Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#836328 Έχουμε στη δουλειά έναν εξωτερικό συνεργάτη, τρελός ΑΕΚτζης, 62 χρόνων. Σκάει μύτη σήμερα και μου λέει "δίνει 9 την ΑΕΚ, θα παίξω 100 ευρώ και ότι θέλει ας γίνει". Να πω την αλήθεια μου, του είπα ότι θα φάμε 4 σήμερα. Μου έδειξε στο κινητό του το ποντάρισμα, αύριο θα ζητήσω κέρασμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#836329 Μπράβο σε όλες τις ελληνικές ομάδες που κέρδισαν. Λίγος ο Ολυμπιακός.
Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι στην τηλεόραση μιας και ήμουν στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#836332 Και δόθηκαν 4 πέναλτι σε 3 γήπεδα, όλα σε βάρος των ελληνικών ομάδων :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#836346 Συγκλονιστική εμφάνιση της ΑΕΚ στο Μπράιτον.
Ήδη από τα πρώτα λεπτά μας ενθουσίασε για αυτό που θα βλέπαμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Ότι κάθε φορά έβρισκε τρόπο να είναι ένα βήμα μπροστά από τους Άγγλους ήταν το κερασάκι.
Ελπίζω στην ίδια ..λύσσα και τη Δευτέρα :superman:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#836808 Από τεσσάρα σε τεσσάρα ο Θρύλος :yahoo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#837131 Σιγή λαγού επικρατεί στο τοπικό :shifty:
Μείναμε με το στόμα ανοικτό. Και χθες. Πέρυσι φορτσάραμε από Νοέμβριο και μετά, φέτο έχουμε βάλει την πυρηνοκίνηση από νωρίς. Σε καλό να μας βρει.
Γαργαλιέμαι για ταξιδάκι Άμστερνταμ, τελευταία αγωνιστική τον Δεκέμβριο, αλλά αναρωτιέμαι τι Άγιαξ θα υπάρχει μέχρι τότε.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
JarnoT έγραψε:Σιγή λαγού επικρατεί στο τοπικό :shifty:
Μείναμε με το στόμα ανοικτό. Και χθες. Πέρυσι φορτσάραμε από Νοέμβριο και μετά, φέτο έχουμε βάλει την πυρηνοκίνηση από νωρίς. Σε καλό να μας βρει.
Γαργαλιέμαι για ταξιδάκι Άμστερνταμ, τελευταία αγωνιστική τον Δεκέμβριο, αλλά αναρωτιέμαι τι Άγιαξ θα υπάρχει μέχρι τότε.
4ος είσαι

< >
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
bujinkan έγραψε:4ος είσαι
< >

Φυλάμε λάστιχο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#837506 Χαζεύω το Newcastle - Man. City στο Action24... Γιατί έχει σπασίματα η εικόνα; Κουράζει τα νυσταγμένα μου μάτια :vava:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#838127 Τι τους πείραξε το πανό στους Ζωσιμάδες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#838134 Ο Ποντένσε έβαλε γκολ και πανηγύρισε κάνοντας τον δικέφαλο αετό μέσα στα Γιάννενα. Άλλο πάλι τούτο :dizzy: