Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
dimviii έγραψε:
otso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.

Δηλαδη εχεις γνωρισει και αξιολογησει την συζυγο του ασιμοφ ; ΑΝ ημασταν φιλοι θα προσεχα διπλα .

Μεταξυ μας του g τι λεει;

Μις Ήπειρος 2010 :iconcool:
Να γκουγκλάρω;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:
dimviii έγραψε:
otso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.

Δηλαδη εχεις γνωρισει και αξιολογησει την συζυγο του ασιμοφ ; ΑΝ ημασταν φιλοι θα προσεχα διπλα .

Επισης ισχυουν οσα εχεις πει στο παρελθον για την προικα ωρε Ντιμη? :omg:

Όταν μιλάμε μιλάμε,δεν κλανουμε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε:
dimviii έγραψε:
otso έγραψε:

Επισης ισχυουν οσα εχεις πει στο παρελθον για την προικα ωρε Ντιμη? :omg:

Όταν μιλάμε μιλάμε,δεν κλανουμε :rtfm:

Καταλαβα :s_sad

Τον Τζι τον επλασε ο θεος κι εμας μας εκλασε :rant:
Άβαταρ μέλους
By otso
dimviii έγραψε:
otso έγραψε:

Μεγαλη αληθεια οι ασχημοι παιρνουν τις ωραιες γυναικες

Εμεις οι ωραιοι μενουμε με τον κατιμα .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
otso έγραψε:

Έχουμε κοινούς γνωστούς. :s_yes
otso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μεταξυ μας του g τι λεει;

Δεν έχω δει ούτε αυτή, ούτε τον g, άρα δεν έχω γνώμη. Μεταξύ μας, δεν είμαι σίγουρος αν ο g υπάρχει και δεν είναι κλώνος κάποιου άλλου (υποψιάζομαι τον Geo f1).
:s_hang
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:. Μεταξύ μας, δεν είμαι σίγουρος αν ο g υπάρχει και δεν είναι κλώνος κάποιου άλλου (υποψιάζομαι τον Geo f1).

Χοντρό...
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:

Τον Τζι τον επλασε ο θεος κι εμας μας εκλασε :rant:

Τι τα θες βρε Γιώργη έπρεπε να κάνω μία επιλογή, ή να πάρω άφραγκη και νάραμου ή να πάρω μία πλούσια αλλά κήτος. :eat:

:s_dunno

ΥΓ Μις Ήπειρος 1974.

Διαγωνισμός περιφέρειας.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:. Μεταξύ μας, δεν είμαι σίγουρος αν ο g υπάρχει και δεν είναι κλώνος κάποιου άλλου (υποψιάζομαι τον Geo f1).

Χοντρό...

Το χοντρο ειναι οτι πηγε το καλοκαιρι Γιαννενα και δεν επεσε γονατιστος να παρακαλεσει τον Τζι να πιουνε παρεα ενα καφεδακι :thumbsdown:

Πρωτευουσιανος ο Αδμιν, σιγα μην καταδεχτει τους επαρχιωτες :shifty:
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:
otso έγραψε:

Έχουμε κοινούς γνωστούς. :s_yes
otso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μεταξυ μας του g τι λεει;

Δεν έχω δει ούτε αυτή, ούτε τον g, άρα δεν έχω γνώμη. Μεταξύ μας, δεν είμαι σίγουρος αν ο g υπάρχει και δεν είναι κλώνος κάποιου άλλου (υποψιάζομαι τον Geo f1).

εγω πιστευω οτι ο g ειναι κλωνος του casey , που μετα απο τον εξωστρακισμο του απο το φορουμ , εγινε ιδιωτικος ντεντεκτιβ στα γιαννενα με ειδικοτητα στις ζωοκλοπες
Άβαταρ μέλους
By otso
g8777 έγραψε:Ελειπα Αη Γιαννη Πηλιου.

Γιατι μονο τοτε εχει ερθει γιαννενα ; φημες λενε οτι επισκεπτεται συχνα τον πρωτο του ερωτα ινκογνιτο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#837376 Αυτές οι βρώμες δεν είναι αλήθεια. Βρισκόμαστε στην Πάτρα και όχι στα Γιάννενα για να μοιράζουμε την απόσταση, δηλαδή βενζίνη και διόδια.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#837378 Πφφφ δεν πατε καλα ρε... Εγω ειδα προσφατα φωτο του πρωτου μου ερωτα και μου φαινεται γρια πλεον. Πολυ μακρια απο το μαγικο κανονα για την "καταλληλη ηλικια" που εχω βγαλει :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#837379 Πρόκειται για πλατωνικό έρωτα (τότε και τώρα). Οι συναντήσεις δεν συμπεριλαμβάνουν την ανταλλαγή σωματικών υγρών.