Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
markvag έγραψε:
mousatos έγραψε:Αύριο περνάω από συνέντευξη εδώ:
https://www.e-evros.gr/gr/mikres-aggeli ... /post34860

Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες εδώ και 5 χρόνια με 3-4 αποστολές βιογραφικού εδέησαν να με πάρουν τηλ. σήμερα. Η πλάκα ήταν ότι όταν είδα την αγγελία είπα "σιγά μη με καλέσουν" κι ξανα-έστειλα το βιογραφικό ως σκέτο pdf , ούτε μια λέξη μέσα στο mail. μόνο ένα ξερό επισυναπτόμενο pdf με θέμα mail , "βιογραφικό".

Καμιά συμβουλή για αύριο; Τι να προσέξω στη συνέντευξη; έχω ΚΑΙ πτυχίο πληροφορικάριου - ηλεκτρονικού και προυπηρεσία σε αντίστοιχο εργοστάσιο :innocent:

https://www.prismaelectronics.eu/index. ... 1-15-56-26

Ωραία εταιρεία φαίνεται, δεν ήξερα ότι είχε κάτι τέτοιο στην Αλεξανδρούπολη!

+1, ωραιοι φαινονται, ναι

Μουσατε, αν σε παρουν κανε μια καλη και φτιαξτους και το site, εχει να ανανεωθει απο το 17 και κολλαει κιολας
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#837664 Μουσατε σου ευχομαι καλη τυχη ρε φιλε. Αλλα βλεπω οτι παιζεις με την τυχη σου και δεν ξερω αν θα σου βγει σε καλο :s_dunno

Θα μπορουσες να ποσταρεις απλα την αρχικη σελιδα της εταιριας:

https://www.prismaelectronics.eu/

Και επελεξες να ποσταρεις ενα λινκ που ειναι γεματο με φωτο του Κουλη, που εχει κερδισει σε γκαντεμια ακομα και το γκαντεμοσαυρο το μακαριτη τον πατερα του:

https://www.prismaelectronics.eu/index. ... 1-15-56-26

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Chris έγραψε:Μουσατε, αν σε παρουν κανε μια καλη και φτιαξτους και το site, εχει να ανανεωθει απο το 17 και κολλαει κιολας

Το σαιτ πεταει. Το λινκ που επελεξε ο μουσατος σερνεται "για καποιο λογο" :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε: επελεξες να ποσταρεις ενα λινκ που ειναι γεματο με φωτο του Κουλη, που εχει κερδισει σε γκαντεμια ακομα και το γκαντεμοσαυρο το μακαριτη τον πατερα του:

για να δείξω οτι δεν πιστεύω σε ανόητες προλήψεις
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:
George_Prix έγραψε: επελεξες να ποσταρεις ενα λινκ που ειναι γεματο με φωτο του Κουλη, που εχει κερδισει σε γκαντεμια ακομα και το γκαντεμοσαυρο το μακαριτη τον πατερα του:

για να δείξω οτι δεν πιστεύω σε ανόητες προλήψεις
Καλή επιτυχία αύριο.

.
Άβαταρ μέλους
By otso
#837681 ρε συ δεν καταλαβαινω θυμαμαι ειχες παρει συνταξη απο ΒΡ , μετα δουλευες δημοσιο , τωρα τι κοιτας δευτερη δουλεια;
Οπως και να εχει μακαρι ολα να πανε οπως ευχεσαι .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
otso έγραψε:ρε συ δεν καταλαβαινω θυμαμαι ειχες παρει συνταξη απο ΒΡ , μετα δουλευες δημοσιο , τωρα τι κοιτας δευτερη δουλεια;
Οπως και να εχει μακαρι ολα να πανε οπως ευχεσαι .

2 διατροφές διαζυγίων , 4 παιδιά , πολλά τα έξοδα !! ( g , ακολουθώ τη συμβουλή σου).
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#837733 Ουφ καλά πήγε , μίλησα με δυο διευθυντές παραγωγής, με κάνανε και ξενάγηση στο χώρο. Θα χρειαστεί όπως μου είπαν και 2η συνέντευξη , αυτή τη φορά με ένα από τα μεγάλα αφεντικά της επιχείρησης όπου θα μιλήσουμε και για το οικονομικό.
Κι αυτοί με ρώτησαν τί ζητάω , τους είπα τα νόμιμα . Πως να το χειριστώ τώρα; Εγώ θέλω τουλάχιστον τον βασικό του ηλεκτρονικού.αυτοί είπαν οτι δίνουν τα νόμιμα + 10% για πτυχίο τριτοβάθμιας. Shit. έχω 4,5 χρόνια εμπειρίας ήδη .
Άβαταρ μέλους
By Geralt
mousatos έγραψε:Ουφ καλά πήγε , μίλησα με δυο διευθυντές παραγωγής, με κάνανε και ξενάγηση στο χώρο. Θα χρειαστεί όπως μου είπαν και 2η συνέντευξη , αυτή τη φορά με ένα από τα μεγάλα αφεντικά της επιχείρησης όπου θα μιλήσουμε και για το οικονομικό.
Κι αυτοί με ρώτησαν τί ζητάω , τους είπα τα νόμιμα . Πως να το χειριστώ τώρα; Εγώ θέλω τουλάχιστον τον βασικό του ηλεκτρονικού.αυτοί είπαν οτι δίνουν τα νόμιμα + 10% για πτυχίο τριτοβάθμιας. Shit. έχω 4,5 χρόνια εμπειρίας ήδη .

να ξερεις οταν θα σε ρωτανε τι ζητας, απαντας με ερωτηση ποιο ειναι το ευρος χρηματων που δικαιολογει η θεση? :iconcool:
νομιζω καλα πηγε, κανεις δεν κλεινει 2η συνεντευξη για πλακα, το πρωτο ξεκαθαρισμα απο κουλους και παλαβους γινεται στην πρωτη
δειξτους οτι εχεις διαθεση, αλλα οχι απελπισια, καλη τυχη :superman:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Geralt έγραψε:[

να ξερεις οταν θα σε ρωτανε τι ζητας, απαντας με ερωτηση ποιο ειναι το ευρος χρηματων που δικαιολογει η θεση? :iconcool:

Καημό το έχω να μου απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By markvag
NickTG έγραψε:
Geralt έγραψε:[

Καημό το έχω να μου απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση κάποια στιγμή.

Κι εγώ! :lol: :lol:

Βασικά θα έπρεπε τα λεφτά να είναι στην αγγελία της θέσης! Αν δεν θέλει κάποιος να έρθει με τα λεφτά που δίνει η εταιρεία, να μην χάνει κανένας τον χρόνο του, ούτε η εταιρεία, ούτε οι υποψήφιοι.

Με το να μην δίνεται ούτε καν εύρος αμοιβής (πχ από Χ έως Ψ, αναλόγως προσόντων - εμπειρίας) και χάνουν χρόνο όλοι οι εμπλεκόμενοι και πρέπει ο υποψήφιος να μαντέψει έχοντας απειροελάχιστες πληροφορίες, με σοβαρό κίνδυνο να βρεθεί εκτός. Γιατί μπορεί να πήγαινε και με λιγότερα, αλλά μπορεί να δεσμευτεί με ένα σχετικά υψηλό ποσό... Ενώ η κάθε εταιρεία έχει ένα budget που θα δώσει για τη θέση! Μπορεί να παίξει λίγο, αλλά έχουν όλοι μία βάση για την κουβέντα.

Πολύ απλά, δημοσιεύστε τα λεφτά που δίνετε στις αγγελίες! :rtfm:

ΥΓ: Ωραίος @mousatos, εύχομαι καλή επιτυχία και στο επόμενο στάδιο!
Άβαταρ μέλους
By g8777
Εχθές βρισκόμουν προσκεκλημένος της Amazon Web Services σε μία πολύ μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα για ζητήματα κατάρτισης σε ψηφιακές δεξιότητες με πάνω από 2.000 ανθρώπους από την start-up community για το πως θα συνδέσουν τις start -ups με την κατάρτιση. Στις αρχές Νοεμβρίου, θα υπογράψουμε μνημόνιο συνεργασίας της Amazon Web Services και της ΔΥΠΑ και θα κάνουμε ένα πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα, όπου η Amazon θα εκπαιδεύσει 1.000 ανθρώπους σε δεξιότητες της τεχνολογίας cloud, θα πιστοποιήσει ότι έχουν ικανότητες στη διαχείριση του cloud και θα τους εξασφαλίσει δουλειά για τουλάχιστον έξι μήνες, αμέσως μετά τη λήξη της εκπαίδευσής τους. Αυτό θα γίνει σε συνεργασία με την Ακαδημία του ΟΤΕ».

«Στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι εξαιρετικά οξύμωρο. Έχουμε μία επίμονη ανεργία, που αποκλιμακώνεται με μεγάλη ταχύτητα, πλέον είμαστε σταθερά κάτω από το 11%, είμαστε πλέον στο 10,8%, στην καλύτερή μας επίδοση περίπου των τελευταίων 15 ετών. Παραμένουμε όμως σε διψήφιο αριθμό ανεργίας και μία από τις υψηλότερες σε ανεργία χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από τη μία πλευρά έχουμε αυτήν την επίμονη ανεργία, που σιγά-σιγά κατεβαίνει, από την άλλη σχεδόν όποιος κλάδος εμφανιστεί στο γραφείο μου το μόνο που μου ζητάει είναι να του βρω εργατικά χέρια».

«Έχω πολλές φορές συνεργαστεί με τη ΔΥΠΑ και έχουμε βρει εργαζόμενους για επιχειρήσεις που ζητάνε, αλλά η εμπειρία μου δεν είναι πολύ θετική. Η ΔΥΠΑ βρίσκει εργαζόμενους, αλλά από αυτούς που βρίσκει οι μισοί δεν πάνε και από αυτούς που πάνε, φεύγουν σε μια εβδομάδα, το οποίο είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Τότε αρχίζουν όλοι οι κλάδοι να μας λένε “φέρτε μας εργαζόμενους από το εξωτερικό”».

https://ypergasias.gov.gr/simeia-omilia ... -ergasias/

Δειξε μου εργασια.

Perfection. :inlove: