Fiat Panda 7,6l/100km
Fiat Panda 7,6l/100km
When the going gets tough, the tough get going
PaNick67 έγραψε:Να πληρωνεις νοικι σε αλλη πολη, εξοδα φοιτητη σεαλλη πολη και να κολλας στα 22€ τον μηνα για να εχει ιντερνετ στο σπιτι......
Λεμε αν ... αν ημουν μελος κομματος αν και αν μου εδειναν λεμε αν δουλειες σε οικους που μπαινεις με εισητηριο
δεν θα ειχα προβλημα .
Και ναι ρε ειμαι τσιγκουνης με τα λεφτα που θα γλυτωσω θελω να φτιαξω το τζακι .
otso έγραψε:PaNick67 έγραψε:Να πληρωνεις νοικι σε αλλη πολη, εξοδα φοιτητη σεαλλη πολη και να κολλας στα 22€ τον μηνα για να εχει ιντερνετ στο σπιτι......
Λεμε αν ... αν ημουν μελος κομματος αν και αν μου εδειναν λεμε αν δουλειες σε οικους που μπαινεις με εισητηριο
δεν θα ειχα προβλημα .
Και ναι ρε ειμαι τσιγκουνης με τα λεφτα που θα γλυτωσω θελω να φτιαξω το τζακι .
Ενα απο τα καλα της πολης otso. Εγω στον γιο ειπα οτι αν θελει να σπουδασει μπορει οτιδηποτε εχει η Αθηνα που ζουμε.
Δοξα τον Γιαραμπη, εχει Μετρο, Ηλεκτρικο, λεωφορεια, τραμ κλπ να παει οπου ειναι η σχολη, ακριβως γιατι δεν ειμαι κι εγω κατι απο αυτα που γραφεις.
Α, που ΄σαι. Αν η επισκευη του τζακιου στοιχιζει 22€ επι 48 μηνες, @@ επισκευη θα γινει στο λεω απο τωρα να μη λες μετα
Fiat Panda 7,6l/100km
otso έγραψε:ευχαριστω Γρηγορη αν και εγω προς το ποιο αστειο το πηγαινα μιας και αν θυμαμαι τον ειχες δει σε βιντεο.
Επειδή τον έχω δει σε βίντεο και μου έχεις πει γι'αυτόν, και νομίζω πως είναι και πανέξυπνος, θεωρώ πως θα μπορούσε να κάνει το κόλπο με τον διαμοιρασμό που σου είπα.
Θα βρει ένα φίλο του με λεφτά (ή ακόμη καλύτερα μια γκόμενα με λεφτά), θα μπει στην εφαρμογή της Ubiquiti για να τσεκάρει το LoS:
https://ispdesign.ui.com/#
Μετά θ'αγοράσει δύο κεραίες P2P , μια κουλούρα 300 μέτρα UTP από τον Καφκά και με δύο στύλους για κεραίες τηλεόρασης θα φτιάξει ένα link με το σπίτι του και θα είναι άνετος και άπλας.
Κεραίες:
https://www.skroutz.gr/s/7313810/Ubiqui ... ernet.html
Όλο το setup, θα του βγει κάνα 150άρι.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Αν αξίζει τον κόπο; Πιθανόν όχι, αλλά το ερώτημα είναι πως το κάνουμε χωρίς να έχουμε σταθερή σύνδεση Internet. Άρα, απαντώ σε αυτό και μόνον.
Anonymous Founder έγραψε:Το πιο απλό δεν είναι ένα hotspot και μια σύνδεση Unlimited όπως αυτές που έχει η Nova; Ούτε σταθερό ούτε τίποτε.
Καλά, εννοείται πως αν έχει σήμα (αξιοπρεπές) κάποια εταιρεία κινητής, μεταφέρεις τη γραμμή σου εκεί, κάνεις σύνδεση με απεριόριστα δεδομένα (που αν κάνεις μεταφορά από άλλη εταιρεία θεωρώ πως μπορείς να ρίξεις το πάγιο κάτω από τα € 20 άνετα σχετικά) και κάνεις hotspot το (smartphone) κινητό σου. Με ένα πάγιο έχεις internet στο σπίτι και το κινητό...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Εχεις κινητα τελευταιας γενιας εχεις απεριοριστα δεδομενα εχεις τα παντα οπου εχεις ταξιδεψει ακομα και στο χωριο σου στην κολοπετεινιτσα . αναγκαζεσαι να πας σε μεγαλη πολη για σπουδες
Εχεις να αντιμετωπισεις χιλιες μαλακιες , το τελευταιο που σε απασχολει ειναι το κινητο μια και ποτε ελλαδα η εξωτερικο δεν ειχες προβλημα . Μπαινεις στο κωλοσπιτο πας να παρεις τον φιλο σου τον Τασο τηλ . παπαλα ρωτας τα παιδια τα δικα σας δουλευουν ; τιποτα .
Εκ του μη οντως αλλο ενα προβλημα που δεν θαπρεπε να υπαρχει .
Εσεις αταραχοι , εγω μπαρουτης μακ ντακ τι να κανουμε σιχαινομαι τα διετη συμβολαια σε σπιτι που δεν ειναι δικο μου
Οποιαδηποτε στιγμη μπορουν τα παιδια να πουν δε γουσταρω εδω αλλαζω σπιτι , φευγω , οτιδηποτε .
Οτιδηποτε ασυρματο λοιπον αποριπτεται λογω του οτι αν δεν εχει η κοσμοτε σημα τι μου εγγυαται οτι θα εχει αλλη εταιρεια . Αρα καλωδιο και μοντεμ μονο .
Αυτα τα unlimited προγραμματα εχετε προσεξει οτι οσο περισσοτερα καταναλωνεις πεφτει η ταχυτητα και στο τελος σερνεται σαν βραδυπους ;
Ορμα https://www.lifo.gr/now/economy/anoixe- ... rothesmies
otso έγραψε:Γρηγορη καπου τα λεγατε
Ορμα https://www.lifo.gr/now/economy/anoixe- ... rothesmies
Οι τιμές είναι στα όρια του αστείου πάντως. Κανείς ιδιοκτήτης δεν θα μπει στον κόπο να το κάνει, θα περιμένει τις εταιρείες να το κάνουν, ούτως ή άλλως αυτές θα είναι οι κερδισμένες. Τι με νοιάζει εμένα αν έχω "χαζό" μετρητή ενέργειας, από την στιγμή που ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υποχρεωμένος να μετράει;
Όσο για την σύνδεση Internet, μια δοκιμή με ένα κινητό φίλου σε άλλο δίκτυο φτάνει. Στην χειρότερη, αγοράζει μια SIM και δοκιμάζει. Πολύ δύσκολα τα έχεις στο μυαλό σου κάποια πράγματα, ελπίζω τα παιδιά σου να είναι πιο ευέλικτα!
otso έγραψε:Λοιπον ας οργανωθούμε
... ;
Η ΝΟΒΑ εχει σιγουρα σήμα καμπανα, αλλά μη βιαστείς.
Υπάρχει το ενδεχόμενο να εγινε καποια ζημια απο τις πλημμύρες στην κεραία που σας εξυπηρετεί και προσωρινά να μην εχει σημα η Κοσμοτε.
Πριν κανετε οτιδήποτε ρωτηστε κανα δυο γείτονες τι παίζει με το σήμα.
Εξω απο το σπίτι, στον δρόμο δοκίμασες αν πιανει;