bujinkan έγραψε:Εφτασεεεεε
< >
Αυτες τις τσιπιές δεν μπορώ.
[/url]Το ορίτζιναλ μαγνητικό μπρασελέ της Apple που αγόρασα για €99 πρόπερσι. Με μόλις €92 σου το δίνω.
bujinkan έγραψε:Εφτασεεεεε
< >
[/url]Χρήστος Λάππας έγραψε:Τσάμπα δλδbujinkan έγραψε:Εφτασεεεεε
< >
Αυτες τις τσιπιές δεν μπορώ.[/url]
Το ορίτζιναλ μαγνητικό μπρασελέ της Apple που αγόρασα για €99 πρόπερσι. Με μόλις €92 σου το δίνω.

bujinkan έγραψε:...ένα από ταεγαλυυερα φάουλ που βρίσκω είναι ότι το cloud δεν είναι πραγματικά cloud ....Μεγάλη πατάτα ο τρόπος λειτουργίας του icloud. Γιατί ισχύει και το αντίθετο, αν τα σβήνεις από το cloud τα σβήνει και το αυθεντικό από τη συσκευή. Το είχα συζητήσει στο παρόν θέμα (τέλη Ιανουαρίου πρέπει να ήταν). Οπότε κι εμένα μου πήρε λίγο καιρό και κάμποσα σώσε σβήσε κλπ για να μην χαθεί κάτι. Τελικά κατέληξα να βάλω τα πράματά μου σε φάκελο που ονόμασα My Docs και στον φάκελο Documents έβαλα μόνο όσα θέλω να σώζονται στο icloud. Που είναι αυτά που χρησιμοποιώ συχνά και που θέλω να έχω πρόσβαση από παντού. Τα υπόλοιπα γινονται backup κάθε τόσο σε εξωτερικό σκληρό ενώ οι φωτό πάνε αυτόματα στο Amazon cloud που είναι δωρεάν και απεριόριστο για τα μέλη prime.
Δλδ κάποια στιγμή εάν έχει iphone 128gb όπως εγώ ξεκινάει και τελειώνει ο αποθηκευτικός χώρος ...εάν πάω λοιπόν στη συσκευή να σβήσω φωτός και βίντεο ,αυτόματα σβηνονται και από το cloud . Αυτό είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ... Ευτυχώς προσωπικά έχω και 100gb στο Google όποτε στην ανάγκη δεν θα χάσω κάτι ....
BARHonda έγραψε:Ερώτηση προς κατόχους Apple watch (αλλά και όσους γνωρίζουν)Νομίζω ζητάς κλώνο esim στις απλές κάρτες έχουν twin sim δλδ 2 κάρτες ίδιος αριθμός
Με τρώει η μ@λ@κία που έχω στο κεφάλι μου να πάρω AW Ultra 2
Για την esim, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω την ίδια που έχω στο κινητό? Ή πρέπει να πάρω καινούρια?
Dimitris_P έγραψε:Πώς απενεργοποιούνται σε iPhone X τα gestures και να έλθει πίσω η κλασσική μπάρα;
Έχω δει διάφορα how to αλλά δεν
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]