otso έγραψε:ξεχασα νομιζω και ο G
Οτσε τώρα που είναι στα high του ο κασσελακισμος.
Αναρωτιέμαι σε ποιον φόρουμιτη θα πόνταρες ότι θα εργαλειοποιουσε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις για να κάνει καριέρα ;
otso έγραψε:ξεχασα νομιζω και ο G
otso έγραψε:ΝΑΙ ο σκνιπερ που εχει και λαμε κολαν στα χρωματα του ουρανιου τοξου τους φανταζομαι με τον κασελακη (με φουξια κολαν) να κανουν ποδηλατο πιασμενοι χερι χερι και να κανουν πιρουετες με πνιχτα γελακια . Ο κιλο αν και εχει και αυτος στην γκαρνταρομπα του περιεργα ενδυματα ασε που τις παρασκευες πηγαινε στη δουλεια ντυμενος με φουστανελλα χωρις να φοραει τιποτα απο κατω τον θεωρω πολυ κρυφογκομενακια σιγανοπαπαδια για κατι τετοιο , ο δε Θωμας αν και το προσπαθει για ατριχος ,δοξαζει την ελλαδα στις ανατολικες χωρες .
otso έγραψε:ΝΑΙ ο σκνιπερ που εχει και λαμε κολαν στα χρωματα του ουρανιου τοξου τους φανταζομαι με τον κασελακη (με φουξια κολαν) να κανουν ποδηλατο πιασμενοι χερι χερι και να κανουν πιρουετες με πνιχτα γελακια . Ο κιλο αν και εχει και αυτος στην γκαρνταρομπα του περιεργα ενδυματα ασε που τις παρασκευες πηγαινε στη δουλεια ντυμενος με φουστανελλα χωρις να φοραει τιποτα απο κατω τον θεωρω πολυ κρυφογκομενακια σιγανοπαπαδια για κατι τετοιο , ο δε Θωμας αν και το προσπαθει για ατριχος ,δοξαζει την ελλαδα στις ανατολικες χωρες .Με πέθανες!
otso έγραψε:Ο asimof και o hf αν δεν ηταν παντρεμενοι
Anonymous Founder έγραψε:
Στην Ελλάδα έχουμε ακόμη δρόμο, μόλις ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Αδώνιδος, ο οποίος θεωρεί (και νομίζω σωστά, δεν είναι τυχαίο το 41%) πως τα κορόιδα υπάρχουν ακόμη και θα βρεθούν μπόλικοι διαθέσιμοι.
Όποιος το νομίζει αυτό, υπάρχουν άφθονες θέσεις εδώ πάνω στα λατομεία και στα εργοστάσια ή φυσικά και στα χωράφια, πιο σκληρές δουλειές δύσκολα. Και είναι ευπρόσδεκτοι να δουλεύουν για όλη τη μέρα, εξάλλου ο μπουμπούκος το έκανε και νόμιμο.

Asimov έγραψε:otso έγραψε:Ο asimof και o hf αν δεν ηταν παντρεμενοι
Με ποιον τρόπο όμως; θα πρέπει να το εξηγήσεις αυτό
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.
otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.
Δηλαδη εχεις γνωρισει και αξιολογησει την συζυγο του ασιμοφ ; ΑΝ ημασταν φιλοι θα προσεχα διπλα .
Μεταξυ μας του g τι λεει;
dimviii έγραψε:otso έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.
Δηλαδη εχεις γνωρισει και αξιολογησει την συζυγο του ασιμοφ ; ΑΝ ημασταν φιλοι θα προσεχα διπλα .
Μεταξυ μας του g τι λεει;
Μις Ήπειρος 2010
Μιας και το ΠΠΟ εχει κριθει δεν εχει καμια σημασια[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]