Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
sknipper έγραψε:Ωραία τα λες, αλλά ευτυχώς ή/και δυστυχώς δεν έχει τέλος το ψάξιμο.

Αν το δει κανείς σαν χόμπι και αποφύγει το obsession, hopefully θα μπορέσει να ευχαριστηθεί τη μουσική χωρίς να καταλήξει στο τρελάδικο... :help: . Στο κάτω κάτω μιλάμε για μία καθαρή περίπτωση καταναλωτισμού, πασπαλισμένη με μαύρη μαγεία για να παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη (myself included).
Θέλω να πιστεύω ότι πλέον έχω καταλήξει σε ένα σύστημα που λειτουργεί σωστά στο χώρο μου (τα ηχεία ουσιαστικά), και οι φέτες που έχω δεν σηκώνουν περαιτέρω βελτίωση εκτός αν τα σκάσω χοντρά... Ευτυχώς ή δυστυχώς ο τραπεζικός λογαριασμός άδειασε, οπότε μέχρι εδώ :innocent: .

sknipper έγραψε:Τα μπιτ είναι μπιτ ισχύει μεν αλλά δεν αποτελεί ολόκληρη την αλήθεια. Υπάρχουν πολλά άλλα που παίζουν ρόλο στο πως μεταφέρονται/συγχρονίζονται κλπ αυτά τα μπιτς. Έτσι λέγαμε και για τα CD, η τελειότητα και όλο βλέπουμε ότι το ίδιο CD ακούγεται πολύ καλύτερα σε πιο καλό player. Όσο για το ότι πάει χάθηκε το βινύλιο, δεν έχει λόγο ύπαρξης κλπ βλέπουμε ότι δεν ισχύει. Αλλά υπάρχει ακόμα βελτίωση στον ψηφιακό κόσμο σημαντική, αντίθετα από τον αναλογικό στον οποίο μερικές καλές παλιές λύσεις παραμένουν διαχρονικές και ανταγωνιστικές.

Το καλό με τον ψηφιακό κόσμο είναι ότι πλέον μπορείς να έχεις πάρα πολύ καλή πηγή με ελάχιστο κόστος και φυσικά πολύ πιο εύκολα και εύχρηστα σε σχέση με προηγούμενες λύσεις. Π.χ. με τον παρακάτω συνδυασμό μπορεί κανείς να παίξει τα πάντα και με καλή ποιότητα ήχου χωρίς να ξεφύγει σε κόστος:
WiiM Pro
Schiit Modi Multibit 2

sknipper έγραψε:Και η τηλεόραση θα αιωρείται πάνω στο κομοδινάκι; Ούτε πριν μου άρεσε, ίσως κάτι πρέπει να γίνει με το τζάκι. (κάτι δυναμικό :ninja: TNT, C4... :whistlink: )

Αυτό το τζάκι... Θα με στοιχειώνει για πάντα... :lol: . Θα ήταν πολύ πιο απλή η ζωή μου χωρίς να το έχω στη μέση, και ο ήχος θα ήταν καλύτερος.
Είναι δύσκολο να αντικαταστήσω το κομοδινάκι με κάτι, γιατί ο χώρος μέσα στο τζάκι είναι ακανόνιστος. Χρειάζομαι κάτι φαρδύ μπροστά και στενό πίσω, κάτι εντελώς custom made. Αλλιώς η τηλεόραση θα έρθει πολύ μπροστά πάλι. Σκεφτόμουν να πειραματιστώ με ένα IKEA LACK TV bench και ένα πριόνι για να το φέρω στα μέτρα μου και να δω πως θα φαίνεται. Μάλλον μετά τις διακοπές!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
SIHCTR έγραψε:Αυτό το τζάκι... Θα με στοιχειώνει για πάντα... :lol: . Θα ήταν πολύ πιο απλή η ζωή μου χωρίς να το έχω στη μέση, και ο ήχος θα ήταν καλύτερος.

Βάλε κανά πόδι να ομορφύνει ο χώρος :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
224v έγραψε:Ξέρω άτομο που τράβηξε ξεχωριστή γραμμή από το ρολόι της ΔΕΗ, στη μονοκατοικία του και έβαλε πρίζες από αυτή την "καθαρη" γραμμή στο δωμάτιο που το έφτιαξε αποκλειστικά για το στερεοφωνικό του.

Κι εγώ αυτό θέλω να κάνω, αλλά λίγο δύσκολο στο διαμέρισμα χωρίς να γίνει ένας χαμούλης για την εγκατάσταση. Καλύτερα να γκρεμίσω το τζάκι δηλαδή :lol: :lol: . Στο κάτω κάτω το κόστος για κάτι τέτοιο είναι μικρό σε σχέση με μία φετούλα Naim :innocent: .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
224v έγραψε:Ξέρω άτομο που τράβηξε ξεχωριστή γραμμή από το ρολόι της ΔΕΗ, στη μονοκατοικία του και έβαλε πρίζες από αυτή την "καθαρη" γραμμή στο δωμάτιο που το έφτιαξε αποκλειστικά για το στερεοφωνικό του.
Ισχυριζόταν ότι άκουγε διάφορες αλλάζοντας φυσικά και καλώδια προς τα ηχεία αξίας κάποτε 2.000 ευρώ το μετρό γιατί ο χαλκός τους είχε προσανατολισμενα τα μόρια του σε συγκεκριμένη κατεύθυνση!!!.
ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια

.

Κι εγω ξερω ατομο που επαιρνε ορκο οτι οποτε πλενει το αμαξι καταλαβαινει διαφορα στην επιταχυνση και την τελικη. Και δεν κανω πλακα παιδες. ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ :s_biggrin

Κατα τα αλλα μετα το ποστακι του ασπονδου φιλου μου του Τζι, αισθανομαι οτι ακουω ελαφρως καλυτερα παλι :s_howdy

Για την ιστορια να πω οτι εχω ενα συστημα 5.1 της πλακας, 15+ ετων (τιποτα σπουδαιο οταν το ειχα αγορασει και φυσικα φανταζει ακομα χειροτερο σημερα). Ενισχυτης, σαμπ γουφερ και κατι μικρα ηχειακια, ολα Γιαμαχα. Σιγουρα θα ηθελα κατι καλυτερο και φυσικα θα καταλαβαινα καποια διαφορα απο το δικο μου το χρεπι. Αλλα πιστεψτε με, ακομα και σημερα μια χαρα γουσταρω και μονο που ακουω το κορναρισμα του αμαξιου στο αριστερο αυτι μου, την κλανια που ριχνει ο τυπος στο δεξι αυτι μου και που τρανταζει το σαλονι απο το γουφερ οταν περναει το ελικοπτερο ή οταν καβαλαω κανενα κερμπ στον εξομοιωτη. Ομοιως εντυπωσιαζεται η πλεμπα (χωρις βιονικα αυτια) που με επισκεπτεται και βλεπουμε ΤιΒι παρεα :s_smile
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
g8777 έγραψε:Μπουσσε εδώ ο άλλος δεν κοιμόταν τα βράδια γιατί δεν μπορούσε να βάλει φίλτρο ρεύματος στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ :s_sarcastic ,ΑΣΕ ΜΑΣ. :s_hang

Τί ρεύματα και αηδίες... Άμα δε βάλεις cable lifters να σου σηκώνουν... :iconcool: εεχχμ τα καλώδια από το πάτωμα, δεν έχεις ακούσει τι μπορούν να κάνουν τα ηχεία σου...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
SIHCTR έγραψε:
g8777 έγραψε:Μπουσσε εδώ ο άλλος δεν κοιμόταν τα βράδια γιατί δεν μπορούσε να βάλει φίλτρο ρεύματος στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ :s_sarcastic ,ΑΣΕ ΜΑΣ. :s_hang

Τί ρεύματα και αηδίες... Άμα δε βάλεις cable lifters να σου σηκώνουν... :iconcool: εεχχμ τα καλώδια από το πάτωμα, δεν έχεις ακούσει τι μπορούν να κάνουν τα ηχεία σου...

:dizzy:
Ναρκωτικά! :omg: :s_hang
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
SIHCTR έγραψε:

:dizzy:
Ναρκωτικά! :omg: :s_hang

Οχι καλε, τι ναρκωτικα; Απλη, αγνη και ανοθευτη παπατζα :lol: :lol: :lol:

Αλλωστε το παραδεχεται κι ιδιος..

Στο κάτω κάτω μιλάμε για μία καθαρή περίπτωση καταναλωτισμού, πασπαλισμένη με μαύρη μαγεία για να παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη (myself included).

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Θα είμαι περιεκτικός,με ένα ποστ θα απαντήσω σε ΓιωργοΠρι και ΓιωργοΦι. :shifty:

Άλλη μια διδακτική ιστορία σε 3 επεισόδια. :s_roses

How a Phoenix record store owner set the audiophile world on fire

Mobile Fidelity’s Digital Vinyl Debacle: Are your records really analog?

MoFi reaches $25 million settlement over “all analogue” vinyl controversy

Tryphon & Co :

Εικόνα

Έπρεπε να βλέπετε ΟΔΎΝΗ στα χαιφιντελιστικα φόρα ( όχι σε αυτό :shifty: ,σε άλλα ). :s_cry

Κιαπέ;

Μην σταματήσουν να υγραινονται οι απαλοτητες ;; :shifty:

Τα παιδιά ΘΈΛΟΥΝ να πειστούν οτι ακούν διαφορές . Αυτό αρκεί. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η PayPal. :s_roses

Όχι που νομίζει ο Μπουσσος ότι δεν θα περισσεύουν λεφτά για ναρκωτικά επειδή έβαλε άλλο φίλτρο αέρα. :shifty:

Μπουσσε εδώ ο άλλος δεν κοιμόταν τα βράδια γιατί δεν μπορούσε να βάλει φίλτρο ρεύματος στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ :s_sarcastic ,ΑΣΕ ΜΑΣ. :s_hang

Εντωμεταξύ, πηγαίνοντας πάλι σε αρχικό debate, δηλαδή analog vs. digital, φαίνεται πως κάποιοι έχουν μείνει στο τι ίσχυε το 80' (με το CD και τις πρώτες ψηφιοποιήσεις) ή το 90' (με τους lossless αλγόριθμους συμπίεσης σαν το ΜΡ3).
Πάμε λίγο από την αρχή: η τεχνολογία του 80', προφανώς δεν επέτρεπε ψηφιοποίηση υψηλής ποιότητας/πιστότητας. Για consumer electronics κυρίως, από την άλλη ένα studio ηοχγράφησης, θα μπορούσε να πληρώσει πολύ καλά και να έχει ψηφιακά μέσα.
Όλη η ιστορία είναι μετρημένα κουκιά πάντως. Η θεωρία είναι σαφής για την ψηφιοποίηση, και αφορά δύο κύρια πράγματα:
1. Δειγματοληψία:
https://en.wikipedia.org/wiki/Nyquist%E ... ng_theorem
2. Κβαντισμό
https://en.wikipedia.org/wiki/Quantizat ... processing)

Με την σημερινή τεχνολογία, είναι περίπου δεδομένο πως μπορείς να πετύχεις τρομακτική δειγματοληψία όπως και κβαντισμό, άρα το σήμα σου να μην χάνει τίποτε σε επίπεδο πληροφορίας. Οπότε, πού μπορείς να χάσεις; Μόνον στο κομμάτι του DAC. Εκεί είναι όλο το ζουμί που θέλει προσοχή, γιατί εκεί και κυρίως στο Α (Analog) μπορεί να γίνει η διαφορά.

Στο δια ταύτα όμως: αν είχα να επιλέξω, μια ηχογράφηση που θα ερχόταν απευθείας από μια αναλογική μήτρα (πχ μια μαγνοταινία ή μια μήτρα βινυλίου) ή μια άλλη ηχογράφηση, που θα είχε ψηφιοποιηθεί και θα είχε βελτιωθεί ψηφιακά παντού, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα επέλεγα με τα δύο χέρια την δεύτερη.
Ακριβώς αυτό έκαναν και η μηχανικοί της Mobile Friendly και γι'αυτό και είχαν τόσο υψηλή ποιότητα στο αποτέλεσμά τους. Αλλά φαίνεται πως οι πιουρίστες δεν μπορούσαν να το δεχτούν αυτό εύκολα...
:s_crazy
Εννοείται επίσης, πως ακόμη και η πιο καλοδιατηρημένη αναλογική κόπια, μετά από δεκαετίες, θα έχει αρκετά ελαττώματα. Ελαττώματα που η ψηφιακή επεξεργασία εύκολα θα τα διόρθωνε.
Όλα αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για το συγκεκριμένο κοινό και θα προτιμήσουν το "αυθεντικό" αναλογικό, παρά το βελτιωμένο, επειδή υπήρξε "νόθευση" με ψηφιακά μέσα.
:s_laughat
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#824684 Ναι υπάρχουν πολλά φίδια/παπάτζες/μαύρη μαγεία στο χώρο* και πάρα πολλές παπαρίτσες με δυσανάλογο λόγο τιμής/αποτελέσματος αλλά ότι υπάρχουν διαφορές υπάρχουν. Και το αστείο είναι ότι παρά την δυσπιστία πολλών είναι ακουστές από αυτούς τους ίδιους. Θέλει λίγη, πραγματικά λίγη, εξάσκηση και καθοδήγηση αλλά πολύ γρήγορα ο κάθε κοινός θνητός ακούει διαφορές. Και τις καταλαβαίνει ακόμα και με μηχανήματα αξίας πολύ μεγαλύτερης από όσο φαντάζεται (πχ είσαι μαθημένος να ακούς συστήματα 1000-1500€ αλλά θα καταλάβεις τις πολύ μικρότερες διαφορές ανάμεσα σε 2 συστήματα των 10000€).
Το αν είναι καλές ή κακές εξαρτάται από τα κέφια σου, ο καθένας ακούει λίγο διαφορετική μουσική και θέλει λίγο διαφορετικά πράγματα. Αλλά ακούς διαφορές και εκεί που δεν το περιμένεις. Και πραγματικά εντυπωσιάζεις τον ίδιο σου τον εαυτό αν κάνεις τυφλό Α-Β τεστ.
Αλλά πάντα έτσι ήταν, πολλά πράγματα που κάποτε ήταν μαύρη μαγεία αργότερα εξηγήθηκαν επιστημονικά. Υπάρχουν προχωρημένα τεστ, εργαστηριακά, που μετράνε και εξηγούν τι κάνει ένα ηχείο σε κάθε συχνότητα και με τι είδους ενισχυτή καλώδια χώρο κλπ θα ταίριαζε. Τότε αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τελείως μαγεία η όλη ιστορία.

Σχετικά με τα καλώδια
Οι συσκευές ήχου δεν είναι απλοί παθητικοί καταναλωτές ενέργειας όπως πχ το ηλεκτρικό καλοριφεράκι. Ούτε τα καλώδια τους κρίνονται με βάση τον νόμο του Ώμ. Το καλώδιο του ηχείου αποτελεί ξεχωριστή οντότητα με τι δικό της χαρακτήρα. Η όλη υπόθεση παίζει με το τί γίνεται με τα κυκλώματα του ενισχυτή και του κροσόβερ και μεγάφωνα του ηχείου. Και μπλέκουν επαγωγές, χωρητικότητες, εμπέδηση του καθενός που μεταβάλλονται με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τις συχνότητες και την ταχύτητα αλλαγής έντασης και συχνοτήτων. Όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος δεν είναι κάτι απλό. Αν ήταν θα είχε υπερισχύσει η μία σωστή λύση και δεν θα ψαχνόμασταν.
Και ναι υπάρχουν διαφορές και στα ψηφιακά καλώδια. Το πιο απλό παράδειγμα είναι τα HDMI, αν θέλεις πχ 4Κ ίσως να μην σου κάνει το καλώδιο που είχες πριν για 1Κ.

@George_Prix
Αυτά που λες καλύπτονται ικανοποιητικά από ένα απλό σύστημα σαν αυτό που αναφέρεις. Καμία σχέση όμως αυτό (εκρήξεις, κορναρίσματα, σπιναρίσματα, ελικόπτερα) με ακρόαση μουσικής.

@Anonymous Founder
Δυστυχώς ο δογματισμός/κόλλημα σε συνδυασμό με την παθιασμένη εμμονή είναι ανίκητα. Για αυτό και υπάρχει εμπορικότητα σε μαγνητάκια και κάθε είδους παπάτζα.

Και κλείνω λέγοντας ότι γνωρίζω άνθρωπο ο οποίος είχε ασχοληθεί (υποθέτω σε συνδυασμό με άρμεγμα στην Καλιφόρνια σε εποχές παχιών αγελάδων) και εκτός από κάτι εξαιρετικά μηχανάκια Μeridian, Mcintosh κλπ είχε και κάτι φανταστικά, μεγάλα ηχεία (νομίζω Sonus Faber σειράς Reference, έχουν περάσει και χρόνια). Επειδή μόλις είχε επαναπατριστεί το όλο σύστημα δεν ήταν σε ετοιμότητα και άλλωστε ήταν εντελώς υπερβολικό για τον μικρό χώρο που είχε στηθεί προσωρινά στην Ελλάδα οπότε δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το εκτιμήσω. Αλλά θυμάμαι καλά ότι είχε και κάτι βάσεις για να σηκώνεται το καλώδιο από το πάτωμα…. :dizzy: :lipsealed:

*
Αντίστοιχα υπάρχουν σε όλους τους χώρους βελτίωσης, αυτοκίνητα, σκάφη, ποδήλατα, κρασιά κοκ. Και όσο ανεβαίνει το επίπεδο τόσο αυξάνεται το κόστος ενώ ταυτόχρονα τόσο μικρότερη και αμφισβητούμενη είναι η βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#824687 Ο γνωστός νόμος of diminishing returns.

Όοοοοοταν (και αν) με το καλό τελειώσουμε το καινούργιο σπίτι, θα βάλω τον Bujinkan να μου στήσει ένα συστηματάκι sonos να ξεμπερδεύουμε όσο το δυνατόν πιο απλά και οικονομικά.
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
Anonymous Founder έγραψε:Πάμε λίγο και στο άλλο που αναφέρθηκε και στις ηλεκτρονικές παρεμβολές. Αν θέλουμε ένα σύστημα να μην επηρεάζεται από τέτοιες, απλώς χρειαζόμαστε την πιο απλή διάταξη για την εξουδετέρωση αυτών: ένα κλωβό Faraday.

Τώρα που έφτιαξα το κουτί για να χωρίζω τα καλώδια του ρεύματος από τα υπόλοιπα, σκέφτηκα προς στιγμήν να το συνδυάσω και με έναν κλωβό Faraday έτσι για το καλό... Αλλά λίγο δύσκολο να φτιάξω κάτι εντελώς "στεγανό" και δεν ξέρω αν είναι και ασφαλές να έχω όλα αυτά τα καλώδια μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί.

Σε κάθε περίπτωση, υποθέτω ότι οι HiFi "φέτες" λειτουργούν ως ένα βαθμό σαν κλωβοί Faraday από τη στιγμή που είναι μεταλλικές κατασκευές. Στην κορυφαία τους ψηφιακή πηγή, η Naim χωρίζει και τα εσωτερικά εξαρτήματα με κλωβούς ώστε να ελαχιστοποιήσει τις παρεμβολές μεταξύ του streamer (αριστερά) και του analogue stage (δεξιά):
Εικόνα
Επίσης η συσκευή δεν περιλαμβάνει μετασχηματιστή εσωτερικά για τον ίδιο λόγο. Απαιτεί ξεχωριστή φέτα για power supply. Και επίσης οι πλακέτες με το DAC και το analogue stage είναι αναρτημένες πάνω σε βαριές πλάκες ορείχαλκου οι οποίες είναι πάνω σε ελατήρια έτσι ώστε η ιδιοσυχνότητά τους να είναι εκτός του ακουστικού φάσματος κλπ κλπ :dizzy:
Εικόνα
Το μπάτζετ μου φτάνει μόνο για τα μάφιν της φωτογραφίας, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνομαι για τα παραπάνω ευτυχώς :lol: .
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#838834 Ένας φίλος έχει έναν παλιό, προ HDMI, AV ραδιοενισχυτή που κάθεται και επειδή λέει στο ebay τα πουλάνε τόσο που δεν αξίζει να ασχοληθεί είπε αν τον θέλω να μου τον δώσει, έτσι δωρεάν. Βασικά, παρόλο που νομίζω ότι είναι σε ασημί που δεν τα μπορώ, προτιμώ τα μαύρα, ξέροντας ότι ο τύπος είναι ψαγμένος ημι-hi-end-άς και ότι θα είναι καλό είπα ναι. Το πιο βασικό είναι ότι η σύζυγος το αποδέχεται (την πέτυχα σε ευάλωτη στιγμή με εμένα εισαγωγή στη μονάδα εμφραγμάτων). Οπότε τώρα περιμένω να έρθει καμιά επίσκεψη να μου τον φέρει γιατί είναι και 16,2 κιλά, σίγουρα δεν το κουβαλάω με το ποδήλατο, μόνο με βαλίτσα σε μετρό κλπ. Μου θύμισε ότι τον είχα βοηθήσει τότε που είχε πάει να το παραλάβει από το μαγαζί και μου είπε το μοντέλο και το κοίταξα.
Arcam AVR300 2x120 ή 7x100 πραγματικά βαρβάτα W (16,2 κιλά είπαμε με τοροειδή κλπ) και είχε αρχική τιμή περί τις 2000 λίρες. Προβλέπει και χρήση των 2 από τα 7 κανάλια σαν διενίσχυση των κυρίως ηχείων.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Οι κριτικές για τη συσκευή είναι από πολύ καλές ως διθυραμβικές (σε σημείο να λέει ότι όλα του τα τμήματα, τροφοδοσία, ενίσχυση, αναλογικό direct, DAC, DSP, κλπ κλπ το καθένα μόνο του είναι τα καλύτερα του κόσμου, ΤΕΛΟΣ) Όμως φαίνεται ότι επειδή τότε, πριν το 2010, τα Arcam τα έφτιαχναν στην Κίνα προκύπταν θέματα ποιότητας κολλήσεων και υλικών με συχνά παράπονα και ποικιλία προβλημάτων με δύσκολη διάγνωση. Και η ταρίφα για σέρβις από τη μαμά εταιρεία είναι περί τις 300 λίρες (αν ακόμα ασχολούνται).
Η Arcam λένε βγάζει καλό και γλυκό ήχο και όχι σκληρό όπως άλλα. Εμένα βασικά με νοιάζει να μου βγάζει καλή ποιότητα σε 2.1 (διπλοενισχυμένο). Τα εδώ ηχεία είναι μικρά και δεν δέχονται διπλοενίσχυση αλλά αν κάποτε μετακομίσω σε μεγάλο σπίτι και στήσω 5.1 αν ζει ακόμα, καλώς.
Αλλά θα έχω και θέμα τοποθέτησης γιατί είναι περί τα 42εκμ βαθύ (δεν ξέρω αν μετράει το σώμα ή και τα κουμπιά+βύσματα αλλά όπως το βλέπω στη φωτό βαθύ είναι) αλλά δεν θα χωράει εκεί που είναι ο τωρινός 2.1 ραδιοενισχυτής Yamaha RX437 (ο οποίος μου κάνει αυτά που θέλω και είναι και μαύρος).
Οπότε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, θα το πάρω θα το δοκιμάσω και μάλλον θα περιμένει την ώρα να λάμψει. Εκτός αν με ενθουσιάσει τόσο που αναγκαστώ να το στήσω.
Κοίτα ρε κάτι προβληματισμούς που έχει ο κόσμος.... καποιανού του χαρίζαν γάιδαρο κι αυτός τον κοιτούσε στα δόντια κλπ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#838880 Με γεια ο Arcam. Αν πάλι δεν σου κάνει ο ασημί μπορώ να σε απαλλάξω όποτε θες.
Γι'αυτό είμαστε εδώ

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
PaNick67 έγραψε:Με γεια ο Arcam. Αν πάλι δεν σου κάνει ο ασημί μπορώ να σε απαλλάξω όποτε θες.
Γι'αυτό είμαστε εδώ .
Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη αλλά τόσο που ζυγίζει αυτός ο τοροειδής μετασχηματιστής δεν αξίζει, που να τον κουβαλάς θα σου πέσει κανένας νεφρός κλπ. :lol:
Κάτσε να μου τον φέρει και να δούμε ότι λειτουργεί σωστά....
Μετά θα τον περάσω με βινύλιο, όπως κάνουν στα αυτοκίνητα. piano black ή matt; Ή να πάω για κάτι πιο παιχνιδιάρικο, Ferrari red, Lotus yellow.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
sknipper έγραψε:Το πιο βασικό είναι ότι η σύζυγος το αποδέχεται (την πέτυχα σε ευάλωτη στιγμή με εμένα εισαγωγή στη μονάδα εμφραγμάτων).

Κυριολεκτείς; :(
Είσαι καλά; :s_empathy