Ισως εφόσον κυνηγήσουν στόχους μετά τα μέσα Νοεμβρίου (που ειναι δύσκολη περίοδος)
Ισως εφόσον κυνηγήσουν στόχους μετά τα μέσα Νοεμβρίου (που ειναι δύσκολη περίοδος)
Asimov έγραψε:Πάντως τον Μαρτη έδιναν και με λιγότερα αν τα συνδύαζες με σταθερή.
Εγώ πηρα 3 γραμμές unlimited με 58+ σε συνδυασμό με fiber σταθερή.
George_Prix έγραψε:Asimov έγραψε:Πάντως τον Μαρτη έδιναν και με λιγότερα αν τα συνδύαζες με σταθερή.
Εγώ πηρα 3 γραμμές unlimited με 58+ σε συνδυασμό με fiber σταθερή.
Ησουν ηδη Κοσμοτε και ανανεωσες ή πηγες εκει ερχομενος απο αλλη εταιρια? Γιατι συνηθως οταν εισαι ηδη πελατης εχουν δεμενο το γαιδαρο τους και σου κανουν προσφορες της πλακας και οταν θελουν να σε πιασουν πελατη ξεβρακωνονται με καλες προσφορες![]()
Εμενα με κωλοπιανουν σχετικα με αυτα που ακουω. Δινω 32 Ευρω για σταθερο και 100αρι ιντερνετ και 45 Ευρω για 2 κινητα που μοιραζονται καμια 20αρια GB το μηνα.
Σε λιγους μηνες ληγουν και τα συμβολαια κινητης και σταθερης και πρεπει να κανω καμια κινηση ματ. Θα προσθεσω και 2 ακομα συνδεσεις των παιδιων που ειναι τωρα καρτοκινητα οποτε θα εχω μεγαλυτερη διαπραγματευτικη δυναμη με σταθερο και 4 κινητα. Απλα πλεον δεν πιανει το παλιο καλο κολπο (που εκανες αιτηση φορητοτητας για αλλη εταιρια και σε περνανε τηλεφωνο και σου ξεβρακωνοντουσαν για να μεινεις) και δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα
Asimov έγραψε:Ήταν φορητότητα απο Vodafone CU.
Γιατι συνηθως οταν εισαι ηδη πελατης εχουν δεμενο το γαιδαρο τους και σου κανουν προσφορες της πλακας και οταν θελουν να σε πιασουν πελατη ξεβρακωνονται με καλες προσφορες
PaNick67 έγραψε:EDIT. Το κολπο μια χαρα πιανει αλλα πρεπει να σε παρουν απο αλλη εταιρια αυτοι και οχι να τους βρεις εσυ. Γιατι τοτε υπογραφεις επιτοπου το νεο συμβολαιο.
kostis20 έγραψε:Λοιπόν μου δίνει τελικα 23.90 για 20gb και όλα τα αλλα απεριόριστα και 22 ευρώ το μήνα fullpack cosmote TV...
Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr και μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης αυξάνεται από 8€ σε 13€, ενώ παραμένει στα 8€ για ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS.
g8777 έγραψε:Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr και μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης αυξάνεται από 8€ σε 13€, ενώ παραμένει στα 8€ για ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS.
https://techmaniacs.gr/i-cosmote-molis- ... what-s-up/
Ελευθερη αγορα, ανταγωνισμος, κερδισμενος ο καταναλωτης κλπ κλπ
g8777 έγραψε:https://techmaniacs.gr/i-cosmote-molis- ... what-s-up/
Ελευθερη αγορα, ανταγωνισμος, κερδισμενος ο καταναλωτης κλπ κλπ
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]