Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#835828 Ευχαριστώ, θα ρωτήσω. Ελπίζω μόνο να μπορούν να την αφαιρέσουν/τοποθετήσουν οι ίδιοι (π.χ. εδώ λέει προσωρινά μη διαθέσιμη η υπηρεσία), γιατί εγώ δε νομίζω να μπορώ να το κάνω (εκτός κι αν φέρω τον ηλεκτρολόγο μου να πειραματιστεί).
Άβαταρ μέλους
By glf
#835902 Με πυρόλυση έχω neff τόσα χρόνια, εχει φάει και μετακόμιση. Κιχ δεν έχει κάνει και η πυρόλυση είναι μεγάλη ευκολία.

Α ναι έχω αλλάξει δύο φορές το λαμπάκι..
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#836591 Έχει πάρει κανείς καταψύκτη από το αλλάζω συσκευή; Σας έχουν ζητήσει ή χρεώσει για πιστοποίηση λειτουργίας; Στο πρόγραμμα λέει δεν απαιτείται αλλά μου ζητάνε, για το 35ρι ίσως;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#837006 Σε σπίτι που θα αγοράσει ο γιος μου έχει κλιματιστικά με φρέον R22!!! Δουλεύουν τώρα αλλά τι θα προτείνατε?? Να τα αλλάξει τώρα η να περιμένει να τα φτυσουν. Είναι και made in Japan Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#837009 Αυτό σκέπτομαι και εγώ...μεν αλλα μήπως η κατανάλωση του είναι μη συμφέρουσα??

.
Άβαταρ μέλους
By nikos
224v έγραψε:Αυτό σκέπτομαι και εγώ...μεν αλλα μήπως η κατανάλωση του είναι μη συμφέρουσα??

.
Το να αγοράσει κάνα δυο που θα έχουν 1500 ευρώ είναι πιο συμφέρον?
Εκτός αν δουλεύει χειμώνα καλοκαίρι 24ωρα συνέχεια....οπότε ναι πρέπει να τα αλλάξει αμεσως
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:Εικόνα

:hmmm: :hmmm:

Άνετα το έπαιρνα.

Αν ανοίγουν και τα μάτια σε μη τακτά διαστήματα και να βγαίνει κανένα περίεργο φως, ακόμα καλύτερα. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#843881 Αν το αριστερο ματι ανογει για παγακια και το δεξι για νερο, θελω κι εγω ενα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#843882 Νερό και παγάκια απο τα...δόντια.

Επίσης, να εχει ανιχνευτή κίνησης και οταν πλησιαζει κάποιος το βραδυ να φωτίζονται τα ματια και να...γρυλίζει :ninja:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#845723 Μετά από 6 μήνες συμβίωσης με επαγωγική κουζίνα όλες οι αρχικές μου ανησυχίες έχουν εξαφανιστεί. Πλέον είμαι φανατικός οπαδός και τις συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Ταχύτητα θέρμανσης, αμεσότητα απόκρισης και πολύ ακριβής έλεγχος είναι τα χαρακτηριστικά που με κερδίσανε. Τα οποία βέβαια εκτός από ευκολία χρήσης σημαίνουν και οικονομία ρεύματος.
Το μόνο μειονέκτημα, δε λειτουργούν με αλουμινένια σκεύη (ξεπερνιέται με χρήση ειδικής ενδιάμεσης ατσαλένιας πλάκας αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που θα κάνεις πολύ περιστασιακά για κάποια συγκεκριμένο αλουμινένιο κατσαρολικό).
Άβαταρ μέλους
By Zorz
sknipper έγραψε:Το μόνο μειονέκτημα, δε λειτουργούν με αλουμινένια σκεύη (ξεπερνιέται με χρήση ειδικής ενδιάμεσης ατσαλένιας πλάκας αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που θα κάνεις πολύ περιστασιακά για κάποια συγκεκριμένο αλουμινένιο κατσαρολικό).

Μάι μπράδερ ιν Κράιστ, πήγαινε και δώρισε τα αλουμινένια καταρόλια σου σε ένα charity shop. Αν είναι γρατζουνισμένα ή σκευρωμένα, ρίξτα στην ανακύκλωση έστω να γίνουν Audi. Ακούς εκεί ενδιάμεση ατσαλένια πλάκα... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#845913 Ερωτηση.
Τι λυση υπαρχει ( αν υπαρχει) για παλιο ψηγειο που εχει χαλασει το λαστιχο και δεν υπαρχει ανταλλακτικό ?
Υπαρχει κατι σε πως να το πω... universal που το κολλάς με καποιο τροπο και κοβεις 45 μοιρες στις γωνιες?

Γιατι με το αλλαζω συσκευη δεν προκοψαμε με..... 1 γαμο ( παει η πρωτη κορη :lol: ) μια βαφτιση ( να ο πρωτος εγκονός) και μια... εποικημένη γενα ( ερχεται και η εγκονή :) )