Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#838403 Οι τελικές τιμές δεν θα είναι αυτές, αφού είναι κυμαινόμενη η χρέωση.
Γενικώς, δεν βγάζεις άκρη, αυτό που ισχύει σήμερα, σε 2 μήνες μπορεί να είναι άλλο εντελώς.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:Οι τελικές τιμές δεν θα είναι αυτές, αφού είναι κυμαινόμενη η χρέωση.
Γενικώς, δεν βγάζεις άκρη, αυτό που ισχύει σήμερα, σε 2 μήνες μπορεί να είναι άλλο εντελώς.
Σωστά αλλά μπορείς να κάνεις μια σύγκριση. Το (κυμαινόμενο) τιμολόγιο είναι κοινό για όλους τους παρόχους, άλλοι βάζουν μεγαλύτερο κέρδος , άλλοι λιγότερο, άλλοι χρεώνουν πάγια , άλλοι όχι.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
PeterPan έγραψε:Οπότε σε ποιον πάροχο καταλήγουμε για φυσικό αέριο;
Στο αέριο είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα, δεν έχω βγάλει άκρη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PeterPan έγραψε:Οπότε σε ποιον πάροχο καταλήγουμε για φυσικό αέριο;

Παντως μακρια απο τη Ζενιθ ακομα κι αν ειναι λιγο πιο φθηνη απο αλλες εταιριες. Εκτος απο την αλητεια που μου κανανε για να με πιασουν πελατη μιλαμε και για ΤΡΑΓΙΚΗ εξυπηρετηση πελατων. Στα 10 τηλεφωνα που τους εκανα, μετα απο καμποσα λεπτα αναμονη επεφτε η γραμμη τις 7 φορες με ενα μηνυμα οτι "καποιος θα με καλεσει συντομα" και ποτε κανενας δεν καλουσε. Ζητημα 1-2 φορες να με καλεσανε μετα απο μερικες μερες.

Αντιθετως οσες φορες καλεσα στη νεα εταιρια(ρα :shifty:) τη Φυσικο Αεριο, μιλησα και με εξυπηρετησαν αψογα μεσα σε λιγα λεπτα.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#838467 Στο ΦΑ υποτίθεται υπάρχει μια τιμή λιανικής απο τον κεντρικό εισαγωγεα/διανομεα και η καθε εταιρία προσθετει το κερδος της ανα kWh το οποίο είναι το μόνο που αναγράφεται στα ενημερωτικά τους.

Στο ρεύμα ανακοινώνεται καποια τιμή κεντρικά;
Γιατι ψαχνοντας, βρήκα τις τιμες ανα μηνα, αλλά αναφέρονται οι τιμες κάθε εταιρίας ξεχωριστά.

Αν ειναι έτσι, συμφερει το πακετο της watt & Volt με τα τωρινα δεδομένα.
Απλα υπάρχει μια "σκια" στο πρόγραμμα του ρεύματος, δεν αναφερει "χωρις ρητρα αναπροσαρμογής". Αν ειναι ετσι δεν συμφερει
Άβαταρ μέλους
By bebes
bebes έγραψε:Αυτή τη στιγμή είμαι στη Ζενιθ με οχι και πολυ καλους ορους.
ΦΑ εχω σταθερη τιμή στα 0,099€/kwh +5€ παγιο /μηνα

Στο ρευμα βλεπω τιμες απο 0,169 εως 0,189€/kWh για τους μηνες του καλοκαιριου - 0,015€ κρατικη επιδότηση. +2,5€ παγιο

Μου εκαναν πρόταση απο Watt & Volt:
ΦΑ 0,03€/kWh 0 παγιο (προγραμμα zero gas)
ρευμα 0,079€/kwh (- 0,015€ κρατικη επιδότηση),+2,5€ παγιο /μηνα (προγραμμα value +)

Ρευμα και ΦΑ εχουν κυμαινομενη τιμη χωρις ρητρα αναπροσαρμογης.

Φαίνεται πολυ καλο το ντιλ αν δεν εχει δράκο, εχει κανεις αποψη απο Watt & Volt;
Να πω επισης οτι στη δευτερη περιπτωση δεν ζητανε παγιες εντολες και έγκαιρες εξοφλησεις για τις τιμες αυτες

Μάλλον έφτασαν τα μαντάτα στη Zenith και με πηραν τηλεφωνο για αντιπροσφορά.
(Ρευμα 0,079€/kwh και αεριο 0,049€/kwh χωρις παγιο)
Τους τη ζήτησα γραπτή.
Βγαίνουν σχεδόν στα ιδια χρήματα με Watt & volt.

Στους νεους πελατες δινουν τις καλες προσφορες, τους παλιους τους αφήνουν στα προγραμματα που εχουν, αυτο της είπα οταν με ρωτησε "γιατι δεν ζήτησα κατι καλύτερο απο τη Ζενίθ"
Άβαταρ μέλους
By bebes
ArrowsFA1 έγραψε:Αν έχετε μεράκι:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =371019325

Δεν μου βγάζει τιμές :(

Δεν υπαρχει καπου καποιος πίνακας με τις τιμες ΦΑ όπως με το ρεύμα;
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#840029 File-->download---microsoft excel
Το ανοίγεις τοπικά αφού το κατεβάσεις. Συμπληρώνεις με educated guess την τιμή ΤΤF καθώς και την ετήσια κατανάλωσή σου, και θα πρέπει να δεις τις τιμές.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bebes έγραψε:

Στο allazorevma έχει και για ΦΑ.
Άβαταρ μέλους
By bebes
Anonymous Founder έγραψε:
bebes έγραψε:

Στο allazorevma έχει και για ΦΑ.

το είδα, αλλά εχει πολύ λιγες επιλογες πλεον.

ArrowsFA1 έγραψε:File-->download---microsoft excel
Το ανοίγεις τοπικά αφού το κατεβάσεις. Συμπληρώνεις με educated guess την τιμή ΤΤF καθώς και την ετήσια κατανάλωσή σου, και θα πρέπει να δεις τις τιμές.

Το εφτιαξα. ΟΚ
Άβαταρ μέλους
By bebes
#840290 Οι τιμές του ΦΑ ανεβαίνουν συνεχώς.
Σκεφτομαι μήπως ακυρωσω τη σύμβαση και μεινω με την παλια που εχει σταθερη τιμη 0,10€
Βεβαια για να με συμφέρει πρεπει να διπλασιαστουν οι τιμές (0,49€ ειναι τωρα), αλλά πιοιος ξερει με τους τρελους που μπλέξαμε;
Άβαταρ μέλους
By otso
#840511 Επειδη εμεις οι χωριατες ζουμε στο παρελθον εποχη δεη , το ρευμα και το αεριο το πληρωνετε με τον μηνα η το διμηνο;

και ολα τα προγραμματα απ οτι βλεπω ειναι συμβαση διετιας ; και αν ξενοικιασεις μπροστυτερα τι χανεις την εγγυηση;