Εγω κανονικα θα ελεγα "βλεπω εναν τυπο με κολαν".
Επειδη ομως γνωριζω το συγκεκριμενο τυπο θα ελεγα "βλεπω ενα μ@λακα με κολαν"
Χρήστος Λάππας έγραψε:Έχω και το mid cobber, και το big Cobber. Είναι εξαιρετικά φώτα, αλλά όχι για μέρα. Με ήλιο χρειάζεται κάτι πιο εστιασμένο, όπως το Flare RT.Δεν έχει πολύ μεγάλη φωτεινότητα, μόνο 90lm αλλά φαίνεται ότι εστιάζει στο ακριβώς από πίσω. Και το ελέγχεις και από το Garmin.

) πρακτικά καινούργιο, ακόμα τα λάστιχα έχουν τα ξέφτια από το εργοστάσιο και οι ζάντες ούτε καν έχουν ξεθωριάσει στα πλαϊνά από την τριβή των τακακίων. Το είχα πάρει καινούργιο με βοηθητικές οι οποίες στην πορεία αφαιρέθηκαν(τις έχω φυσικά).Serf έγραψε:Ο μικρός (7 έτων) πρέπει σιγά-σιγά να αποκτήσει νέο ποδήλατο, μιας και το τρέχον (στο οποίο έμαθε χωρίς βοηθητικές) έχει φτάσει στο όριο από πλευράς ύψους σέλας/κτλ. Επειδή δεν έχω εικόνα ποια κατηγορία ποδηλάτων θεωρείται πιο "ταιριαστή" για αυτή την ηλικία, θα ήθελα τη γνώμη των έμπειρων μπαμπάδων* του forum. Κατηγορία ποδηλάτου, κριτήρια επιλογής ποδηλάτου, κτλ ευπρόσδεκτα!Βασικά πας για το μεγαλύτερο δυνατό που να μπορεί να καβαλήσει χωρίς να ζορίζεται. Μάλλον 20 ιντσών ρόδες. Και προσπάθησε να πάρετε κάτι ελαφρύ, αλουμινένιο, κάνει διαφορά (και για αυτόν αλλά και για σένα που θα πρέπει να το κουβαλήσεις αν βαρεθεί, κουραστεί κλπ). Αποφεύγετε αναρτήσεις γιατί προσθέτουν βάρος. Το αν θα έχει ταχύτητες πάει ανάλογα με το παιδί αν και σε αυτή τη φάση μάλλον θα πάνε χαμένες. Υπάρχουν πολλές διαφορές, υπάρχουν μερικά που είναι φτιαγμένα για παιδιά και άλλα που είναι απλά μικρά σε μέγεθος αλλά χρησιμοποιούνε πράματα από μεγαλίστικα ποδήλατα ή πολύ χαμηλής ποοιότητας.
Serf έγραψε:Ο μικρός (7 έτων) πρέπει σιγά-σιγά να αποκτήσει νέο ποδήλατο, μιας και το τρέχον (στο οποίο έμαθε χωρίς βοηθητικές) έχει φτάσει στο όριο από πλευράς ύψους σέλας/κτλ. Επειδή δεν έχω εικόνα ποια κατηγορία ποδηλάτων θεωρείται πιο "ταιριαστή" για αυτή την ηλικία, θα ήθελα τη γνώμη των έμπειρων μπαμπάδων* του forum. Κατηγορία ποδηλάτου, κριτήρια επιλογής ποδηλάτου, κτλ ευπρόσδεκτα!Γιώργη μάλλον για 24ρι θα πας...
*: δεν πρέπει να κυκλοφορεί ούτε μία μαμά ανάμεσά μας
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]