Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#76385 Εικόνα
Ένα τελευταίο ψιλό τρίψιμο στο σκελετό και πάει για βάψιμο. Μετά θέλω φρένα, παλοκούσελο (κάπου χάθηκε στην αποσυναρμολόγηση) και σέλα.

Για αρχή θα έχει το ημίbullhorn τιμόνι που φαίνεται στη φωτογραφία (κομμένο από drop :innocent: ) και μαύρες μανέτες, αν και επειδή το βλέπω να προκύπτει πολύ καρναβάλι :vava: μάλλον θα πρέπει να πάρω ασημί μανέτες και ένα bullhorn της προκοπής.
Άβαταρ μέλους
By Saint Andy
#80266 Καλησπερα παιδια,

Δεν ξερω ποσοι απο εσας παρακολουθουν ποδηλασια δρομου;

ειχα σκοπο τον Μαρτη, που ουσιαστικα ξεκινα η χρονια με τις κλασικες διαδρομες, να ζητησω να ανοιξω ενα τοπικ, μια και ειμαι νεος εδω και δεν εχω το θαρρος.

Χθες και σημερα ομως ειχαμε σπουδαιες εμφανισεις στον Γυρο της Ανδαλουσιας απο Κονταδορ και Φρουμ και ετσι επισπεύδω την προταση μου στο παρον τοπικ.

Αν υπαρχουν υπαρχουν λατρεις των αγωνων με ροδες, αλλα χωρις καυσιμα, ας φανερωθούν και οι διαχειριστες ας το ξεχωρισουν σε νεο τοπικ.

Ετσι ωστε να κανουμε κουβεντουλα για τις κλασικες διαδρομες αλλα και τους μεγαλους γυρους
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#80287 Εδώ μέσα δε θα βρεις το κοινό που περιμένεις. Αντίστοιχο θέμα και με σοβαρές απόψεις υπάρχει στο φόρουμ του cyclist. Εκεί μάλιστα. Εδώ θα γράφεις μόνος σου.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#80318 Φυσικα και μπορεις να ανοιξεις το τοπικ που θες. Και βλεπουμε πως θα παει.
Άβαταρ μέλους
By babs1.6
#80695 με έψησε ένας φίλος να ξεκινήσουμε ποδηλασία και πήρα δεύτερο χέρι αυτό ...
http://www.bikepedia.com/quickbike/Bike ... model=5000

σε καλή κατάσταση κ αφου έψαξα αρκετά για 62-63άρια, πήρα το παραπάνω στα 400 ευρώ, μαζί με κάποια εξτραδάκια (δεύτερο τιμόνι, δεύτερη σέλα, παγουροθήκες, φώτα).
Έχετε να προτείνετε κανά σάιτ για αγορές (ρούχα, αξεσουάρ κλπ);

Επίσης ερώτηση σχετικά με παπούτσια ποδηλασίας που κουμπώνουν στο πετάλι. Χρησιμοποιείτε;;
Όντας πρωτάρης σε κούρσα (τα τελευταία χρόνια μόνο με κάτι ρημάδια πόλης κινούμαι), θα μου συστήνατε να αγοράσω ή να ξεκινήσω χωρίς αυτά;;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
babs1.6 έγραψε:με έψησε ένας φίλος να ξεκινήσουμε ποδηλασία και πήρα δεύτερο χέρι αυτό ...
http://www.bikepedia.com/quickbike/Bike ... model=5000

σε καλή κατάσταση κ αφου έψαξα αρκετά για 62-63άρια, πήρα το παραπάνω στα 400 ευρώ, μαζί με κάποια εξτραδάκια (δεύτερο τιμόνι, δεύτερη σέλα, παγουροθήκες, φώτα).
Έχετε να προτείνετε κανά σάιτ για αγορές (ρούχα, αξεσουάρ κλπ);

Επίσης ερώτηση σχετικά με παπούτσια ποδηλασίας που κουμπώνουν στο πετάλι. Χρησιμοποιείτε;;
Όντας πρωτάρης σε κούρσα (τα τελευταία χρόνια μόνο με κάτι ρημάδια πόλης κινούμαι), θα μου συστήνατε να αγοράσω ή να ξεκινήσω χωρίς αυτά;;

Καλορίζικο.

Από site να φάνε κι οι κότες

cyclist.gr, tsirikos.gr, loukasbikes.gr, topcycles.gr και πολλά πολλά άλλα που θα βρεις αν googlάρεις. Από εξωτερικό, απο τα δημοφιλέστερα είναι το www.chainreactioncycles.com
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#83598 υπαρχει λυση για παρκαρισμα ποδηλατου στην περιπτωση που δεν γινεται η δουλεια στην πολυκατοικια;
(με προσβαση καθε ωρα, οχι πχ μαγαζι φιλου ή αλλου με ωραριο αγορας)
Άβαταρ μέλους
By Govus
#83616 Δεν μπορεί να φυλαχθεί στο σπίτι :hmmm: ;
Άβαταρ μέλους
By gianik
egobrain έγραψε:υπαρχει λυση για παρκαρισμα ποδηλατου στην περιπτωση που δεν γινεται η δουλεια στην πολυκατοικια;

Τι εννοεις;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#83683 Προφανώς εννοεί κάποιο "garage"/parking ποδηλάτων. Όχι δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, μόνο stands ποδηλάτων έχω δει σε σταθμούς Metro ή σε μαγαζιά. Δεν μπορείτε να βάλετε κάτι τέτοιο στον εξωτερικό χώρο της πολυκατοικίας ? Με διπλές αλυσίδες και αν δεν έχει αξεσουάρ πάνω το ποδήλατο (που να μπορούν να αφαιρεθούν) νομίζω θα κάνετε δουλειά...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Govus έγραψε:Δεν μπορεί να φυλαχθεί στο σπίτι :hmmm: ;

μπορει αλλα ειναι παρα πολλοι οροφοι κι ετσι δεν θα το χρησιμοποιω ποτε.
απο ισογειο και σκαλες εχει φαγωθει διψηφιος αριθμος ποδηλατων (οχι δικα μου) μεχρι τωρα οποτε ψαχνω εκτος πολυκατοικιας

ναι, The Ace, το γκαραζ ηταν το μονο που μου ηρθε κι εμενα. πχ σε κανενα αυτοκινητων με ενα μικρο ποσο καθε μηνα;
ξερωγω, τι αλλες επιλογες εχω;
και ειναι ρε γαμωτο πολυ βασικο μου μεσο
Άβαταρ μέλους
By Panosss
egobrain έγραψε:υπαρχει λυση για παρκαρισμα ποδηλατου στην περιπτωση που δεν γινεται η δουλεια στην πολυκατοικια;

Ως δυο φορές παθών, θα συνιστούσα παρκάρισμα μόνο σε κλειστό χώρο. (όχι ότι κι εκεί είναι απόλυτα ασφαλές...)
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#83887 αυτο ψαχνω αλλα οχι μεσ' την πολυκατοικια
(μου 'χαν τσιμπησει κι εμενα ενα περσι)
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#83896 Και φυσικά βάλ' του 5-6 πέταλα Abus. :lol:
(ή μάλλον, για να μην τα δίνουμε στους γερμανούς πάλι, Cryptonite)
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
egobrain έγραψε:ναι, The Ace, το γκαραζ ηταν το μονο που μου ηρθε κι εμενα. πχ σε κανενα αυτοκινητων με ενα μικρο ποσο καθε μηνα;
ξερωγω, τι αλλες επιλογες εχω;
και ειναι ρε γαμωτο πολυ βασικο μου μεσο

Κάνε μια γύρα στα parking της περιοχής σου να μάθεις αν το δέχονται και με τι αντίτιμο.

Αλλιώς μέσα στην οικοδομή που λες πακέτο με κανα τέτοιο και προσευχή να μην στο τσιμπήσουν.
Εννοείται υποθέτω πως έχει πολύ καλό πέταλο και στις δυο περιπτώσεις.