dimviii έγραψε:Να γκουγκλάρω;otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.
Δηλαδη εχεις γνωρισει και αξιολογησει την συζυγο του ασιμοφ ; ΑΝ ημασταν φιλοι θα προσεχα διπλα .
Μεταξυ μας του g τι λεει;
Μις Ήπειρος 2010
George_Prix έγραψε:dimviii έγραψε:otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.
Δηλαδη εχεις γνωρισει και αξιολογησει την συζυγο του ασιμοφ ; ΑΝ ημασταν φιλοι θα προσεχα διπλα .
Μις Ήπειρος 2010
Επισης ισχυουν οσα εχεις πει στο παρελθον για την προικα ωρε Ντιμη?
Όταν μιλάμε μιλάμε,δεν κλανουμε
dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε:dimviii έγραψε:otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.
Μις Ήπειρος 2010
Επισης ισχυουν οσα εχεις πει στο παρελθον για την προικα ωρε Ντιμη?
Όταν μιλάμε μιλάμε,δεν κλανουμε
Καταλαβα
Τον Τζι τον επλασε ο θεος κι εμας μας εκλασε
dimviii έγραψε:otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.
Μις Ήπειρος 2010
Μεγαλη αληθεια οι ασχημοι παιρνουν τις ωραιες γυναικες
Εμεις οι ωραιοι μενουμε με τον κατιμα .
otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.
Έχουμε κοινούς γνωστούς.
otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Μεταξυ μας του g τι λεει;
Δεν έχω δει ούτε αυτή, ούτε τον g, άρα δεν έχω γνώμη. Μεταξύ μας, δεν είμαι σίγουρος αν ο g υπάρχει και δεν είναι κλώνος κάποιου άλλου (υποψιάζομαι τον Geo f1).
Anonymous Founder έγραψε:. Μεταξύ μας, δεν είμαι σίγουρος αν ο g υπάρχει και δεν είναι κλώνος κάποιου άλλου (υποψιάζομαι τον Geo f1).
Χοντρό...
George_Prix έγραψε:
Τον Τζι τον επλασε ο θεος κι εμας μας εκλασε
Τι τα θες βρε Γιώργη έπρεπε να κάνω μία επιλογή, ή να πάρω άφραγκη και νάραμου ή να πάρω μία πλούσια αλλά κήτος.

ΥΓ Μις Ήπειρος 1974.
Διαγωνισμός περιφέρειας.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
dimviii έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:. Μεταξύ μας, δεν είμαι σίγουρος αν ο g υπάρχει και δεν είναι κλώνος κάποιου άλλου (υποψιάζομαι τον Geo f1).
Χοντρό...
Το χοντρο ειναι οτι πηγε το καλοκαιρι Γιαννενα και δεν επεσε γονατιστος να παρακαλεσει τον Τζι να πιουνε παρεα ενα καφεδακι
Πρωτευουσιανος ο Αδμιν, σιγα μην καταδεχτει τους επαρχιωτες
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Anonymous Founder έγραψε:otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.
Έχουμε κοινούς γνωστούς.
otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Μεταξυ μας του g τι λεει;
Δεν έχω δει ούτε αυτή, ούτε τον g, άρα δεν έχω γνώμη. Μεταξύ μας, δεν είμαι σίγουρος αν ο g υπάρχει και δεν είναι κλώνος κάποιου άλλου (υποψιάζομαι τον Geo f1).
εγω πιστευω οτι ο g ειναι κλωνος του casey , που μετα απο τον εξωστρακισμο του απο το φορουμ , εγινε ιδιωτικος ντεντεκτιβ στα γιαννενα με ειδικοτητα στις ζωοκλοπες
g8777 έγραψε:Ελειπα Αη Γιαννη Πηλιου.
Πες πως είχα υποσχεθεί πως θα κεράσω και τον καφέ, αλλά μάταια.
g8777 έγραψε:Ελειπα Αη Γιαννη Πηλιου.
Γιατι μονο τοτε εχει ερθει γιαννενα ; φημες λενε οτι επισκεπτεται συχνα τον πρωτο του ερωτα ινκογνιτο.