Καταρχάς πρέπει να ξέρεις αν έχουν σκάψει τον δρόμο σου για οπτικές. Άπαξ και τον έχουν σκάψει και έχουν περάσει 2-3 μήνες λογικά θα έχεις διαθεσιμότητα.
Μπορείς να ελέγξεις κι εδώ βάσει τηλεφώνου (πχ γείτονα που είναι στην cosmote) ή διεύθυνσης
https://my.cosmote.gr/selfcare/jsp/diat ... jsp?ct=res
My Flickr
FTTH θέλω κυρίως για την μελλοντική επεκτασιμότητα και επειδή αυτή την στιγμή στο βάζουν δωρεάν, αργότερα μπορεί να μην είναι δωρεάν.
Επίσης, με προβληματίζει πώς θα μπει η οπτική στο σπίτι, κάτι εγκαταστάσεις που έχω δει είναι no-go, πολλή ασχήμια και δεν πρόκειται να επιτρέψω να περάσει χύμα πάνω στο σοφατεπί.
Anonymous Founder έγραψε:https://www.broadband-assist.gov.gr/
Και το πιο ενδιαφέρον είναι πως ενώ το site λέει πως δεν είναι διαθέσιμο το FTTH στην γειτονιά μας, η COSMOTE λέει πως είναι.
Αλλά μου κόπηκε η όρεξη, γιατί για την 300άρα η εγγυημένη τιμή των 38€ είναι για 2 χρόνια, μετά λέει πάει στα 60€!
![]()
Θα μείνω με την 100άρα VDSL μέχρι νεωτέρας μου φαίνεται!
Εχω FTTH 200/20 με 26€ απο NOVA. Σε ενα χρονο και 4 μηνες που ληγει θα βρω παροχο στα ιδια ή χαμηλοτερα
Η Κοτε ειναι ακριβη ακομα. Βαλε την τωρα και μετα θα βρεις. Ετσι κι αλλιως η οπτικη ειναι σταθεροτατη!
Fiat Panda 7,6l/100km
Anonymous Founder έγραψε:Η NOVA είναι λίγο τραγική. Δεν έχει φτιάξει καν εφαρμογή για έλεγχο διαθεσιμότητας. Η τιμή πάντως που σου έχουν δώσει είναι εξαιρετική!Όλες οι εταιρείες πουλάνε με διαφήμιση.
Πέρασαν από το μαγαζί και μου το προσέφεραν και επειδή η 24ρα που είχα έκανε νούμερα, δεν το σκέφτηκα.
Με έχουν πάρει και στο σπίτι αλλά εκεί όταν τελειώσει το συμβόλαιο με την Κοτε θα πάω INALAN.

.
Fiat Panda 7,6l/100km

Εντάξει. Δεν έχει και τίποτα επιχειρήσεις η περιοχή.
PaNick67 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Η NOVA είναι λίγο τραγική. Δεν έχει φτιάξει καν εφαρμογή για έλεγχο διαθεσιμότητας. Η τιμή πάντως που σου έχουν δώσει είναι εξαιρετική!Όλες οι εταιρείες πουλάνε με διαφήμιση.
Πέρασαν από το μαγαζί και μου το προσέφεραν και επειδή η 24ρα που είχα έκανε νούμερα, δεν το σκέφτηκα.
Με έχουν πάρει και στο σπίτι αλλά εκεί όταν τελειώσει το συμβόλαιο με την Κοτε θα πάω INALAN.
.
Ακριβότερη δεν είναι η INALAN από την NOVA που έχεις;
Fiat Panda 7,6l/100km
NickTG έγραψε:Εδώ η κάλυψη FTTH στον Ασπρόπυργο.
Εντάξει. Δεν έχει και τίποτα επιχειρήσεις η περιοχή.

https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Anonymous Founder έγραψε:Έχουν σκάψει εδώ και 3-4 μήνες αν θυμάμαι καλά. Με χαλάει η τιμή ασφαλώς, γιατί να πληρώσω αυτό το ποσό δεν το πληρώνω για κανένα λόγο, μιας και με την 100άρα αυτή την στιγμή είμαι μια χαρά ευχαριστημένος.
Καταρχάς για την τιμή, και εγώ τους είπα οτι με καλύπτει η 100άρα, και τελικά μου δώσανε την 300άρα στα 2 ευρώ πάνω απο την 100άρα (νομίζω μου βγαίνει στα 28 ευρώ). Βέβαια με πήρανε αυτοί για προσφορά, δεν έκανα trigger εγώ.
Anonymous Founder έγραψε:FTTH θέλω κυρίως για την μελλοντική επεκτασιμότητα και επειδή αυτή την στιγμή στο βάζουν δωρεάν, αργότερα μπορεί να μην είναι δωρεάν.
Επίσης, με προβληματίζει πώς θα μπει η οπτική στο σπίτι, κάτι εγκαταστάσεις που έχω δει είναι no-go, πολλή ασχήμια και δεν πρόκειται να επιτρέψω να περάσει χύμα πάνω στο σοφατεπί.
Σε αυτό έχεις δίκιο, εάν θέλεις να γίνει όμορφα.... θα πρέπει να πληρώσεις... Εγώ για να αποφύγω τα κανάλια κλπ έκανα μερεμέτι και πέρασα σωλήνα κουβίδη και ξανα-έκλεισα/έβαψα τον τοίχο. Βέβαια ήταν για όδευση 2μιση μέτρα, αν ήταν παραπάνω δεν ξέρω εάν θα το έκανα.
Anonymous Founder έγραψε:Έχουν σκάψει εδώ και 3-4 μήνες αν θυμάμαι καλά. Με χαλάει η τιμή ασφαλώς, γιατί να πληρώσω αυτό το ποσό δεν το πληρώνω για κανένα λόγο, μιας και με την 100άρα αυτή την στιγμή είμαι μια χαρά ευχαριστημένος.
FTTH θέλω κυρίως για την μελλοντική επεκτασιμότητα και επειδή αυτή την στιγμή στο βάζουν δωρεάν, αργότερα μπορεί να μην είναι δωρεάν.
Η 100ρα FTTH είναι σαφώς καλύτερη και πιο σταθερή από την αντίστοιχη 100ρα VDSL
Τώρα για την εγκατάσταση έχει να κάνει σε τι συνεργείο θα πέσεις.
My Flickr
Anonymous Founder έγραψε:Το να το κάνετε μωρέ, πανάκριβα είναι, μια χαρά είναι και το καλώδιο.
Δεν εχει κα μι α σημασια η χρηστικοτητα του , συμφωνω μαζι σου.
Δεν μπορει ομως να εχουν οι Νοτιοι οι νερατζοκωλοι και η Νυφουλα του Βορειοδυτικου να ειναι στην απεξω μονιμα.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY