Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
George_Prix έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Στις λεπτομέρειες της επαφής δεν στα δείχνει αυτά;

Εκει τα δειχνει...

Ομως με το που παταω ενα κλικ στην επαφη βλεπω αυτα:

Εικόνα

Κληση, SMS, Meet και το i

Για να δω viber, whatsapp και λοιπες πληροφοριες πρεπει να πατησω στο i που μανι μανι χανω 1" στο γυρο και μερικες θερμιδες (που με τοσο κοπο βαζω στο κορμι μου για να το διατηρω σε αυτη την αψογη κατασταση).

Παλιοτερα στη θεση του Meet ειχε το κουμπακι της βιντεοκλησης. Βασικα εδω και χρονια απο το Viber κανω βιντεοκλησεις για να μιλησουν τα παιδια με τη μανα μου ή μιλανε απευθειας με το δικο τους Viber. Απλα σημερα τους πηρα νεες (ευκολες :s_tongue ) SIM και ειπα να δοκιμασω κληση και βιντεοκληση να δω αν παιζουν ολα κομπλε. Ετσι προσεξα οτι πλεον εχει φυγει η βιντεοκληση, αλλιως δε θα το ειχα παρει χαμπαρι ποτε!!!

Μήπως είχες iPhone παλιά; Τα μήλα εχουν προεγκατεστημένη τη βιντεοκλήση
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bebes έγραψε:Μήπως είχες iPhone παλιά; Τα μήλα εχουν προεγκατεστημένη τη βιντεοκλήση

Ποτε δεν ειχα μηλο. Και το δικο μου ειχε παλια τη βιντεοκληση προεγκατεστημενη. Φανταζομαι σε καποιο update τη σουταρισαν κι αφησαν μονο το Meet...

mirage έγραψε:Στο Samsung υπάρχει επιλογή για Meet και videocall.

Περιεργο. Samsung s10+ εχω και βλεπω μονο το Meet πλεον. Ισως οι επιλογες που βλεπεις πατωντας ενα κλικ στην επαφη να εχουν να κανουν με το μοντελο του τηλεφωνου. Για παραδειγμα εντυπωση μου εκανε οτι ο Νικος μπορει να δει και το Viber εκει, που εγω παντα επρεπε να πατησω στο i με τις περισσοτερες πληροφοριες της επαφης για να το δω!
Άβαταρ μέλους
By otso
#838268 Στο νεο μας φοιτητικο σπιτι η cosmote παπαλα . δεν εχουν σημα τα κινητα , αμα κρεμαστεις απ το μπαλκονι ισως . Θα μου πεις βαλε σταθερο , οχι δεν πληρωνω σταθερο .
Στο σπιτι δεν βαραει ποτε και τηλεοραση δεν βλεπουμε με τα κωλοπακετα τους , το κραταμε για λογους νοσταλγιας.
Μας νοιαζει σημα κινητης και ιντερνετ.
50 ρουτερ ποιανω γυρω γυρω και ολα κλειδωμενα .Καποτε μου ειχατε δωσει αναλυτικες οδηγιες αλλα δεν τις βρισκω με την αναζητηση .
Ιδεες; δεχομαστε και με πμ .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#838276 Αν είναι φοιτητής να τάξει κουβάλημα τα ψώνια στη θεία της γειτονιάς για να του δώσει το wifi.
Αν είναι φοιτήτρια αρκεί να δείξει ένα μεγαγχολικό βλέμμα σαν σκύλος που παρακαλάει για μεζεδάκι στον απέναντι για να της δώσει κατευεθείαν.

Και θα την βγάλει 4-5-10 χρόνια με δανεικό internet ;

Περιοχή;
Αν είστε κοντά σηκώστε κεραίες μεταξύ σας.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#838277 Βάλε καποιο πακέτο σταθερής φοιτητικό για τα παιδια, μόνο ιντερνετ.
Σημερα εριξε μια βροχούλα και κόπηκε το ιντερνετ στην περιοχή, παλιό πρόβλημα με τα ΚΑΦΑΟ της περιοχής που το ειχα και στη δουλεια αλλά λύθηκε με μισθωμενη γραμμή (η οποία ομως εχεια άλλα προβλήματα :x )

Αν εχουν κοσμοτε και δεν πιανει εκεί, ισως θα πρεπει να αλλάξουν εταιρία. Μου φαίνεται περιεργο να μην πιανει, ας ρωτησουν τους γείτονες τι δουλευει. Νομιζω η ΝΟΒΑ εχει σημα καμπανα παντου στην περιοχη
Άβαταρ μέλους
By otso
#838282 Στο χωριο πιανει μονο η κοσμοτε ολοι εχουμε κοσμοτε ολα σε ενα , δεν θυμαμαι ακριβως πως το λενε , δεν υπαρχει αλλη σταθερης , και πληρωνουμε την 50αρα που ειναι 10αρα περισσοτερο απ οτι πληρωνετε εσεις οπτικη 500αρα (αλλο ενα καλο της επαρχιας) , αν αλλαξουν δεν θα εχουν κινητο διακοπες καλοκαιρι κτλ.
Δεν με ενδιαφερει να εχουν γρηγορο ιντερνετ , ον λινε παιχνιδια και αλλες μαλακιες ειναι απαγορευμενα , με ενδιαφερει μια αξιοπρεπη συνδεση για τις εργασιες και επικοινωνια με πανεπιστημιο και επικοινωνια .
Στο πανεπιστημιο που θα ειναι ολη μερα θα εχουν το δικτυο και δινει το watsup ελευθερο (αν και το δοκιμασαμε και σερνεται )
Η μονη λυση που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να πω στον ιδιοκτητη να μιλησει μιας και νοικιαζει και αλλα να δωει καμμια κοπελλα απ αυτες που τους νοικιαζει να μας δωσουν κωδικους wifi και να τους πληρωνουμε κατι . αν δεν δεχτουν digital system σπουδαζουν ας βρουν λυση .
Δημητρη λες Και θα την βγάλει 4-5-10 χρόνια με δανεικό internet ; Η σχολη ειναι 4 χρονια , και ενας μηνας παραπανω ειναι μη ανεκτο απο μενα και το ξερουν πολυ καλα , ηδη ο γιος ειναι με κινητο νοκια του 2007 εδω και 3 μηνες και θα ειναι για ακομη 2 προς γνωση και συμμορφωση . Στο δικο μου σπιτι δεν εχει φυτρωσει ακομα λεφτοδεντρο για να κανουμε μαλακιες χωρις επιπτωσεις .

Α κατι που μου εκανε εντυπωση , εβαλα ολα τα παλια κινητα που ειχαμε να φορτιστουν , φανταζομουνα οτι κατι σαμσουνγκ που ειχα για τα χωραφια με διπλη καρτα , απ αυτα που κλεινουν φλιπ φλοπ τα ελεγαν ; θα δουλευαν . Φορτιστικε μονο το νοκια παρατημενο 15 χρονια και η μπαταρια του κραταει 10 μερες.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#838296 Δεν βλέπω το λόγο για internet.
Για εργασίες και λοιπά μέχρι η σχολή. Οτιδήποτε άλλο αποσπά την προσοχή.
Μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#838301 Σωστά.

Και με σκυφτό κεφάλι για να μην παίζουν ματιές σε τρίτους όταν είναι στη σχολή ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα φλερτ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#838309 Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος δεν πρόκειται να δώσει πρόσβαση σε κάποιον που δεν ξέρει πάρα πολύ καλά και βασικά ούτε εγώ θα θελα να έχω πρόσβαση έτσι.
Άβαταρ μέλους
By pro
#838311 22 το μήνα για φοιτητικό fiber 100 και απεριόριστα κινητά σταθερά (μιας και δεν έχει και σήμα) νομίζω είναι καλή περίπτωση. Όσο και να είναι όλη μέρα στη σχολή, internet σπίτι είναι απαραίτητο πλέον. Εγώ λίγο παλιότερα σε αντίστοιχη φάση έβαλα βονταφον και μ έδωσαν και πρόγραμμα κινητής όλα απεριόριστα με 11 ευρώ το μήνα. Συν μια κάρτα απεριόριστα data δωρεάν. Γενικώς παίζουν πολλές προσφορές δες το λίγο.

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#838319 Καλά, το Internet είναι βασικό, για εργασίες στο πανεπιστήμιο, για αναζήτηση εργασίας, για τα πάντα σχεδόν που θα χρειαστεί.

Καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να πιέζεται οικονομικά, αλλά είναι θεωρώ βασικό πλέον. Ιδίως αφού δεν πιάνει και το κινητό στο σπίτι...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
otso έγραψε:Γρηγορη τι λες θα μπορουσε ο γιος μου να εχει wifi απο τις γειτονισσες του ;

Επειδη ο Αδμιν ειναι ευγενικος ανθρωπος και δε θα σου πει αυτο που περιμενεις να ακουσεις, θα σου πω εγω την αληθεια :s_yes

Και η αληθεια ΔΕΝ ειναι αυτη:

Dimitris_P έγραψε:Αν είναι φοιτητής να τάξει κουβάλημα τα ψώνια στη θεία της γειτονιάς για να του δώσει το wifi.

Η θεια της γειτονιας δε θελει κουβαλημα τα ψωνια απο το γιο σου. Θελει να της δωσει το νεανικο του πεος να ασχοληθει λιγακι η καψερη και να παρει δυναμη να κουβαλαει τα ψωνια μονη της :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
otso έγραψε:Γρηγορη τι λες θα μπορουσε ο γιος μου να εχει wifi απο τις γειτονισσες του ;

Προσωπικά, έχω δώσει το Wi-Fi σε φοιτητές γείτονες στα Γιάννενα, επειδή το σπίτι είναι άδειο όλο το χρόνο και δεν με πείραζε να τους βοηθήσω.
Αλλά ήταν κάτι προσωρινό και προφανώς αν έμενα εκεί, δεν θα το έκανα γιατί το bandwidth δεν είναι άπειρο.
Το πιο απλό δεν είναι ένα hotspot και μια σύνδεση Unlimited όπως αυτές που έχει η Nova; Ούτε σταθερό ούτε τίποτε.
Μια εναλλακτική λύση που είχαμε κάνει παλιά, είναι έκανε ένας σύνδεση και οι υπόλοιποι μοιράζονταν την σύνδεση με ασύρματες ζεύξεις. Αν υπάρχει LoS (Line of Sight) είναι πανεύκολο και πάμφθηνο σήμερα να το κάνεις.
Έτσι το κόστος έπεφτε στο 1/3 ή 1/4, αναλόγως πόσοι αναλάμβαναν να πληρώσουν και να μοιραστούν.
Γενικώς, υπάρχουν διάφορες λύσεις για να μην πληρώσεις πολλά και καταλαβαίνω πως όπου μπορείς να γλιτώσεις κάτι, να το προσπαθήσεις.