Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#834145 Εγώ έχω ακουστικά ασύρματα μόνιμα πάνω στον ενισχυτή.
Η τιβι παίζει και μόνη της και μέσω ενισχυτή, οπότε όταν θέλω να δω ταινία ή να ακούσω μουσική το βράδυ αν κοιμούνται τα γυναικόπαιδα, ανοίγω ενισχυτή και βάζω την τιβι στο 0.
Οπότε έχεις και τα 2.

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
224v έγραψε:Ακουστικα bt ώστε κάποιος να ακουει την τηλεόραση από την πολυθρόνα του τι κυκλοφορεί?? Για συγγενή που θέλει μεγάλη ένταση και οι οικιοι του ενοχλούνται προφανώς.
Έχει σμαρτ TV.

.
Να κοιτάξει να πάρει ακουστικά βαρυκοΐας ώστε να ακούει και τους γύρω του…!
Άβαταρ μέλους
By 224v
g8777 έγραψε:2023-1967= 84 χρονων ΗΦ.

Τί πιο σύνηθες. :s_dunno

Καλωδιο 6 μετρο; Sure, why not, χρησιμοποιεις και τα ακουστικα στο ραντσο, να πιασεις κανα γελαδι με το λασο.

Ι-ΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. :metalo: :metalo: :metalo:
Να σαι σίγουρος ότι θα σε θάψω.... υπομονή.

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#834156 Σκουπισε τα σαλια σου και πεσε για νανι , ο ακαλυπτος μου ειναι γεματος απο πολυ δυνατοτερους απο σενα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Serf
PaNick67 έγραψε:
224v έγραψε:Ακουστικα bt ώστε κάποιος να ακουει την τηλεόραση από την πολυθρόνα του τι κυκλοφορεί?? Για συγγενή που θέλει μεγάλη ένταση και οι οικιοι του ενοχλούνται προφανώς.
Έχει σμαρτ TV.

.

https://www.skroutz.gr/s/2167111/Sennhe ... html#specs

Αυτο. Με 6 μετρα καλωδιο και δικο του ρυθμιστη εντασης. Χωρις να χρειαζεται να φορτιζεις, να αγοραζεις dongle κλπ κλπ
Έτοιμος για ηλεκτρικό και φόρτιση με καλώδιο πάνω από άλλο αυτοκίνητο, απο βεράντα, κτλ!

Εύγε!!!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Serf έγραψε:
PaNick67 έγραψε:
Έχει σμαρτ TV.

.

Αυτο. Με 6 μετρα καλωδιο και δικο του ρυθμιστη εντασης. Χωρις να χρειαζεται να φορτιζεις, να αγοραζεις dongle κλπ κλπ
Έτοιμος για ηλεκτρικό και φόρτιση με καλώδιο πάνω από άλλο αυτοκίνητο, απο βεράντα, κτλ!

Εύγε!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι ρε Serf, εχω πιλοτη που παρκαρω και τοιχο για τον φορτιστη. Δεν θα κανω καφριλικια τετοια. Αλλα φοβαμαι τους οπαδους της Ρομα που γυριζουν στην γειτονια, μηπως τον βαλω Τριτη κι εχει κανει φτερα Παρασκευη. :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#834228 Αυτό που αναφέρθηκε πιο πριν αν έχει ενισχυτή κοντά είναι καλή περίπτωση για να ακούνε όλοι. Ο ένας από τηλεόραση και ο άλλος από ενισχυτή.
Εμένα η τηλεόραση έχει BT αλλά έχει και επιλογή αν ο ήχος θα είναι μόνο από εκεί ή και από το ηχείο οπότε έχω και τα δύο, αν μόνος φοράω τα ακουστικά και μηδενίζω τον ήχο της τηλεόρασης.
Ένα σοβαρό θέμα με το καλώδιο είναι ότι αποτελεί κίνδυνο τρικλοποδιάς-πεσίματος-σπασίματος.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
PaNick67 έγραψε:
Serf έγραψε:
PaNick67 έγραψε:
Έχει σμαρτ TV.

.

Εύγε!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι ρε Serf, εχω πιλοτη που παρκαρω και τοιχο για τον φορτιστη. Δεν θα κανω καφριλικια τετοια. Αλλα φοβαμαι τους οπαδους της Ρομα που γυριζουν στην γειτονια, μηπως τον βαλω Τριτη κι εχει κανει φτερα Παρασκευη. :lol:

Δεν θέλω να σε σοκαρω τώρα, αλλά υπάρχουν φορτιστές με αφαιρούμενο καλώδιο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#836866 Όλες λογικά είναι παρόμοιες και φτιάχνονται από την Vestel στην Τουρκία.
Αν πρέπει αποκλειστικά από αυτές τις 3, την Turbo-X μπας και έχεις καλύτερη υποστήριξη από το Πλαίσιο.
Γνώμη μου, κοίτα και κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Anonymous Founder έγραψε:Όλες λογικά είναι παρόμοιες και φτιάχνονται από την Vestel στην Τουρκία.
Αν πρέπει αποκλειστικά από αυτές τις 3, την Turbo-X μπας και έχεις καλύτερη υποστήριξη από το Πλαίσιο.
Γενικά εκτός αν τα πράματα έχουν αλλάξει στα τελευταία 3-5 χρόνια θα απέφευγα Turbo-X τηλεόραση. Αυτό για την Turbo-X και την υποστήριξη ισχύει ή είναι ανέκδοτο;
Anonymous Founder έγραψε:Γνώμη μου, κοίτα και κάτι άλλο.
Αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#836894 Δεν παίζει μπάτζετ πάνω από 350€.

Σαν Πλαίσιο έχει καλή υποστήριξη. Μεταξύ όλων σκέφτομαι αυτήν για παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
sknipper έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Όλες λογικά είναι παρόμοιες και φτιάχνονται από την Vestel στην Τουρκία.
Γενικά εκτός αν τα πράματα έχουν αλλάξει στα τελευταία 3-5 χρόνια θα απέφευγα Turbo-X τηλεόραση. Αυτό για την Turbo-X και την υποστήριξη ισχύει ή είναι ανέκδοτο;
Anonymous Founder έγραψε:Γνώμη μου, κοίτα και κάτι άλλο.
Αυτό.

Μεταξύ αυτών που έβαλε είπα. Σε σχέση με την Toshiba που πλέον είναι απλά ένα αυτοκόλλητο και δεν υπάρχει εταιρεία πίσω, καλύτερο το Πλαίσιο. Φυσικά και αν γίνεται, καλύτερα να αποφύγει όλες τις παραπάνω. Η Vestel πάντως έχει σοβαρό μερίδιο στην Ευρωπαϊκή αγορά στις VFM τηλεοράσεις, άρα πολύς κόσμος εμπιστεύεται τα προϊόντα της, έστω κι αν δεν το ξέρουν.
H JVC πχ που φέρνει ο Κωτσόβολος είναι επίσης Vestel. Και αρκετές άλλες.