Panosss έγραψε:Όποιος συμφωνεί με το 70% του μνημονίου, τι είναι;
Προγραμματικός/θεσμικός
Panosss έγραψε:Όποιος συμφωνεί με το 70% του μνημονίου, τι είναι;
Panosss έγραψε:Υποθέτω με το γερμανοτσολιάς και το προδότης εννοείς τους "μνημονιακούς", όσους συμφωνούν με το μνημόνιο.
Όποιος συμφωνεί με το 70% του μνημονίου, τι είναι;
Panosss έγραψε:Όποιος συμφωνεί με το 70% του μνημονίου, τι είναι;
Χρήστος Λάππας έγραψε:Γνώμη μου είναι ότι υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να αναγκαστούμε μετά από τις επιλογές της κυβέρνησης να πάμε σε δικό μας νόμισμα με όποιες (προσωπικά θεωρώ) καταστροφικές συνέπειες αυτό θα έχει για το επίπεδο ζωής όλων μας. Δεν νομίζω ότι είναι το πιο πιθανό σενάριο για την ώρα πάντως.
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις δέχονται επικρίσεις και είναι όχι απλά θεμιτό, αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατίας.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Make no mistake. Αν τα σκ@τώσει, θα φταίει η κυβέρνηση της αριστεράς και μόνο αυτή.

dimviii έγραψε:Ψεματα και συκοφαντιες σε αυτες τις δυσκολες στιγμες,για να τρομοκρατησουν τους πολιτες και να δημιουργησουν ασχημη εικονα στο εξωτερικο, κανουν μονο ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.
Ελπιζω να το καταλαβες τωρα.
https://x.com/ElPredestinato/status/21106295363209[…]
Πήγα να πω ότι αυτό δεν είναι τσιμεντόλιθοι αλλά μ[…]
https://www.youtube.com/shorts/vcntELZrJNU κομπλε[…]
Μουσατε αυτο σου ταιριαζει εσενα https://www.tra[…]
Μάλλον πήραν επιδοτησουλα από ΕΕ και έδωσαν κάνα μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]