Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
bebes έγραψε:
otso έγραψε:Λοιπον ας οργανωθούμε
... ;

Η ΝΟΒΑ εχει σιγουρα σήμα καμπανα, αλλά μη βιαστείς.
Υπάρχει το ενδεχόμενο να εγινε καποια ζημια απο τις πλημμύρες στην κεραία που σας εξυπηρετεί και προσωρινά να μην εχει σημα η Κοσμοτε.
Πριν κανετε οτιδήποτε ρωτηστε κανα δυο γείτονες τι παίζει με το σήμα.
Εξω απο το σπίτι, στον δρόμο δοκίμασες αν πιανει;

Σωστο και λογικο
Στο δρομο δεν δοκιμασα , στο πανεπιστημιο δοκιμασα και σερνοταν , οποτε η σκεψη σου ειναι σωστη οτι ισως κατι παιζεται στην περιοχη .
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε: Αρα καλωδιο και μοντεμ μονο .

Το πιο σωστό, αλλά εσύ δεν έλεγες πως δεν θέλεις να βάλεις; :hmmm:

Αν δεν θέλεις να βάλεις, δες ποια εταιρεία κινητής έχει σήμα στο συγκεκριμένο σπίτι και προχώρα...

otso έγραψε:Αυτα τα unlimited προγραμματα εχετε προσεξει οτι οσο περισσοτερα καταναλωνεις πεφτει η ταχυτητα και στο τελος σερνεται σαν βραδυπους ;

Όχι στην Cosmote και όχι σε όλα τα προγράμματα των άλλων εταιρειών. Τα πιο βασικά προγράμματα unlimited των vodafone και nova έχουν περιορισμό στην ταχύτητα από ένα σημείο και μετά, πρέπει να πας στο πιο ακριβό πρόγραμμα για να έχεις συνεχώς την φουλ ταχύτητα. Στην cosmote δεν υπάρχει περιορισμός σε ταχύτητα σε κανένα πρόγραμμα με απεριόριστα δεδομένα.

Σε ότι αφορά την Cosmote, δοκιμασμένο κάθε μήνα τα τελευταία 3+ χρόνια σε όγκους δεδομένων που ξεπερνάνε τα 500gb / μήνα για πλάκα (συχνά διπλάσια). Σε κάποια λατομεία πρέπει να στέλνονται 1-2 φορές το μήνα 3D μοντέλα λατομείων για ανάλυση σε γραφείο στην Αγγλία, τα οποία έχουν όγκο κάποιες εκατοντάδες gb το καθένα... Και φυσικά δεν παίζει σταθερό πάνω στο βουνό, μόνο κινητό.

Έχει βγει μία έξτρα SIM σε σύνδεση με απεριόριστα δεδομένα, που μοιράζεται τα δεδομένα της αρχικής (τα οποία είναι απεριόριστα), έχει μπει σε 4G router και γίνεται δουλειά. Μπορεί να γίνει και έτσι (ΑΝ πιάνει σήμα 4G από κάποια εταιρεία στην περιοχή).
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#838573 Εδώ ο άνθρωπος σας λέει δεν έχει σήμα ούτε για ομιλία και εσείς του λέτε για 4g και ιστορίες.
Σαν το σταθερό Internet δεν έχει. To κινητό επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Μπορεί τη μια μέρα να πιάνει 100Mbps και την άλλη 5Mbps.
To βράδυ να πάει σφαίρα και το μεσημέρι που έχει κίνηση η κεραία να σιχτιρίζεις να ανοίξεις ακόμα και ένα video στο YouTube.

Βάλε μια σταθερή 50άρα να ξενοιάσεις, μόνο ιντερνετ χωρίς λεπτά ομιλίας. Αν υποστηρίζεται στην περιοχή σου.
Και σπίτι να αλλάξει μπορεί να την μεταφέρει στο καινούριο. Δεν είναι θέμα.
Και ΠΟΛΥ φθηνότερη είναι από τις απεριόριστες συνδέσεις κινητής και καλύτερα θα κάνεις την δουλειά σου.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#838577 Κινητό 29 ευρώ για απεριόριστα Cosmote είναι οκ?
Θέλω να αλλάξω τη NOva γιατι δεν είμαι ευχαριστημένος απο το δίκτυο.
Άβαταρ μέλους
By gianik
kostis20 έγραψε:Κινητό 29 ευρώ για απεριόριστα Cosmote είναι οκ?
Για 3 γραμμές cote με απεριόριστα τα πάντα δίνω 64.

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
gianik έγραψε:
Για 3 γραμμές cote με απεριόριστα τα πάντα δίνω 64.

.
Κι εγώ 86 για 4 γραμμές.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix

Αν εννοεις απεριοριστα GB, μια χαρα μου φαινονται τα 29 Ευρω για μονο 1 γραμμη στην Κοσμοτε που ειναι η ακριβοτερη (και κατα την αποψη μου η καλυτερη με διαφορα).
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:Λοιπον ας οργανωθούμε
Εχεις κινητα τελευταιας γενιας εχεις απεριοριστα δεδομενα εχεις τα παντα οπου εχεις ταξιδεψει ακομα και στο χωριο σου στην κολοπετεινιτσα . αναγκαζεσαι να πας σε μεγαλη πολη για σπουδες
Εχεις να αντιμετωπισεις χιλιες μαλακιες , το τελευταιο που σε απασχολει ειναι το κινητο μια και ποτε ελλαδα η εξωτερικο δεν ειχες προβλημα . Μπαινεις στο κωλοσπιτο πας να παρεις τον φιλο σου τον Τασο τηλ . παπαλα ρωτας τα παιδια τα δικα σας δουλευουν ; τιποτα .
Εκ του μη οντως αλλο ενα προβλημα που δεν θαπρεπε να υπαρχει .
Εσεις αταραχοι , εγω μπαρουτης μακ ντακ τι να κανουμε σιχαινομαι τα διετη συμβολαια σε σπιτι που δεν ειναι δικο μου
Οποιαδηποτε στιγμη μπορουν τα παιδια να πουν δε γουσταρω εδω αλλαζω σπιτι , φευγω , οτιδηποτε .
Οτιδηποτε ασυρματο λοιπον αποριπτεται λογω του οτι αν δεν εχει η κοσμοτε σημα τι μου εγγυαται οτι θα εχει αλλη εταιρεια . Αρα καλωδιο και μοντεμ μονο .
Αυτα τα unlimited προγραμματα εχετε προσεξει οτι οσο περισσοτερα καταναλωνεις πεφτει η ταχυτητα και στο τελος σερνεται σαν βραδυπους ;

Πρέπει να μάθεις ποια εταιρία πιάνει στην περιοχή που θες.
ΠΧ εμείς έχουμε στο σπίτι το https://www.vodafone.gr/eshop/internet- ... /c-200128/
με πακέτο 200GB τον μήνα στα 20€.Είναι καρτοσυμβόλαιο.Δεν έχει πάγιο οπότε αν δεν βάλει πακέτο δεν πληρώνεις τίποτα.
Η σύζυγος σπάνια να φάει τα 200GB και αφήνει το λαπτοπ συνέχεια σε live tv.
Άβαταρ μέλους
By glf
#838635 Μιας και λέγατε για διαμοιρασμό WiFi.

https://techmaniacs.gr/xekinaei-to-kyni ... -000-eyro/

Ξεκινάει το κυνήγι χρηστών πειρατικών συνδρομών μέσω IP! Φυλακή και πρόστιμο 15.000 ευρώ
Άβαταρ μέλους
By markvag

Από άλλη εταιρεία; Κοίτα να σου κάνουν κανένα 20άρι ή κάπου εκεί, με απεριόριστα τα πάντα όλα! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
markvag έγραψε:

Από άλλη εταιρεία; Κοίτα να σου κάνουν κανένα 20άρι ή κάπου εκεί, με απεριόριστα τα πάντα όλα! :rtfm:
Ναι από άλλη.