυτό που έγινε δεν το λες και βοήθημα για την ειρήνη.

Anonymous Founder έγραψε:Η αφορμή που έψαχνε το Ισραήλ μόλις τους δόθηκε.Δεν χρειάζεται να ετοιμαστούμε, έχει ήδη γίνει, τα βίντεο που κυκλοφορούν απο την Χαμάς είναι σοκαριστικά, μιλάμε για σφαγές αμάχων σε καταφύγια, γυναικόπαιδα στο δρόμο κλπ.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν πιστεύετε ότι "βολεύει" τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να είναι σε πόλεμο με την Χαμάς (η οποία απολαμβάνει την στήριξη του Ιράν που έτρεξε να συγχαρεί για τις επιθέσεις), νομίζω ότι δεν έχετε κατανοήσει τις ισορροπίες στην περιοχή.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]